Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 41
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я напісаў map, але я хацеў сказаць, масавага расходу паветра, то есць паветра, датчык выдатку паветра.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Тады я зразумеў, нічога, quindoli карту напружанне на помпа "карту дызель", што б паміж усімі? 4 карты абмежавальнік дыму ў адпаведнасці з ары ўсмоктваецца?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не хачу памыляцца, але карту напружанне на помпа павінен стаяць па-за драйвер....
    тады паспрабуйце пачуць меркаванне хто-то іншы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Заўтра я пачну ўжо? і я імкнуся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Дзякуй тым!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    для дыягностыкі, калі ў вас есць vag-com ? ідэальна падыходзіць,то, прабачце, калі вы паклалі карту на врі і машыны праблем не будзе? пытанне карту, але ў вас якія-то іншыя праблемы, якія трэба вырашыць, перш чым........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я не sononben патлумачыў, ад золата ідзе, калі причисленное да нізкіх, ? нармальны, супастаўляецца з высокімі сценамі, у той час як на врі ідзе значна лепш, цяпер я хлопец, вы не памятаеце, як хадзіў арыгінальнай, таму што яна ўзятая з рухавіка знішчаны, быў узламаны l распредвала, і перарабіў зрабіць рухавік з адразу мапп, таму я спадзяюся толькі на дыягностыкі фірмы Bosch, таму што не ведаю я яго паводзіны, што аўтамабілі крычы, метрычныя, што ен перарабіў помпа яшчэ ўчора так было, таксама скончылася помпа і нават раней было па-іншаму з помпай скончылася ? таямніца. Сення спрабую так, толькі на мапп mapedale лимитеры і turbo , pompista сказаў, што помпа і фарсункі былі ОК, фарсункі былі пераробленыя, так? адзін быў зламаны, калі узяў яго і загадаў паўтарыць нават тыя,.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Я не sononben патлумачыў, ад золата ідзе, калі причисленное да нізкіх, ? нармальны, супастаўляецца з высокімі сценамі, у той час як на врі ідзе значна лепш, цяпер я хлопец, вы не памятаеце, як хадзіў арыгінальнай, таму што яна ўзятая з рухавіка знішчаны, быў узламаны l распредвала, і перарабіў зрабіць рухавік з адразу мапп, таму я спадзяюся толькі на дыягностыкі фірмы Bosch, таму што не ведаю я яго паводзіны, што аўтамабілі крычы, метрычныя, што ен перарабіў помпа яшчэ ўчора так было, таксама скончылася помпа і нават раней было па-іншаму з помпай скончылася ? таямніца. Сення спрабую так, толькі на мапп mapedale лимитеры і turbo , pompista сказаў, што помпа і фарсункі былі ОК, фарсункі былі пераробленыя, так? адзін быў зламаны, калі узяў яго і загадаў паўтарыць нават тыя,.
    рухавіком у фазе добра, мы ў бяспецы?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    tidus размаўляў з адным pompista паведаміў мне, што аўтамабіль не мае карту напружанне на помпа ...
    ecu пасылае сігнал у can, як дызель патрэбен і модуль pcm на помпа interpetra сігнал і пераўтворыць яго ў напругу з дапамогай менавіта яе pcm, каб даць як патрабуецца.....
    ен кажа, што, верагодна, у ecu патрабуецца больш 50мг дызель ? мяжа фізічны, што той помпа, пу? даць, і гэта пасылае ў pcm ў "канфлікт", таму што ў любым выпадку не ? адкалібраваць, каб даць, што дызель....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Такім чынам, карту педаль і далей, калі гэты сігнал ? у can c і мала, каб зрабіць, што вы ведаеце карту і выяўляецца ў мм3 / мг або вольт на карце педалі?

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •