Прывітанне ўсім, я сыду на абмеркаванне, адзначыўшы, шмат кваліфікаваных людзей, і таму я віншую ўсіх. Я дадаў бы, што значэнне ціску, які чытае ў дыягназ ? што вымяраецца ад датчыка, таму, каб ведаць, ці з'яўляецца значэнне ? дакладна трэба замяніць, вядома, працуе. Аднак, любое кіраўніцтва па дыягностыцы гл. першыя і асноўныя элементы кіравання на нізкі ціск, то высокая, улічваючы, што з-за адсутнасці нізкі, адпаведна, высокі ціск можа знізіцца.
Прывітанне, Па мне, гэта Рэгулятар ціску на помпе (DRV) я ? давялося асабіста pi? раз на pi? аўтамабілі, падлучае рэгулятар ціску bosch, пу? здарыцца, што з-за дызельнага паліва забруджаныя, альбо заткнуты микрофильтр на кончыку рэгулятара проста разабраць яе і ачысціць яго, здараецца, што пашкоджваецца gommina or і губляе ціск, або, што ен няспраўны.. змяняйце іх і ідзіце спакойна, калі гэта з-за клапан EGR не былі б перапады ціску, cos? відавочныя затым проста адлучыце раз'ем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ж, каб адрозніць праблемы
Цярпенне і цнота моцных..
тое, што сказалі хлопчыкі ? сапраўды, і ў 99% выпадкаў, праблему ціску на "ваганні" ? з-за рэгулятара ціску, што ў выпадку з mondeo,будучы сістэмы common rail delphi,таксама мае ўбудаваны ўнутры датчык, які пасылае ў ecu сігнал зваротнай сувязі для кантролю найбольш дакладны....
тое, што я магу параіць ? што, перш чым замяніць рэгулятар варта паспрабаваць праверыць датчык rail на флейце....
часам гэтыя вы starano ? даюць сігналы фіктыўных, так і ў ecu, які, у дыягностыкі ціску ў рампы..так як ecu для рэгулявання прэс-трымае ў першаснай ўлічваць сігнал з датчыка ? відавочна, што калі гэта ад значэння "узнікаць і знікаць" ecu паспрабуе наладзіць усе ў адпаведнасці з гэтымі сігналамі....затым рухавік выключаны, вы можаце? паспрабуйце, калі датчык ад значэння правільныя...або паспрабаваць яго замяніць....я думаю, што датчык, выдаткі значна менш, рэгулятар...затым два выпрабаванні пу? зэканоміць грошы прыемна...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Увага, усе паветра, затым на датчык выдатку паветра і рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, так? на планшэце, калі не хапае паветра абразаецца l ўпырску і, адпаведна, дызельнае паліва) і, адпаведна, у p-rail, відавочна, калі і былі правераны ўсе астатняе тыпу нізкага і высокага ціску, дызель акіслення на розныя кантакты датчыкаў і эфектыўнасць датчыкаў ж
Магутнасць і нічога без кантролю
Хлопцы, але defap гэтага аўто ? цяжка, хто-небудзь мне можа даць нейкі савет.
Прабачце, ок, з гэтым справіцца? пошук.
Рага, іншая інфармацыя, прыкладаю фота клапан пакрыўдзіць было б кружыў жоўты з павагай Джанфранка.2013-10-26 21.28.57.jpg
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 21:49
на маю думку лепш спачатку глядзець, калі ce бруд у датчык рейл і клапан ціску рейл, па мне, праблемы і іх