я хацеў бы ўзяць
я хацеў бы ўзяць
мы кажам, што 500 маркер для k-tag не мала, калі вы блакуеце свой абавязак, ен гэта зрабіў.......у той час як 60 маркер для kess v2 тыя, трохі, некалькі, нават, чаму? у паслядоўны нам напісаць яшчэ......
Як вы можаце? адрозніць версію лепш?
я ведаю, што я кітайскі завод цяпер ? толькі адзін, які вырабляе kess, а што тычыцца тэрміну службы новых працэсараў я чуў вакол, што c'? у зман адносна дакладнага ліку святых пісанняў дазволеныя, чаму? лічыльнік соль толькі для пісання пратаколаў, новых, але не ўлічваецца запісы са старых пратаколаў.
затым, як кажуць, можна fleshare таксама 2000 edc15, але, магчыма, толькі 30-40 edc17
не слухайце, я сярод многіх паслядоўных, што я ў крычы, і я не таксама kess 2 клона, першы працэсар ? працягвалася менш за 50 пісання, другі ўзяў у ліпені 2013 года яшчэ 50 пісання, калі sostituir? у трэці раз я лічу, што пхд я abbandoner?...карты ? зрабіў вельмі добра, роўна як залатых, але, па мне, больш за 2-3 зварныя працэсар не вытрымлівае...
а калі піша edc 16 лічыльнік солі, ці не, вы ведаеце, што-то ў дачыненні да гэтага........
прабачце невуцтва, з kess v2 клон, што sw прадастаўляюцца?
Ksuite 1.89
дзякуй!![]()