Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 74

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    але сістэмы рэцыркуляцыі ог ўплывае cos? так шмат ціску ў рампы?
    абсалютна няма, і калі мяняецца cos? так, перш чым падключыце яго павінны праверыць некаторыя механічныя праблемы ў ланцугі харчавання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    4
    Прывітанне ўсім, я сыду на абмеркаванне, адзначыўшы, шмат кваліфікаваных людзей, і таму я віншую ўсіх. Я дадаў бы, што значэнне ціску, які чытае ў дыягназ ? што вымяраецца ад датчыка, таму, каб ведаць, ці з'яўляецца значэнне ? дакладна трэба замяніць, вядома, працуе. Аднак, любое кіраўніцтва па дыягностыцы гл. першыя і асноўныя элементы кіравання на нізкі ціск, то высокая, улічваючы, што з-за адсутнасці нізкі, адпаведна, высокі ціск можа знізіцца.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне, Па мне, гэта Рэгулятар ціску на помпе (DRV) я ? давялося асабіста pi? раз на pi? аўтамабілі, падлучае рэгулятар ціску bosch, пу? здарыцца, што з-за дызельнага паліва забруджаныя, альбо заткнуты микрофильтр на кончыку рэгулятара проста разабраць яе і ачысціць яго, здараецца, што пашкоджваецца gommina or і губляе ціск, або, што ен няспраўны.. змяняйце іх і ідзіце спакойна, калі гэта з-за клапан EGR не былі б перапады ціску, cos? відавочныя затым проста адлучыце раз'ем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ж, каб адрозніць праблемы
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне, Па мне, гэта Рэгулятар ціску на помпе (DRV) я ? давялося асабіста pi? раз на pi? аўтамабілі, падлучае рэгулятар ціску bosch, пу? здарыцца, што ў з-за дызельнага паліва забруджаныя, альбо заткнуты microfilter на кончыку рэгулятар проста зняць і ачысціцьздараецца , што пашкоджваецца gommina or і губляе ціск, або, што ен няспраўны.. змяняйце іх і ідзіце спакойна, калі гэта з-за клапан EGR не былі б перапады ціску, cos? відавочныя затым проста адлучыце раз'ем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог ж, каб адрозніць праблемы
    Дакладна ! многія робяць ігнаруюць існаванне і сходзяць з розуму

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    тое, што сказалі хлопчыкі ? сапраўды, і ў 99% выпадкаў, праблему ціску на "ваганні" ? з-за рэгулятара ціску, што ў выпадку з mondeo,будучы сістэмы common rail delphi,таксама мае ўбудаваны ўнутры датчык, які пасылае ў ecu сігнал зваротнай сувязі для кантролю найбольш дакладны....
    тое, што я магу параіць ? што, перш чым замяніць рэгулятар варта паспрабаваць праверыць датчык rail на флейце....
    часам гэтыя вы starano ? даюць сігналы фіктыўных, так і ў ecu, які, у дыягностыкі ціску ў рампы..так як ecu для рэгулявання прэс-трымае ў першаснай ўлічваць сігнал з датчыка ? відавочна, што калі гэта ад значэння "узнікаць і знікаць" ecu паспрабуе наладзіць усе ў адпаведнасці з гэтымі сігналамі....затым рухавік выключаны, вы можаце? паспрабуйце, калі датчык ад значэння правільныя...або паспрабаваць яго замяніць....я думаю, што датчык, выдаткі значна менш, рэгулятар...затым два выпрабаванні пу? зэканоміць грошы прыемна...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Увага, усе паветра, затым на датчык выдатку паветра і рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, так? на планшэце, калі не хапае паветра абразаецца l ўпырску і, адпаведна, дызельнае паліва) і, адпаведна, у p-rail, відавочна, калі і былі правераны ўсе астатняе тыпу нізкага і высокага ціску, дызель акіслення на розныя кантакты датчыкаў і эфектыўнасць датчыкаў ж
    Магутнасць і нічога без кантролю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Хлопцы, але defap гэтага аўто ? цяжка, хто-небудзь мне можа даць нейкі савет.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў nero72 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, але defap гэтага аўто ? цяжка, хто-небудзь мне можа даць нейкі савет.
    пайсці пагаварыць у тэме, што вы напісалі, вы б і гаворкі, і блытаць ідэі, я магу параіць вам шукаць нейкія абмеркавання з дапамогай функцыі пошук, калі не знойдзеце нічога, тады адкрыць абмеркаванне " і задайце свае пытанне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Прабачце, ок, з гэтым справіцца? пошук.

Рага, іншая інфармацыя, прыкладаю фота клапан пакрыўдзіць было б кружыў жоўты з павагай Джанфранка.2013-10-26 21.28.57.jpg
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 21:49

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    61
    на маю думку лепш спачатку глядзець, калі ce бруд у датчык рейл і клапан ціску рейл, па мне, праблемы і іх

Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •