Ок, калі не можаце чакаць, што мы ў танцы нават для пеўня паглядзець PM ва ўсякім выпадку, вы разам tt
Ок, калі не можаце чакаць, што мы ў танцы нават для пеўня паглядзець PM ва ўсякім выпадку, вы разам tt
а тое месца, новая мод " і " інфа " на " + " ліпеня 2012 pw ў лічку!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Прывітанне, хлопцы некалькі дзен працы на аснову, scenicII атрымалася, уваскрэсіўшы яго, адзіная праблема-дысплей інфармацыйны led dell' стэрэа' oscurato. каго-небудзь есьць ідэі па нагоды? дзякуй загадзя
я рамантаваў стрыманы n?,nel99% выпадкаў ? mosfet і fusibbile smd, то я магу дыван зварных швоў блізка да 8pin smd partenda ад раздыма ,важна ачысціць выдатна платы пасля пайкі,пасты, якая змяшчаецца ў сажалку, каб зварыць выклікае дэфекты выключэння,першы раз, што я не вылечыў стадыі ачысткі я страціў 2 дні шукалі няспраўнасць, якая ў асноўным была вырашана.
? ache важна пасля рамонту зрабіць адтуліны з дапамогай дрылі на кузаў з пластыка x-палепшыць астуджэнне і прадухіліць паломкі ў будучыні
Дзякуй x адказы![]()
трэба нагрэць з дапамогай фена гарачага паветра тыпу то машын зварных швоў за вашай дысплея або rifarle
Нават я, адзін адрамантаваць паспяхова.
Перш чым я змяніў свае mosfet з IRFS4127, што есць якасць? вышэй (20mOhm, 200В), то я прыпаяны паралельна супрессор ток (супраціў-белая), іншы 1.5 У, толькі, каб быць бяспечнымі. Але, вымераючы кампаненты, я выявіў, што яны былі здаровыя. Вядома перападключэнне карціна мела моманты, то вы spengieva, якія рухаюцца або шляхам легкага націску на раз'ем. Былі рэзістары 1 ом, што вы былі dissaldate, рэканструкцыі і тыя, і дзялілі па-буйному.
Праца на заводзе, электронныя карты, і я магу сказаць, што і праблемы паўсюль. І ад таго, калі забаранілі выкарыстанне свінцу для зварных дэталяў, і пачалася " адысея " электроніка дрэнна працуе. І сапраўды, практычна немагчыма зрабіць зварныя швы добрыя , без запісу і ўсе. Акрамя таго, і нават значна цяжэй зрабіць рамонт... ў тэорыі трэба scaltare дзесяць градусаў больш.... на практыцы, загорнутыя карта пачынае паліць і яшчэ зваркі не саступае.
Есць змова, прыгожая і свае пад выглядам экалагічнай вырабляць больш смецця, замест таго, каб зрабіць прадукты, якія доўжацца.
прывітанне рэстаран пры гатэлі, таму што я не магу спампаваць прымацаваны файл з motorsport
кажа мне,
у вас няма правоў для доступу да гэтай старонцы. Гэта пу? быць выклікана адной з наступных прычын:
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
ўліковага запісу і актывацыі, што я памыляюся ?
дзякуй