Прывітанне карыстальнікі форума
Дзякуй адміністратарам, што прадастаўлены правы доступу да сайту.
Я карыстальнік з майстэрні.
У salutone усе
Прывітанне карыстальнікі форума
Дзякуй адміністратарам, што прадастаўлены правы доступу да сайту.
Я карыстальнік з майстэрні.
У salutone усе
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-09-2012 ў 14:28
прывітанне і дабро/чаму? мне здаецца, што вы-два,то мне прыйшлося змяніць свае ўяўленне, чаму? вы не ўваходзіце ў дом яшчэ і зрабіць вам рэкламу за кошт нашых таму я раю вам прачытаць правілы, cos? усе, што вы sar? pi? ясна, калі я хачу прымусіць вас рэклама есць раздзел, дзе гэта можна рабіць, вядома, вы павінны спачатку звязацца са мной або іншы адмін за дазвол,акрамя таго, я прашу вас, каб завяршыць сваю прэзентацыю з імя,узрост і localita' дзякуй загадзя.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
прывітанне знаходжання добра
Мая, аднак, не было рэкламы? але зрабіць мы? мае веды,калі карысна. А я не разумею, чаму? Яна сцвярджае, што мы двума карыстальнікамі?
Я не хачу, што б абмяняць на каго-то іншага,улічваючы, што ен яшчэ не ўключаны мой рахунак для прагляду ўсіх укладанняў на форуме. Скажыце, калі ласка, а калі есць праблемы, каб паспрабаваць вырашыць іх разам. З павагай
Акрамя таго, я таксама хацеў бы паставіць яе на бягучы завяршэння ўдзельнічаць з недастаючай інфармацыяй;зноў прывітанне
добры дзень, сардэчна запрашаем фабіа
Прывітанне і дабро былі б вы так ласкавы распавесці нам, па меншай меры, як цябе клічуць ?
Я думаю, што гэта добрая адукацыя з'явіцца правільна, так што ўсе маглі ведаць, хто вы.
калі тычыцца "яна" тут не выкарыстоўваецца, мы ўсе адна вялікая сям'я
Дзякуй
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
прывітанне,табе на ты, таму што яна тут не звычайнага,ну дапусцім, што ваша прэзентацыя была больш, чым рэклама, павінна быць, зразумела, гэта я спытаў, калі вы два бачыў гэты нік не для чаго іншага,акрамя таго, як вам ужо прапанавалі, я прапаную вам прачытаць regolamente так вы разумееце, чаму да гэтага часу не паглядзець ўкладанні,гільдыі і чаму вы не можаце запатрабаваць пропуск, так што нічога супраць цябе,я спадзяюся, добры працяг.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]