Стар. 12 з 23 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 з 221
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    ....адкруціць гайку шківа без зняць рэмень....

і ты давяраеш назад ў рух рухавіком без змены рэмень....

нават калі гэта і так? вы, здаецца,

Вядома, я давяраю тое, што я раблю.. ад дзеяння альфа-порт фіксатар шківа ў шаблон з дапамогай двух нітаў з 6x2 проста..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Nn сілы я зрабіў, забраўшы ў палон

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    90
    калі ўсе змяняецца рэмень, азначае, што ен ў некалькіх км
    затым важна-даць напружанне, стары рэмень
    у некаторых кіраўніцтвах сказана на рэжым, каб усталяваць дыстрыбутыў, які ўжо быў выкарыстаны

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў linus146 Visualizza Messaggio
    калі ўсе змяняецца рэмень, азначае, што ен ў некалькіх км
    затым важна-даць напружанне, стары рэмень
    у некаторых кіраўніцтвах сказана на рэжым, каб усталяваць дыстрыбутыў, які ўжо быў выкарыстаны
    не, абавязкова трэба аднавіць напружанне на рамень, калі вы выкарыстоўваеце спосаб, апісаны Backgroop (што і як кажа, у доме маці) рамень не слабее і застаецца на сваім месцы, як калі б вы не разабралі нічога.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Звычайна рэмень, пры зняцці змяняецца, я заўседы рабіў так, па крайняй меры, што не мае да 10000 км

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Звычайна рэмень, пры зняцці змяняецца, я заўседы рабіў так, па крайняй меры, што не мае да 10000 км
    той факт, што рабіць так не демонтируйте рэмень, не ўплывае на стральбу і практычна не чапаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Вы на самай справе, нават паказваючы шкіў rail не рухаецца і праўда зрабіў я, забіраючы палонных, калі вы хочаце lle быць упэўненыя ў тым,

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    18
    Я думаю, што вы страціце MAF на малой хуткасці? рухавік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    усім прывітанне я новы на форуме, але я магу прынесці мой досвед адносна гэтых калектараў...
    я сваім кліентам даю калектар промывают ультрагукавой ачысткі, я адкрываю і абмен ўшчыльненне, што, будучы гумовыя rammollisce, і я стаўлю сіліконавыя. я зачыняю ўсе рэзьбавыя злучэння і mappo эбу, зняўшы egr і swirl... запэўніваю вас, што адраджаецца, дыхаць лепш рухавікі, яны больш поўныя і вадкасці, падзенне ўніз не адчувае нічога, а таму, што ў сваей гонцы поршань усмоктвае заўседы адно і тое ж колькасць? паветра, завіхрэнні ствараюць толькі tubolenze, якія служаць у нізкіх абарачэннях... але на самай справе розніца не адчуваецца іх адсутнасць... спадзяюся, што было карысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў rdponline Visualizza Messaggio
    усім прывітанне я новы на форуме, але я магу прынесці мой досвед адносна гэтых калектараў...
    я сваім кліентам даю калектар промывают ультрагукавой ачысткі, я адкрываю і абмен ўшчыльненне, што, будучы гумовыя rammollisce, і я стаўлю сіліконавыя. я зачыняю ўсе рэзьбавыя злучэння і mappo эбу, зняўшы egr і swirl... запэўніваю вас, што адраджаецца, дыхаць лепш рухавікі, яны больш поўныя і вадкасці, падзенне ўніз не адчувае нічога, а таму, што ў сваей гонцы поршань усмоктвае заўседы адно і тое ж колькасць? паветра, завіхрэнні ствараюць толькі tubolenze, якія служаць у нізкіх абарачэннях... але на самай справе розніца не адчуваецца іх адсутнасць... спадзяюся, што было карысна
    ? праўда, проста паставіць 4 заглушкі плаўлення, шліфавальныя,раз'ем, падлучаны да прываду і наперад, я да гэтага часу задаюся пытаннем для чаго яны патрэбныя, таму што дна не адчувае розніцы ніякай.

Стар. 12 з 23 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •