Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вочы адкрыць гэтыя, таму што яны вельмі далікатныя, можа здарыцца так, што вы пашкодзілі платы, edc16 ў параўнанне rubustissime.
    пацвярджаю, яны вельмі далікатныя і мне, на жаль ? давялося romperne 1 я па памылцы P2146 Напружанне Кандэнсатара Маецца
    электрычная няспраўнасць;C. C. Маса, як вы думаеце ? рамонце?
    КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў baraldino Visualizza Messaggio
    пацвярджаю, яны вельмі далікатныя і мне, на жаль ? давялося romperne 1 я па памылцы P2146 Напружанне Кандэнсатара Маецца
    электрычная няспраўнасць;C. C. Маса, як вы думаеце ? рамонце?
    паспрабуйце ripassargli ўсе зварныя швы pin-код абазначэння на плаце, часам crepano іх і, калі вам пашанцуе, у рэзюмэ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    на самай справе я заўважыў,st? вывучэнне інструмента :
    частка дазваляе мне блакаваць ў спакоі? экю ў крок, праз адтуліны.
    і частка тып прылады, што ставіць пад руляй крышку і не v? у краніце ўкладкі, дык я пазбягаю любых поўзаць з дапамогай адверткі, якая ўваходзіць у спробе падняць крышку,

я ўпэўнены, што нават пры награванні ў доўг герметык,сілы, якія вы павінны зрабіць, каб адкрыць гэтыя ecu рана ці позна ударам адверткі ставіць мяне ў бядзе.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы павінны паспрабаваць заблакаваць грэбень эбу разам на дне, так што, калі за рычаг, каб зняць вечка не намаганні на зварныя дэталі на плаце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    я толькі што адкрыў іншы edc16 opel astra, я адчуваю сябе ў бяспецы, але заўтра, што я спрабую выявім, калі я даведаўся ад маіх памылак.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у мяне толькі адзін файл-ложак у паслядоўны толькі з табліцы, якія роўныя вашай, вы павінны знайсці файл, поўны ложак у bdm для таго, каб аднавіць тое, што не хапае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Дзякуй Ugoboss але я выйшаў . я замяніў ecu з сумяшчальных ж hw, але sw-рознаму . скапіяваў мікра
    што, на шчасце, быў добра прачытаны тады я пайшоў у saab, і мне папоўнілі усе, што не хапала. сурочыць хоча, каб у мяне не было часу на тое, каб прачытаць.
    проста не магу мне цікава ўбачыць, якая частка адсутнічае, што не дазваляе мне запусціць рухавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    такім чынам, вы парушылі ecu ці вы пераблыталі з чытання флэш я не зразумеў.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Я зламаў ecu, адкрыўшы яго , і, акрамя таго, каб замяніць яго ў мяне не было flash здаровым, чаму? не чытаў поўны.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio
    Я зламаў ecu, адкрыўшы яго , і, акрамя таго, каб замяніць яго ў мяне не было flash здаровым, чаму? не чытаў поўны.

у любым выпадку, не выкінуць, адзін, некаторы час таму была падобная праблема і ен знайшоў тых, хто яму' з папраўкай.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •