Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 46

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    шкада, што вы змянілі сістэму, клапан blow-off pop-off)
    калі і арыгінал не мы.. і мы нават не wastgate... за тое, што я ведаю...
    мы з змянянай геаметрыяй... і залішні ціск загружаецца адзін egr...
    я мяркую, што egr і выключаецца ад карту.. у вас усталяваны фланец з цалкам закрытым?
    у дачыненні да паводзінаў turbo.. перш, чым змяніць электрамагнітны клапан... pieburg.. ці як гэта завецца.. і затым паглядзець, як ен сябе паводзіць... працуе па геаметрыі.. і ты праблемы менавіта на гэтай.., то я паўтару.. пошце карту.., што, магчыма, у вас есць праблемы з кіраваннем dell overboost...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Які жах... Я праводзіў даследаванні па ****** па нагоды перепускного клапана на 2.4 jtdm і я не мог зразумець, ці існуе ці не
    У любым выпадку, калі я паскараюць ход у перад, робячы ўсе туды prex да 1.5, а затым імгненна здымаю нагу з газу, я адчуваю эфект blow off valve ( не ў мяне) тыповы tiutiu, што вы адчуваеце, пра турбо-бензін .. Перш, чым я альфа gt 1.9 і рабіў тое ж самае ..

А egr і нават з пліты не перфараваныя і выключаецца ад ecu
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    цяпер я зразумеў..
    гэта шум, тыпу "смактаць", нават мая... і нармальна... з фланцам і больш акцэнтавана dpf.. было вельмі зручна гэта шум..
    замяніць pieburg... і паглядзець, калі знікне гэты свісток танцор да мінімуму.. і гэта дзіўныя паводзіны стрэлкі..
    і электрамагнітны клапан пнеўматычны (больш ці менш.. тэрмін, проста не я)
    выкарыстоўваючы дэпрэсіі рухаць polmoncino каля турбіны.. і адпаведна рэгулюе змянянай геаметрыяй...
    мой поўны праводцы акселератара.. соль на 1.6 (гіпатэтычны), а затым выйсці на 1.4 фіксаваны..
    у той час як у мета-газ.. як вы кажаце... соль.. 1.2, а затым стабілізавацца на 0.8 з меншым ціскам на педаль, 0.4...
    потым... дэфект.. турбо.. робіць гэта толькі з картай "павук", або нават з врі?..
    калі не робіць з крычы... і праблема карту.. усе роўна я застаюся dell ідэя.. што pieburg як змяніць.. і больш свістка, танцор.. ты бюсты працуе і геаметрыі..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Прывітанне, бачыў, што раблю тэсты глядзець значэння' электрамагнітны клапан зменнай геаметрыі Pierburg
    Харчаванне: 12 вольт на вуліцы 2 яго раздыма.
    Супраціў (на клемах электрамагнітнага клапана): 16 Ω і oviamente як ужо? сказаў трубы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    патрабуецца дыягностыка інсульту, максімальны ціск? некаторыя адноўленыя робяць гэтыя свіст, і я бачыў іх пайсці да таго часу, пакуль машына не ? туды-у руінах....
    для дыягностыкі fiat ecu scan, калі гэта магчыма, значэнні ціску turbo вымяраецца і просьбу, % клапан геаметрыі, абаротаў і колькасці дызель запыце, так давайце паглядзім, калі трэба, працуе добра, аднак, здаецца, класічны гук дрэва, што робіць кавітацыя на ўтулкі апускання ў алей, але мы спадзяемся, што гэта не так, інакш ?насілі б ужо алей

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Турбіна сцвярджае, што ? новае і не rige, нават мяне ? наткнуўся на вялікія кропкі, якія fischiettano але без праблем.... давайце паглядзім, калі мы абнавіць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    5
    Сучасныя турбодизели маюць турбіны з змянянай геаметрыяй, і яны не маюць waste gate, ніжэй прыводзіцца кароткае тлумачэнне.

Турбакампрэсар з змянянай геаметрыяй

Канцэптуальна ідэнтычны турбакампрэсар, у адрозненне ад pi? вялікі ад гэтага ? у аснове крыльчаткі прывада або скід. Яна на самай справе ? у асяроддзі палітра мэблі, рух якога, кантралюецца электронным блокам кіравання, вызначае змяненне вугла падзення адпрацаваўшых газаў з лапаткі працоўнага кола прывада жа. У залежнасці ад частаты кручэння, яны закрытыя або адкрытыя, каб павысіць хуткасць? або выдатак у залежнасці ад рэжыму жа. Мы? прыводзіць да большай гнуткасці? і адаптируемости? паводзін у параўнанні з "Турба" вінтавая лесвіца мацуецца: турбіна з змянянай геаметрыяй дазваляе атрымаць такі ж нізкі момант інэрцыі турбіны невялікіх памераў і расходу паветра (такім чынам, магутнасці) турбіны большага памеру. Вобласць прымянення pi? шырокі ? чым Турбадызель высокага ціску ўпырску паліва, як Common Rail і помпа фарсункі.

Перепускной

У рухавік унутранага згарання з турбонаддувом, перепускного клапана ? клапан максімальнага ціску, якая выкарыстоўваецца для кантролю умоў эксплуатацыі турбіны рух ад выхлапных газаў.

Выкарыстанне
    У выпадку, калі педаль газу была заўседы ў націснутым становішчы, хуткасць? турбіны павялічыцца, што прыводзіць, адпаведна, да павышэння ціску наддува, што, акрамя вызначаных ****lli, можа паставіць пад пагрозу цэласнасць? некаторыя кампаненты рухавіка. Для кіравання працягнуць гэты заганны круг будзе дакладна выкарыстаны клапан, называецца перепускной, які адкрываецца больш пэўны ціск, што дазваляе, напрыклад, частка выхлапных газаў у абыход турбіны і выцякае вонкі. Гэта цягне за сабой зніжэнне хуткасці? кручэння крыльчаткі і, такім чынам, зніжэнне наддува. Існуе таксама засмечаных гэтага клапана. У моцных паскарэнняў ўпісваецца l'"overboost". Функцыя блакавання перепускного клапана на працягу некалькіх секунд такім чынам, што рухавік можа мець усе нагнятанага паветра ад турбіны. У мінулым гэта быў рэгулюецца з дапамогай таймера, прама цяпер ? усе рэгулюецца электронным блокам кіравання (ECU).

Працы
    Дзеянне такі клапан, размешчаны ў выпускным калектары (з боку турбіны), ? прапарцыйная ціску наддува (з боку кампрэсара), што робіць адкрыцце.

Дзеянне перепускного клапана служыць для прадухілення сістэмы наддува можа запытаў празмерна, захоўваючы пры гэтым хуткасць? кручэння турбіны ў пэўных рамках, абмяжоўваючы ціск наддува максімальна.

У выпадку перепускного клапана з пнеўматычным прывадам шланг, прымяняецца на баку кампрэсар прыводзіцца ў дзеянне перепускной клапан. Перавышаны мяжа небяспекі, ўнутранае ціск з боку кампрэсара перамагае супраціў спружыны клапана і правакуе адкрыцце. Такім чынам частка выхлапных газаў накіроўваецца вонкі, абыходзячы турбіну, у якой запавольваецца разам з кампрэсарам, такім чынам, пазбегнуць празмернага ціску наддува. Мы? адбываецца, так як і турбіна і кампрэсар знаходзяцца на адным вале; частата кручэння абодвух ? затым ідэнтычны. Памяншэнне колькасці? выхлапных газаў, што інвесціруе турбіна памяншае хуткасць? кручэння турбіны і кампрэсара, і, такім чынам, ціск харчавання.

У аўтамабілях новай канцэпцыі ў перепускной ? замест таго, кантралюецца электрічным з адным ECU.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў siggey Visualizza Messaggio
    Сучасныя турбодизели маюць турбіны з змянянай геаметрыяй, і яны не маюць waste gate, ніжэй прыводзіцца кароткае тлумачэнне.

Турбакампрэсар з змянянай геаметрыяй

Канцэптуальна ідэнтычны турбакампрэсар, у адрозненне ад pi? вялікі ад гэтага ? у аснове крыльчаткі прывада або скід. Яна на самай справе ? у асяроддзі палітра мэблі, рух якога, кантралюецца электронным блокам кіравання, вызначае змяненне вугла падзення адпрацаваўшых газаў з лапаткі працоўнага кола прывада жа. У залежнасці ад частаты кручэння, яны закрытыя або адкрытыя, каб павысіць хуткасць? або выдатак у залежнасці ад рэжыму жа. Мы? прыводзіць да большай гнуткасці? і адаптируемости? паводзін у параўнанні з "Турба" вінтавая лесвіца мацуецца: турбіна з змянянай геаметрыяй дазваляе атрымаць такі ж нізкі момант інэрцыі турбіны невялікіх памераў і расходу паветра (такім чынам, магутнасці) турбіны большага памеру. Вобласць прымянення pi? шырокі ? чым Турбадызель высокага ціску ўпырску паліва, як Common Rail і помпа фарсункі.

Перепускной

У рухавік унутранага згарання з турбонаддувом, перепускного клапана ? клапан максімальнага ціску, якая выкарыстоўваецца для кантролю умоў эксплуатацыі турбіны рух ад выхлапных газаў.

Выкарыстанне
    У выпадку, калі педаль газу была заўседы ў націснутым становішчы, хуткасць? турбіны павялічыцца, што прыводзіць, адпаведна, да павышэння ціску наддува, што, акрамя вызначаных ****lli, можа паставіць пад пагрозу цэласнасць? некаторыя кампаненты рухавіка. Для кіравання працягнуць гэты заганны круг будзе дакладна выкарыстаны клапан, называецца перепускной, які адкрываецца больш пэўны ціск, што дазваляе, напрыклад, частка выхлапных газаў у абыход турбіны і выцякае вонкі. Гэта цягне за сабой зніжэнне хуткасці? кручэння крыльчаткі і, такім чынам, зніжэнне наддува. Існуе таксама засмечаных гэтага клапана. У моцных паскарэнняў ўпісваецца l'"overboost". Функцыя блакавання перепускного клапана на працягу некалькіх секунд такім чынам, што рухавік можа мець усе нагнятанага паветра ад турбіны. У мінулым гэта быў рэгулюецца з дапамогай таймера, прама цяпер ? усе рэгулюецца электронным блокам кіравання (ECU).

Працы
    Дзеянне такі клапан, размешчаны ў выпускным калектары (з боку турбіны), ? прапарцыйная ціску наддува (з боку кампрэсара), што робіць адкрыцце.

Дзеянне перепускного клапана служыць для прадухілення сістэмы наддува можа запытаў празмерна, захоўваючы пры гэтым хуткасць? кручэння турбіны ў пэўных рамках, абмяжоўваючы ціск наддува максімальна.

У выпадку перепускного клапана з пнеўматычным прывадам шланг, прымяняецца на баку кампрэсар прыводзіцца ў дзеянне перепускной клапан. Перавышаны мяжа небяспекі, ўнутранае ціск з боку кампрэсара перамагае супраціў спружыны клапана і правакуе адкрыцце. Такім чынам частка выхлапных газаў накіроўваецца вонкі, абыходзячы турбіну, у якой запавольваецца разам з кампрэсарам, такім чынам, пазбегнуць празмернага ціску наддува. Мы? адбываецца, так як і турбіна і кампрэсар знаходзяцца на адным вале; частата кручэння абодвух ? затым ідэнтычны. Памяншэнне колькасці? выхлапных газаў, што інвесціруе турбіна памяншае хуткасць? кручэння турбіны і кампрэсара, і, такім чынам, ціск харчавання.

У аўтамабілях новай канцэпцыі ў перепускной ? замест таго, кантралюецца электрічным з адным ECU.
    .. ***** і ў школе Добрае тлумачэнне...але чалавек свісток дзе ? скончылі???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    5
    Sar? свісталі далей......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Вось я.., выбачайце за затрымку ў адказаць ..
    Свісток пасля 4 месяцаў, што ў мяне, і ніхто ў гэтым раене не быў у стане выправіць гэта, я прыбыў толькі, каб зразумець provinienza апошняга..
    Ідзе ад выпускнога калектара .. што гэта пракладка паміж калектарам і turbo або зняволеных зламаныя ці crepati, якія злучаюць калектар да галоўцы блока .. калі не sbalgio есць і 10 , 2 на кожны цыліндр ( 1 зверху знізу 1) ..

Не можа быць іншай, вынікаючы просты логіцы : у поўным accelerazzione ціск падымаецца да 1.5 у дыяпазон 1400-4300 абаротаў становіцца" ..
    Але выдатак паветра (ціск) запыце пасля 3 тысяч абарачэнняў і вышэй, да 1.5 бар . клей карту, што, як чакаецца, узрасце ў 1.7-1.8 .. Замест таго, уся гэтая маса паветра, які выходзіць з клапана, каб потым дабрацца да турбіны рассейваецца не туды.., відавочна, не прымушаючы яго павярнуць яшчэ .. хочам заўседы застаецца ў 1.5 бар .. Бачыў, што ў гэтай схеме геаметрыі адкрываецца на ўвесь струмень паветра згарэлай ідзе непасрэдна ўплываць на крыльчатку .. ( відаць, што на нізкіх абарачэннях ціск дасягаецца дзякуючы геаметрыі амаль зачынена)
    І той факт, што ў поўным цяга з наяўнасцю свістка, я адчуваю пах паліва ў салоне
    А затым : гэты дым, і адпаведна паветра ў ілжыва , то есць той, які сыходзіць ад клапанаў рухавіка НЕ падыходзіць для турбіны.. І тут менавіта і свішча..
    Праблема ў тэорыі, і ен вырашыў ад мяне самога, хе-хе

Таксама!' не можа быць іншай !
    Калі б гэта быў рукаў зламаў не падымаўся, ніколі не 1.5 бар..а потым з часам ен бы зламаў усе ( калі дзірка або расколіна была невялікай)
    А вось свіст не змяняецца ніколі .. нават калі прайшло 10 тысяч км!

Калі пра гук танцор да мінімуму і pierburg - Хто-небудзь сказаць мне, калі гэта нармальна, што паветра ад декомпрессор прынады па-за ? Таму што, калі мы дыхаем ўнутры трубкі, якая ідзе да декомпрессор адчуваю, паветра выходзіць дзе-то.. а калі я імкнуся ад іх нічога не адбываецца ! я гэта стварае вакуум у рот ! Ripetto , трубку выходзячы з пераўтваральніка ціску ( pierburg) тое, што не ідзе да турбіны , але quallo, які ідзе ўнутры впускного калектара х, то ў канчатковым выніку ў декомпрессор...

Дзякуй усім !
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •