Паглядзіце, можа залежаць ад многіх фактараў, нават ад якасці? той жа dell інтэрфейс elm, што не можа прачытаць гэтыя дадзеныя, я буду я купіў, 2 разам, той жа прадавец адзін, працуе добра, і робіць тое, што яму здаецца,
Паглядзіце, можа залежаць ад многіх фактараў, нават ад якасці? той жа dell інтэрфейс elm, што не можа прачытаць гэтыя дадзеныя, я буду я купіў, 2 разам, той жа прадавец адзін, працуе добра, і робіць тое, што яму здаецца,
некаторы час таму я зрабіла тэст на шаснаццаць, мой сябар, калі я іду на голас одометр мне km0 але калі я іду на одометр адзін ад апошняй замены fap мне км dell аўтамабілі праведнікаў. Можа залежаць ад таго супраціву ад змены
?
Я думаю, l elm не размаўляе правільна
калі месца фатаграфіі майго elm басейн, вы скажыце мне, калі я павінен зрабіць змены?
вядома, рука яшчэ мы можам dartela, безумоўна, можа быць супраціў, што стварае праблемы uppa фота і паглядзім
Магутнасць і нічога без кантролю
хлопцы, хто-небудзь з вас даў промах на фота мой вяз?
тады я дапамагу вам, калі вы хочаце яго змяніць, адзінае, што вам трэба зрабіць, і ліквідаваць супраціў r14, што знаходзіцеся ззаду на ваш ВЯЗ..
няма прабачце я не R04, што ен наперад ELM гэтай маленькай
ок, я проста выдаліў R04 каля 8-кантактны раз'ем dell вяз. Будзем спадзявацца, што так