Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 52

Абмеркаванне: выключэнне egr на edc cp33

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    вы разабраліся,у чым ? правільнае рашэнне?
    Citazione Першапачаткова Напісаў pdtechnology Visualizza Messaggio
    так, я знайшоў менавіта гэтыя прыкладаю той жа файл можа быць я трохі няправільна, аднак я пацвярджаю, што ў дыягностыцы па-ранейшаму працуе мал.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне, хлопцы, я scusao, калі я не змагу своечасова адказаць, але ў мяне праблемы з лініяй, а яшчэ ў мяне не было магчымасці пратэставаць іншыя рашэнні, consigliatemi я спадзяюся, што вырашыць у ppiu " у бліжэйшы час, так і месца-і ўсе, прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118

Laguna EDC16cp33

Прывітанне,

я далучаюся я таксама на абмеркаванне. Шкада, што вы і прыпынкі, таму што было б мэтазгодна, каб прыйсці да высновы, як tapare я EGR на гэтыя блокі кіравання ніадкуль. Я ўжо падрыхтаваў некалькі Opel vivaro, але я толькі падняў трохі табліца egr, diminuento колькасць, правільна, што не загарыцца індыкатар памылкі.

Праект больш цяперашняй Лагуны і майго сябра, які зрабіў дрэнны заказ. Нягледзячы на не Fappata мае расход паліва зверскі (заўседы вышэй 8л/100км). Я сапраўды хацеў бы дапамагчы яму, перш чым гэтая машына есць жыву. Для эксперыменту мы адключэння egr ад разеткі і расход паліва ўпалі, але ламае з індыкатарам пашкоджанні анты-забруджвання.

Выказваю вам сваю ўдзячнасць за любую дапамогу!

MPC 561/562
    FLASH S29CD016GB
    EDC16CP33
    EDC16CP33/01
    EEPROM : 4 кб

Bosch
    EDC16.A0
    1037390538
    1037399650
    ------------------------------
    Size: 2097152 = 0x200000
    Cks = 0x1017E4ED
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-07-2013 да 15:35

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне, хлопцы машыну мне ? вярнулася, і яшчэ, толькі 5 мін ? я правяраў савет прапанаваў mat82 але не дзейнічае..гэта клапан працуе, я павінен паспрабаваць іншае рашэнне не толькі вяртаецца да мяне машына для рэзкі, што ў мяне будзе больш часу..вы падкажыце, добрая праца для ўсіх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Па-вашаму, было б validfo гэты трук:

Адключыць электрарухавік РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог і выдаліць памылку, што выходзіць з flash.
    Я спрабаваў адключыць і аўто працуе нармальна , але выходзіць, індыкатар няспраўнасці рухавіка. Выдаліўшы павінны пайсці.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі disconetti ў egr і azzeri памылку, як і уключыце рамкі вас ўзнікае памылка...
    калі адсутнічае сігнал зваротнай сувязі з эбу не выяўляе egr цябе дар? заўседы dtc з адноснай кантрольная лямпа mil гарыць....
    таксама пры зачыненьні ў egr ў любым выпадку павінен быць падключаны і ў большасці выпадкаў працуе на 100%.....
    ? вы маглі б паспрабаваць зрабіць так, як вы кажаце, і switcciare dtc, які адносіцца да сістэмы рэцыркуляцыі ог на карце....
    ? ? толькі мае меркаванне....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Належаць аўтарскія правы на гэта меў на ўвазе. Выдаліце DTC на карце.

Але я падазраю, што потым паскакаў за новыя памылкі тыпу: Паток EGR няправільна..... і bisognierebbe elminare, а таксама. Калі я не знаходжу класічнае рашэнне існуе-другое, і маяк ведаць

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў spiki_x Visualizza Messaggio
    Належаць аўтарскія правы на гэта меў на ўвазе. Выдаліце DTC на карце.

Але я падазраю, што потым паскакаў за новыя памылкі тыпу: Паток EGR няправільна..... і bisognierebbe elminare, а таксама. Калі я не знаходжу класічнае рашэнне існуе-другое, і маяк ведаць
    калі адключыць пульт egr і загараецца толькі індыкатар і машына ідзе добра, вы можаце адключыць яго dtc і вы прымацаваныя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    bh? у гэты момант вы, як вы f? для дэ-fap...
    cio? azzeri карта ўсе dtc, звязаныя з сістэмы рэцыркуляцыі ог.....
    так не scassa больш на testicolame......
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Я ў двух пацыентаў у хірургіі. Лагуна і qashqai. Лагуна ж напісана ў sriale з гала. Я аднавіў фарсунак і VIN, Але cruize control не працуе!!!!!!!!

Я спрабаваў з CanClip.... але нічога, мне не дае нават увайсці. Таксама з autocom я па памылцы Няправільны КОД.... сара страцілі нават тое. Зараз я спрабую адкрыць блок кіравання і аднаўленне eeprom, які я захаваў у bdm. Цяпер я баюся рабіць qashqai у паслядоўны, каб пазбегнуць падобных праблем..... Хто мае досвед працы з падобнымі сітуацыямі?

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •