Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87

sprinter 3000 2009 года edc запускаецца і выключаецца праз 10 секунд

яны пакутуюць ад праблемы на адзін спрынтар, які не хоча сыходзіць. усе ? пачалі з бензіну ў баку .
    замененыя 6 ignettori флейты-абаротны помпа і змяніў snsore ціску ў рампы.

цяпер ван боку, некаторыя доўга працуе добра ў працягу некалькіх секунд, а затым вы rispegne , як тады, калі губляе кадоўкі.

тэсты зробленыя

. закадаваныя фарсунак
    .не памылка ў иммобилайзер
    .errori кіравання рухавіком, уласцівых fap.

Калі я выключаю з flash-fap мне высвятляецца памылка, але не ў роўнай ступені.
    што Я прапускаю?
    хто-небудзь меў падобныя праблемы?
    дзякуй усім, хто зможа sugerirmi рознымі выпрабаваннямі .

усе дыягнаставаны з delphi, чаму? у чаканні прыему mb star.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    калі ласка, праверце датчыкі тэмпературы або зонд fap я ? давялося mercedes І былі ліцця ў кокиль, для высокіх тэмператур, дасягнутых....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі частка працуе на працягу 10 секунд, а затым выключаецца (дарэчы, праз колькі часу зноў ўключаецца) гэта азначае, што рухавік гэта нармальна, паколькі ен зняты з бензінам ў баку?, вы праверылі, што вы не парушылі ўласнае fap і не атрымліваецца спампаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Ўключаецца на дзясятак секунд застаецца, як мінімум, на ператварэнне чыстай некалькі секунд, а затым і.? як быццам не хапала згоды або дызель. На ціск у магістралі rail і добра . Доказы таго, што я сумую і зняць фізічна fap . Я спрабую панядзелка? . Я не разумею, калі fap і зламаў і сыходзіць у абарону, а павінен загарэцца, Я памыляюся? Я спрабую .

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Праверка ФАП, калі аўтамабіль хадзіў шмат з бензінам, вы sar? забітыя.. можа быць праблема з egr, які застаецца заблякаваны, пры ўваходзе ў функцыю, не адкрываецца засланка на калектары зачыняецца і рухавік глухне..
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    заўседы складана даваць парады, не бачачы машыны, вы спрабавалі праверыць, ці, калі выключаецца, калі сігнал тыпу фарсунак або вакол рухавіка, я натыкнуўся на пола бензін, што праз 10 хвілін памер, і я знайшоў няспраўнасці з дапамогай святлодыедаў на инжекторах, зьнемагла каманды ад блока кіравання, змяніў то ўсе ок, а затым зрабіце некалькі тэстаў і пачынае выключыць рэчы некалькі разоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Я раблю гэтыя тэсты, а затым fap, egr, гэта значыць абнавіць . Але калі escludessi fap і egr эбу, і smontassi fap ад collettor мяне атрымліваецца так усялякага сумнення... ці не так?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio
    Я раблю гэтыя тэсты, а затым fap, egr, гэта значыць абнавіць . Але калі escludessi fap і egr эбу, і smontassi fap ад collettor мяне атрымліваецца так усялякага сумнення... ці не так?
    вы можаце зняць толькі калектар, перш чым выключыць fap, каб убачыць, калі ен застаецца ў матацыкл

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    вы можаце зняць толькі калектар, перш чым выключыць fap, каб убачыць, калі ен застаецца ў матацыкл
    ну і дарма...калі ен ішоў з бензінам ў баку ў fap тэмпература, і яны будуць прыбываць да зорак і пу? магчыма, вы цалкам разбураны...ці гадзінны/засмечаны....
    калі вы не жадаеце зняць fap ад калектара паспрабуйце ўбачыць у дыягностыцы значэння перападу ціску fap...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Калі іх прыбраць не прастаіць ўсе з сумневам, але, перш чым зрабіць працу непатрэбных вам савет праверыць добра..
    Цярпенне і цнота моцных..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •