Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 56 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ложак з kess v1 як 159 2.0 170 л.с. bravo 1.6 jtdm 120cv, брава з драйверам bravo 105) і 2.0 jtdm з драйвер 159 1.9 jtdm 16v, але запэўніваю вас, што яе можна чытаць з любой кіроўца fiat рухавікі 1.9 jtdm edc16c39, выпадкова некаторы час таму scrivei файла на 147 1.9 16v з драйверам bravo 1.6 jtdm 105, няма праблем!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Ідэальна, мне патрэбна гэтая інфармацыя, каб быць упэўненыя і ведаць, як сябе паводзіць. Вы vfar? ведаць. Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    ты таксама спакойна з гала 1, драйвер 159 1.9 або 2.4 jtdm, калі чытаць з гэтага драйвера перапісаць, а таксама без якіх-небудзь праблем.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    прывітанне,
    што hw і sw ecu у вас на борце?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне 123 alexs проста не магу. не магу сабе ведаць. У мяне есць інтэрфейс elm327 bluetooth і цяпер мне ўдалося прачытаць трохі дадзеных толькі праз крутоўны момант, што я на мабільны тэлефон. Не маючы blutooth на наўтбук, на якім я ўсталяваў ***********, да гэтага часу не здолелі злучыцца.
    У выходныя я змагу расказаць вам усе!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Добры дзень, ніжэй месца-info на маім ecu, як патрабуецца:

Брера 2.0 JTD 16 V
    Bosch EDC16C39 CF5/EOBD Diesel Injection

HW 0281017303
    SW 1037507400

SW version E141

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Прывітанне 6bazz,
    мы hw і sw розныя аднак я не думаю, зменіць канчатковы вынік, што-небудзь прапануеце?
    Праграміст ты ўзяў?

123alexs

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    Прывітанне 6bazz,
    мы hw і sw розныя аднак я не думаю, зменіць канчатковы вынік, што-небудзь прапануеце?
    Праграміст ты ўзяў?

123alexs
    Прывітанне 123alexs,

я бачыў, на самой справе, што, на жаль, мы таксама hw-іншаму. Я думаю, мала зменаў, на самай справе, і не толькі я чытаю мой ecu, можа быць, параўнаем файлы.
    Дарэчы, мне ўдалося аднавіць з рэзервовай копіі bdm для вашай жа hw, што, скажам, я павінна адчуваць сябе камфортна ў выпадку, калі блок эбу. У гэты момант, я хацеў бы ісці павольна і рабіць рэзервовае капіраванне ў bdm маей пасля ch? я пачну з перапрызначэння. Для гэтага я яшчэ не ўзяў праграміста, але я думаю, я прытрымлівацца па вашых слядах, купіўшы mpps а таксама інтэрфейс, каб зрабіць рэзервовыя копіі ў bdm.
    Як я сказаў вам я хацеў бы выконваць менавіта сваю працу, таму вялікі дзякуй за disponibilt?.
    Мы адчуваем!

6bazz

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    усе робіць спакойна, але, калі я не памыляюся, калі атрымаць файл ложак ад іншай працы, а затым dev ей абрэзаць файл...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў sa80****** Visualizza Messaggio
    усе робіць спакойна, але, калі я не памыляюся, калі атрымаць файл ложак ад іншай працы, а затым dev ей абрэзаць файл...
    Прывітанне sa80******,

прабачце, але я не ўпэўнены, што зразумеў, што вы мелі на ўвазе. Вы маеце на ўвазе, што я мог бы выкарыстаць карту 123alexs, замяніўшы яго маей?

Дзякуй

6bazz

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •