прабачце, але калі, як правіла, мікра -, які змяшчае 50 маркер каштуе каля 12 € .. я думаю, што варта любых намаганняў купіць..
я яшчэ я ў адкрытым моры з маім.. але дзе вы бачыце маркеры, якія ўзбіраюцца я тыя астатнія?
прабачце, але калі, як правіла, мікра -, які змяшчае 50 маркер каштуе каля 12 € .. я думаю, што варта любых намаганняў купіць..
я яшчэ я ў адкрытым моры з маім.. але дзе вы бачыце маркеры, якія ўзбіраюцца я тыя астатнія?
azz добры ўдар!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
так... прыгожая кароста-то.. спадзяюся, добра!
я думаю, што калі вы павінны змяніць мікра-згаджаецца зрабіць працу да спецыяліста, які часта робіць працы, як правіла
і я думаю, што са станцыі вк-гэтая праца будзе лепш, чым з гарачым паветрам
я таксама vdu доўжыцца зварыць з мікра паяльнік гарачага паветра я не я нават рызыка сапсаваць трасы на друкаванай плаце, затым кінуць усе гэта ў любым выпадку кітай, які прадае мікра-потым, калі атрымаеце, калі не зробіце працу, doc я баюся, што kess, не едзьце больш.....
выбачайце, цікавіць таксама мне ведаць, як вы бачыце маркеры астатнія....затым, каб ачысціць sd-карту, як гэта зрабіць?трэба адкрыць і выняць?што трэба выдаліць?
тым не менш, калі я яго купіў я proccupato, што б вы маглі заблакаваць, але з кітая мне сказалі, што не было ніякіх абмежаванняў для напісання...мой і трываласць зварных ўнутры.....
Стане нашмат больш? цікава, з 500-маркер; ў гэты момант, нават калі не прыйдзе на змену Micro пасля 500 пісання, той купляе і далей!!!
хлопцы, на розных сайтах вы знойдзеце micro 60-маркер для kess v2 і 500 маркер для ktag.......![]()
цяпер для k-tag c? есць версіі без маркера... для kess яшчэ няма... хто з вас не мае kess клон?