Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63

Brera 2.4 jtdm прамога дрэнаж [ відэа свісток]

Прывітанне ўсім
    хто-то, безумоўна, вы памятаеце, гэта мая праблема свісток..
    турбіна новая.. кампаненты кіравання турбіны таксама ўсе новыя

я не памятаю, калі і гэта дазволіла падняць ўнутры, знешнія спасылкі, але я магу паспрабаваць

youtu.be/T6HeAVmWLZQ - відэа з вядомым свісток

магчыма, прама зараз хто-то таму ідэя, што можа быць выклікана

дзякуй..

x-хронікі : машыны пачалі свістаць, калі я зняў dpf .. так заўседы застаючыся з врі
    думаючы, што ен быў турбо я змянілася , гняздо новы, а не адноўлены, але свісток да гэтага часу не ліквідаваная

[праведзены розныя праверкі на страты ціску] - усе ок.
    такім чынам, усе ўтулкі sn дасканалыя ,IC не buccato , выпускны калектар ідэальнае ( як новы ) ні адзін вязень скокнуў

ps Шукаю ўладальніка brera 2.4 jtdm без dpf .. мадэль 210 к.с., прывад 4x2
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    fap ты свідраваў ці ты паклаў трубку, прама.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    трубы прама на месцы fap і вадасцекавая труба замест precat, нічога адтулін!
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    відавочна, ваш аўтамабіль ? рада,.....для гэтага свішча.......
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    легкі свіст ? нармальна, калі вазьмі dpf, калі вазьмі precat пагаршаецца яшчэ больш.
    калі выдалю dpf новыя 1.3 mjet, што робіць mantano на выхадзе з турбіны, вы адчуваеце сябе так жа, l? свіст турба.
    гэтак жа для audi, vw, асабліва, калі ен усталяваны тэрмінал спорту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў sighline Visualizza Messaggio
    так, але тут не легкі свіст.. а не прапампоўкі .. але у відэа вы разумееце, што свісток гэта..
    вой turbo да мінімуму або кропкай не турбуе..

глядзіце, што аб'ем паветра, што сцекі цяпер ? pi? высокая і глушыцелі дзьмуць..
    калі панізьце прэс-turbo і паспрабуйце гэта, вядома, не будзеце адчуваць сябе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Citazione Першапачаткова Напісаў sighline Visualizza Messaggio
    у факты, абмяжоўваючы свіст турбіны не адчувае сябе больш"
    попыт на гэта будзе лушчака нармальна, што любы калі-ж рухавік мае тыя ж праблемы, свісток ухіляючы fap .. у мяне есць некалькі сяброў з 159 і нават адзін з павука і працуюць без fap .. супастаўленыя.. няма свістка !
    прытрымліваючыся вашай логіцы, атрымліваецца, што выдаленне fap і, такім чынам, павялічыць адвод паветра, вы павінны адчуваць сябе я вентыляцыі .. як ідэя не дрэнна, і, мабыць, менавіта з-за свістка ...але не разумею, як ніколі, што іншыя працуюць бяспечна і без свістка..

кожны абгон, што я раблю, я павінен свістаць.. але што думаюць іншыя .. як-то смяяцца !

ps шукаю іншыя людзі з 2.4 jtdm, які, як правіла, сьвішчуць фільмаў, і, пацягнуўшы !! мы робім сустрэчы :P
    Глядзіце, што ўсе аўтамабілі, turbo сьвішчуць, калі вы адчуваеце, турба-бензін выціскаецца добра адчувае сябе толькі свісток. Магчыма, у вашых сяброў будзе мець ціск турбо-й? нізкі або тыпу разраду, што прымушае рэзанаваць менш.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    легкі свіст ? нармальна, калі вазьмі dpf, калі вазьмі precat пагаршаецца яшчэ больш.
    калі выдалю dpf новыя 1.3 mjet, што робіць mantano на выхадзе з турбіны, вы адчуваеце сябе так жа, l? свіст турба.
    гэтак жа для audi, vw, асабліва, калі ен усталяваны тэрмінал спорту.
    прывітанне sighline я лічу, што ў цяперашні час адказ вы калі-знойдзена, безумоўна, для памяншэння я свіст/шум, усталяваць каталізатар або глушыцель, як gi? у многіх вы рэкамендавалі, але ўсе роўна, па мне, без precat то заўседы будзеш у "p"?...зрабіць тэст з некалькіх еўра, вы можаце вярнуць precat, каб мець дадатковае пацверджанне, калі шум знікае...максімум вам прыйдзецца зрабіць/атрымаць адаптар для мэтаў....але потым я хацеў бы выдаліць я корак пасля турбо...ІМХО

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    шрубы выпускнога калектара аслабленыя,яны робяць на gurnizione газаў у жалеза, як адзін язычок саксафона на самай справе, калі адчуваеце сябе добра, не заўседы робіць, але толькі acerte тэмпературы ,абаротаў і нагрузкі.дэмантуе carterino алюмінія і праверце балты выпускнога калектара на галаву

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Citazione Першапачаткова Напісаў sebastiano345 Visualizza Messaggio
    шрубы выпускнога калектара аслабленыя,яны робяць на gurnizione газаў у жалеза, як адзін язычок саксафона на самай справе, калі адчуваеце сябе добра, не заўседы робіць, але толькі acerte тэмпературы ,абаротаў і нагрузкі.дэмантуе carterino алюмінія і праверце балты выпускнога калектара на галаву
    На самай справе, можа быць таксама некаторыя злучэнні павольна, што ўзмацняе... калі ласка, Праверце злучэння усе разгрузкі, можа быць, калі есць моманты, дзе паглядзець чорны вакол...

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •