хлопцы, але, вярнуўшыся ў перах...што вы мне параіце, як маей першай пакупкі пачаткоўца, v52, што вельмі легка ў італіі або v53, што, хутчэй за ўсе, прыйдзецца? заказ ад які-то кітайскі сайт?
хлопцы, але, вярнуўшыся ў перах...што вы мне параіце, як маей першай пакупкі пачаткоўца, v52, што вельмі легка ў італіі або v53, што, хутчэй за ўсе, прыйдзецца? заказ ад які-то кітайскі сайт?
Прывітанне данііл клон павінен быць добра, нават вельмі, чаму? есць тысячы версій, якія прадаюць, а затым ciofeca, я магу сказаць, што мой певень v2, які я купіў па цане 250 еўра, уключаючы дастаўку ? вельмі добра сапраўды, і да гэтага часу я працаваў як у паслядоўны, што ў школе ў bdm і, магчыма, заўважылі падобныя няспраўнасці ў апарат, ці магу я разлічваць на дапамогу, чаму? пасылаюць непасрэдна ў дом маці, дзе іх робяць
Добры вечар, Язэп, я ўзяў galletto v53 і калі ў мяне есць некаторыя праблемы з Magpro 4.2, Mpps 13.2 ў risolvermi і ўсе ў пер'і.
я лічу, што Kess спецыяльна для некаторых аўтамабіляў, якія цяпер не памятаю.
адзіная праблема galleto, што я не змог прымусіць працаваць экскурсійнае
Прывітанне. я не ведаю, дзе і што вы купілі, але ведай, што galleti v2 клонаў, добрых, сапраўды, павінны працаваць як у bdm (экскурсійнае, якія ў паслядоўны (eobd) і магу табе гарантаваць, што з маім да гэтага часу ніколі не мелі гэтых праблем : -))) А версій на самай справе клонаў не існуе, чаму? тое, што з таго ? наборы мікрасхем, якія ўстаноўлены ўнутры і праграмавання, якія маюць ўнутры адаптара ;-)
за тое, што я разумею, мне паведамілі, хто мяне прадаў, і толькі налады пк, англійскую мову і г. д., і якія, аднак, мы таксама плануем памяці HW з дапамогай невялікі праграмы, мне ўдалося прымусіць яго працаваць у бд, але ў школе я не вытрымаў, можа быць, мой КАМПУТАР не мае 2 gH, як мне тлумачылі і як на НАЎТБУК МАРКІ DELL
Пепіна апаратнага і праграмнага забеспячэння, калі яны зроблены добра, яны павінны працаваць, і проста не існуе, што часткова працуе, а часткова няма, і тая праграма, што вы вызначылі іх, не ? нічога, што usb fix, а затым, калі ? версія v53, як кажуць, іх на іншы кампутар не можа? працаваць, але я паўтару, што для мяне ўсе bagianate таксама, чаму? сябры мае, што ў нас есць перадаў грошы, на жаль, у мяне віз шмат, то якія пытанні ? быць пашанцуе знайсці сумленны прадавец, які дасць табе не кажу шмат, але па крайняй меры адзін р? дапамога па гэтым пытанні, і ў далейшым прадукт, які функцыі на 100 % :-)
І тады для праграмавання я не маю на ўвазе да таго, што вы працытавалі, вы на першы пост, але налады усе параметры, якія з завода або жа вытворца выкарыстоўвае для таго, каб працаваць праграмістам, спецыфікацыі, якая перайсці да прачытаць аб прадукце...........
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 31-10-2013 да 14:15
аднак цяпер дасягненне? што з новымі праграмамі, аб, які пастанавіў, на Горы,
усе гэтыя інтэрфейсы, каб супаставіць блокі кіравання не будуць служыць-й?, за выключэннем таго, што для наддува рухавіка.
Майстэрні несанкцыянаваных будуць мець доступ як дылераў