ўкладанні можна зрабіць, замест таго, для загрузкі трэба мець 80 паведамленняў
ўкладанні можна зрабіць, замест таго, для загрузкі трэба мець 80 паведамленняў
я кажу табе, што ты быў занадта высокім, з турбонаддувом.
Дзякуй, Іван, на самай справе я зразумеў, што я таксама? c'? сказаць, што мая машына мае цаўе ў westgate і рэгуляваныя ? без датчык выдатку паветра, такім чынам, бачыў, што я не дакранаўся цаўя ціск павінна застацца на тым жа ўзроўні.
Я загрузіў адлюстраванне ў машыну, я вельмі рады!! Каб быць мая першая праца, я задаволены, машына ўзяла на сябе жыцця, не f? дым, не гарыць ні адзін індыкатар, хуткасць? макс правераныя на шашы 180 Км/ч, да якіх было 160 Км/hm расход паліва знізіўся з 6 літраў дызельнага паліва на 100Km/h канстанты цяпер мне 130 км да 118 Км ад гатэля. Б? што сказаць, я мог бы прапанаваць і больш? па-мойму яшчэ 10 рэзюмэ магу прыцягнуць іх да cliozza,на самай справе з ціскам rail, быў вельмі нізкім, і нават з абмежавальнікамі крутоўнага моманту не я перабольшыў,але, будучы без интеркулера, я не хацеў перашчыраваць,то, на жаль, мой clio таксама мае некаторыя праблемы па фарсунак, у прыватнасці, некалькі разоў не пырскае ў доўг і дыягназ мне misfit 1-га цыліндру..
Цяпер мы ўбачым, дадаць інтэркулер,фільтр BMC CDA, рамонт у абавязак гэтых фарсунак і тое rivedr? яшчэ ледзь-ледзь карту..
Выбачайце, калі, магчыма, я выходжу за тэма, але я хацеў дзве info..
на Меган або Scenic 1,5 года 105л.с, і прыйшлося ад механічных дэталяў тыпу фарсунак або турбо, або толькі на карту?
Дзякуй і прабачце за ўмяшанне..
Змяніць rispeto 65 змяняецца упэўнены, турбіна, ilresto не ведаю...галоўку блока ? роўна, на самай справе доўжыўся ад каляд да святога стэфана![]()
Калі вы мелі на ўвазе спытаць, што адрозненні есць ад 1.5 dci 65cv ў 101 л. с. змяняюцца некалькі рэчаў..
Интеркулер
Фарсункі, плюс
Помпа плюс
Турбіна з змянянай геаметрыяй
Блок кіравання
Рухавік у s? павінны быць роўныя..