Вось я.., выбачайце за затрымку ў адказаць ..
Свісток пасля 4 месяцаў, што ў мяне, і ніхто ў гэтым раене не быў у стане выправіць гэта, я прыбыў толькі, каб зразумець provinienza апошняга..
Ідзе ад выпускнога калектара .. што гэта пракладка паміж калектарам і turbo або зняволеных зламаныя ці crepati, якія злучаюць калектар да галоўцы блока .. калі не sbalgio есць і 10 , 2 на кожны цыліндр ( 1 зверху знізу 1) ..
Не можа быць іншай, вынікаючы просты логіцы : у поўным accelerazzione ціск падымаецца да 1.5 у дыяпазон 1400-4300 абаротаў становіцца" ..
Але выдатак паветра (ціск) запыце пасля 3 тысяч абарачэнняў і вышэй, да 1.5 бар . клей карту, што, як чакаецца, узрасце ў 1.7-1.8 .. Замест таго, уся гэтая маса паветра, які выходзіць з клапана, каб потым дабрацца да турбіны рассейваецца не туды.., відавочна, не прымушаючы яго павярнуць яшчэ .. хочам заўседы застаецца ў 1.5 бар .. Бачыў, што ў гэтай схеме геаметрыі адкрываецца на ўвесь струмень паветра згарэлай ідзе непасрэдна ўплываць на крыльчатку .. ( відаць, што на нізкіх абарачэннях ціск дасягаецца дзякуючы геаметрыі амаль зачынена)
І той факт, што ў поўным цяга з наяўнасцю свістка, я адчуваю пах паліва ў салоне
А затым : гэты дым, і адпаведна паветра ў ілжыва , то есць той, які сыходзіць ад клапанаў рухавіка НЕ падыходзіць для турбіны.. І тут менавіта і свішча..
Праблема ў тэорыі, і ен вырашыў ад мяне самога, хе-хе
Таксама!' не можа быць іншай !
Калі б гэта быў рукаў зламаў не падымаўся, ніколі не 1.5 бар..а потым з часам ен бы зламаў усе ( калі дзірка або расколіна была невялікай)
А вось свіст не змяняецца ніколі .. нават калі прайшло 10 тысяч км!
Калі пра гук танцор да мінімуму і pierburg -
Хто-небудзь сказаць мне, калі гэта нармальна, што паветра ад декомпрессор прынады па-за ? Таму што, калі мы дыхаем ўнутры трубкі, якая ідзе да декомпрессор адчуваю, паветра выходзіць дзе-то.. а калі я імкнуся ад іх нічога не адбываецца ! я гэта стварае вакуум у рот ! 
Ripetto , трубку выходзячы з пераўтваральніка ціску ( pierburg) тое, што
не ідзе да турбіны , але quallo, які ідзе ўнутры впускного калектара х, то ў канчатковым выніку ў декомпрессор...
Дзякуй усім !