трэба зрабіць перапраграмаванне блокаў кіравання ins/fr/mr аўтарызацыю ад завода паролем(FDOK)
асабіста я ніколі не рабіў гэтую аперацыю для ad blue, але і для іншых разнастайных праблем
функцыя ce' для экспарту сродкі ў арабскіх краінах.....
трэба зрабіць перапраграмаванне блокаў кіравання ins/fr/mr аўтарызацыю ад завода паролем(FDOK)
асабіста я ніколі не рабіў гэтую аперацыю для ad blue, але і для іншых разнастайных праблем
функцыя ce' для экспарту сродкі ў арабскіх краінах.....
мы займаліся гэтым з star крычы. я думаю, што гэта можна зрабіць з клона, калі ў вас генератар FDOK key........
не, я не генератар, але на imternet знаходзіцца ( за дадатковую плату, вядома)? я да гэтага часу я выкарыстаў амаль толькі x зрабіць дыягностыку робіць stardiag, і я павінен сказаць, што funzina дастаткова добра, нават калі я Распрацоўшчык ніколі не рабіў перапраграмаванне, нават не ведаю, калі трэба, базу дадзеных, файл знешняй Das Xentry, для? мяне вельмі цікавіць выступ AdBlue, але і працуе на грузавік ?
Прывітанне сябры я хачу купіць эмулятары для грузавікоў,у інтэрнэце, я бачыў, што існуюць розныя віды і цэны, вы можаце мне паказаць, дзе іх, набытыя вамі, таму што я хацеў бы мець бяспекі ў купіць мадэль, якая працуе.