Стар. 21 з 24 PrimaПерад ... 111920212223 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 201 да 210 231
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Аўтамабілі правераныя з лямбда-каманда 1, няма дыму прыкметна ў нармальным тэмпе, легкі дым у выпадку затануў акселератара (у норме я б сказаў).
    Правільна далейшага карты лямбда, нажа паліце халоднай разгоне, на гарачай машыне легкі дым у выпадку затоплены як з лямбда-каманды.

Аналізуючы графікі на prex turbo жаданага і рэальнага вядомыя разыходжанні, якія я, здаецца, занадта шмат, у чым, цяпер я не сустрэча старых часопісаў, праведзеныя на карту крычы, ці да выдалення dpf, каб зрабіць параўнанне.
    Хто-небудзь з вас пі? эксперт можа ласкава даць вам адзін погляд, і даць мне некалькі саветаў аб? ? у выпадку падправіць vgt або няма?

Grazieeeeeeegraph1.jpggraph2.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    159_step13_G.rar

Карту абнавіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    хлопцы, няма здагадак ???

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    хлопцы, няма здагадак ???
    Для мяне савет, які я магу табе даць ? у тым, каб змяніць логіку адлюстравання, калі вы хочаце паспрабаваць файл, які я адпраўляю вам я зрабіў ад мяне, і паглядзець, як пойдзе, і як вы, здаецца, нават параўноўваючы яго з тым, ваш
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-10-2013 да 09:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Прывітанне zagat1,
    я не хацеў бы sembrar грубым, але я лічаць, што абмен думкамі павінен быць канструктыўным для ўсіх.
    Тады вы кажаце мне, змяніць логіку, чаму? па-твойму, не правільна, я даў адзін погляд на карту, што, на мой погляд (магчыма, няправільны, я спадзяюся, што msport, tidus, sandromarciano і ўсе астатнія карыстальнікі-й? эксперты ўмяшацца, каб даць свае каштоўныя парады) не адпавядае ніякай логікі.
    Я заўважыў, што з карты педаль патрабаваць 510 нм крутоўнага моманту, але лім-крутоўны момант, не ? прыдатны, у вас павялічваецца час inj без карэкціроўкі авансаў, вы зрабілі prex rail ў хуткасці вельмі нізкія, калі ў рэальнасці? не ? трэба, сапраўды ? зусім контрпрадуктыўна выгляд энергіі, неабходнай для дасягнення гэтых prex на нізкіх абарачэннях.
    Як вы можаце сказаць мне, што ваша карта мае логікі, правільнае і ледзь лепш майго?
    Акрамя таго, я не fap,таму? карта лямбда-арыгінальныя не ідуць добра....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    PS: маю просьбу думку было адносна далека, я спачатку спытаў меркаванне аб лямбда а па-другое, савет на аналізе графікаў, якія выконваюцца дыягназ, каб зразумець, ці есць ? неабходна, каб ўмешвацца ў VGT.
    ;-)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    PS: маю просьбу думку было адносна далека, я спачатку спытаў меркаванне аб лямбда а па-другое, савет на аналізе графікаў, якія выконваюцца дыягназ, каб зразумець, ці есць ? неабходна, каб ўмешвацца ў VGT.
    ;-)
    Паважаны павел, я вам раю паспрабаваць карту, якую я зрабіў для вас, і тады, магчыма паглядзець розніцу паміж вашай і гэтай маей а я логіка, безумоўна, я магу даць карту, што вы купляеце грошы, і не ў карце, што я выклаў проста як прыклад, то pensala, як вы хочаце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Citazione Першапачаткова Напісаў zaga1 Visualizza Messaggio
    Паважаны павел, я вам раю паспрабаваць карту, якую я зрабіў для вас, і тады, магчыма паглядзець розніцу паміж вашай і гэтай маей а я логіка, безумоўна, я магу даць карту, што вы купляеце грошы, і не ў карце, што я выклаў проста як прыклад, то pensala, як вы хочаце
    Я не думаю, што ен пойдзе разам з этыкай у гэтым форуме размяшчаць карту без логікі giustificandola з тым, што карты серыі яны плацяць.
    Калі вы не хочаце дзяліцца ведамі было б больш? мэтазгодна не размяшчаць якіх-небудзь карце, а не пасылаць на карты без логікі.

Глядзіце проста, каб адабраць у нас задавальненне паспрабуе? карту заўтра, а потым я вам скажу, калі вы паглядзіце добра, маю карту вы ўбачыце, што не так ? сваю карту, так што ? прама-першае, прапаноўваць карту базы і без логікі...то калі вы хочаце, прымяншаць гуру гэтага форуму, якія накіроўвалі мяне, крок за крокам, з самага першага дня, калі я паклаў рукі на эбу зрабіць, а таксама, у маей цяперашняй карце ? вынікам такі вопыт і доказы, а не мае бачылі, што я не лічу экспертам, але і тых, хто вучыўся і ўклалі час і грошы, каб паляпшаць, удасканальваць.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Я не думаю, што ен пойдзе разам з этыкай у гэтым форуме размяшчаць карту без логікі giustificandola з тым, што карты серыі яны плацяць.
    Калі вы не хочаце дзяліцца ведамі было б больш? мэтазгодна не размяшчаць якіх-небудзь карце, а не пасылаць на карты без логікі.

Глядзіце проста, каб адабраць у нас задавальненне паспрабуе? карту заўтра, а потым я вам скажу, калі вы паглядзіце добра, маю карту вы ўбачыце, што не так ? сваю карту, так што ? прама-першае, прапаноўваць карту базы і без логікі...то калі вы хочаце, прымяншаць гуру гэтага форуму, якія накіроўвалі мяне, крок за крокам, з самага першага дня, калі я паклаў рукі на эбу зрабіць, а таксама, у маей цяперашняй карце ? вынікам такі вопыт і доказы, а не мае бачылі, што я не лічу экспертам, але і тых, хто вучыўся і ўклалі час і грошы, каб паляпшаць, удасканальваць.
    Я не прыніжаецца ніхто, я толькі ўмяшалася ў абмеркаванне шляхам параўнання карты, зробленыя мной, і я прапанаваў паспрабаваць яе ў дзеянні, то тут вы не будзеце казаць ні адна рэч, а то я зрабіў табе гэта толькі прыклад, у сэнсе карту за дадатковую плату, чаму? справядліва супастаўленне зроблена для працы, якая выплачваецца патрабуе-й? страта часу, развіваць яго і так шмат рэчаў, якія, можа быць, хто-то, як яшчэ не ведаюць, ад messe................Карацей кажучы, я толькі спрабую дапамагчы вам, а затым pensala, як вы хочаце, і калі вы не адчуваеце, лушчак, трэба паспрабаваць, каб forza.............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    глядзець я не люблю, каб спрэчка, але калі вы мне прапануеце загрузіць карта зробленая без якой-небудзь логікі, у якой з крокам son дадзеныя няправільна, замест маей, зробленае з пэўнай палітыкі і логікі stratestata гэта азначае, адцягваць ад працы, усіх тых, хто дапамог яе ажыццявіць.
    Потым гаворка ў яе ці не, не трымае зусім, калі б я адправіў карту асноўных, але і логіка правільная, то вы, як бы маеце рацыю, я разумею, што вы не можаце? вядома, працаваць і прыступіць да вырабіць разлікі за тыдзень бясплатна, але ваша карта прымушаеш мяне зразумець, што вы не маеце ні найменшага падання аб тым, якая логіка.
    Шкада, калі будуць атакаваць, але я проста хачу, каб вы зразумелі, што не мае сэнсу тое, што ты мне казаў, я вельмі цаню ваша добрае жаданне? у мне дапамагчы, але адправіць карту, як правіла, не зробіце...есць 200 пастоў і 2 месяцы, развагі, разлікі і карэкціроўкі на гэтай карце, на якой многія карыстальнікі ўнеслі свой уклад, каб дабрацца да кропкі, дзе я знаходжуся, цяпер вы далучыцеся і вы кажаце, што логіка не ? правільна? і для іп? ne пасылаеш, калі не c'? менавіта логіка?

Акрамя таго, як ужо? сказаў, я зрабіў канкрэтныя пытанні на маю карту, я павінен мець меркаванне аб дыягназе і на картах лямбда не новая карта.

На тое, каб паспрабаваць яго зрабіць? безумоўна, таму магу сказаць, як ідзе.

Стар. 21 з 24 PrimaПерад ... 111920212223 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •