mmmh...думаю, што яны ўсе роўныя...не? што вам сказаць.
варта чакаць, што хто-то з пі? вопыт мне вам адказваць.![]()
mmmh...думаю, што яны ўсе роўныя...не? што вам сказаць.
варта чакаць, што хто-то з пі? вопыт мне вам адказваць.![]()
mmmhhh.. мне здаецца, так.. прадавец пацвердзіў мне, што мяне грузіць мікрапрацэсар ад отпаять і прылітаваць
гэта што ? дзіўна, што вы грузіце мікрапрацэсар...я не разумею, вельмі х? тое нямногае, што s? і ад таго, што я зразумеў..файлы, якія кіруюць маркеры etc знаходзяцца ўнутры мікра-sd, які знаходзіцца ў kess.
шмат ? праўда, што, робячы шырокія даследаванні я бачу людзей, якія робяць, як і метад, апісаныя мною..., калі c'? хто-то з веданнем вышэй мной жыць![]()
калі хто-небудзь з вас, ce " паспрабуйце, зрабіце back-up зроблены некаторыя запісы, пераканайцеся, што яна памяншаецца на колькасць, а затым аднавіць усе, back-up і паглядзець розніцу.
многія кітайскія сайты, якія прадаюць ужо версія без маркера, каб падняцца.
як толькі я прыбыў, я раблю прыгожы пошук і фота.. так мы тлумачым як аднаўляюць маркеры, я дам вам ведаць, калі я траплю
Загадзя дзякуй audi sp![]()
тое, што я я я заплаціў за 450 еўра...і сення раніцай, звязаўшыся з тым, хто яго прадаў, сказаў мне, што павінна быць або 30 або 60 маркер...і я б нават сказаў, што прадаюць мікрапрацэсар, каб замяніць тое, што есць маркеры гатовай....я думаў, што была праблема з micro sd ма...