Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    12
    Дзякуй SandroMarciano, абмеркаванне, што вы мне паведамілі я ўжо? чытаць і я рушыў услед ў бок вашага напрамкі, за карту я ў курсе, хацелася б саветаў на гэтую карту, і зразумець, ці магу я загрузіць яго, без праблем.

Ніхто не, што не можа? даць ў вока ў карту, што я выклаў? Я пачатковец і не хацелася б пашкодзіць, загрузіўшы яго

Дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-09-2013 да 13:20

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Што такое два значэнні, якія вы змянілі, па адрасах: 7BD7C і 7BD7E?
    "Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    12
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Што такое два значэнні, якія вы змянілі, па адрасах: 7BD7C і 7BD7E?
    Прывітанне,
    я не ведаю, што гэта за значэння, я працую з ECM Titanium, калі вы робіце якія-небудзь змены, напрыклад карты абнаўляюцца гэтыя valori.. ? можа быць кантрольная сума?

Дзякуй манро,
    вось новая версія з улікам вашых саветаў..
    Я не закрануў turbo, чаму? гэты рухавік не мае турбіны з змянянай геаметрыяй з электронным кіраваннем, але турбіна фіксаванай геаметрыі і пнеўматычнага кіравання, я не ведаю, што карысць пу? прынесці змены ў карту.
    я вярнуў карту egr, п, я ўзяў кій для прыросту на гэтую карту, мод, зроблены прафесіяналам заўседы княства, але ў версіі power (146CV).
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 25-09-2013 да 13:19

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прывітанне я даў хуткі погляд на сонца карты moddate у драйвер, і я павінен сказаць, што есць рэчы, якія, на маю думку, не вельмі добра...
    напрыклад, карту педаль не чапаць, то ваш запыт на дызельнае паліва, і спыняецца на 74 мм3, але потым? у лім крутоўнага моманту ne deliberi 78mm3...і ў лім дыму вы заўседы абмежаваны значэннем iq крычы... чаму???
    у mappache ecm называецца фаза ўпырску і спасылкай на гістэрэзіс egr, калі вы хочаце закрыць вы павінны прывесці ўсе значэння ў табліцы на значэнне, вышэй чым паглядзець на карту...***** і зрабіў ты, не трэба нічога..sae не мае сабе запаліць індыкатар няспраўнасці...
    вы закранулі нават калі ледзь карту press rail, але потым не адпавядаць аб'ему нататкі гэтак жа яго абмежавальнік, я, каб спытаць..чаму??
    у map x boost 1 і 2, якія звязаны ў вас есць час inj у першую карту,map x-boost 1,якія час ад 0 да 2500 аб / мін на маю думку бакоў, занадта рана moddare нават калі прырашчэнне і сціплы....
    у залежнасці ад таго, map x-boost можа ісці..але што вы зрабілі з разліку два, як впрысните з тых часоў??
    тады чаму? вы не закранулі карты turbo???
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    цяпер я бачыў карту, але, падобна, не чытаў добра, у іншай тэме... дзе я казаў, што не трэба было мяняць рэйку і час ўпырску. у гэтым асяродку вы можаце даць дызель проста павышэнне абмежавальнік крутоўнага моманту і педаль да 100 мм^3/i, відавочна, што-то яно ў risentirebbero іншыя органы, так што дзейнічайце паступова.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў zluca71 Visualizza Messaggio
    Дзякуй SandroMarciano,
    у дадатку версія "спадзяюся", як вы прапанавалі ў іншай дыскусіі, я закрануў толькі драйвер хачу і абмежавальнік крутоўнага моманту з крокам сціплы працэнт.

LUCAV4-acc+coppia.zip
    ок, я адказаў на папярэдняе паведамленне, гэта я, але раю табе дзейнічаць у значэнні канчатковых, вам трэба ведаць, вас, дзе вы хочаце больш? і чым, лічыць, што на педалі, што на абмежавальнік крутоўнага моманту закон, павялічваючы аб'ем дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, без асаблівых ускладненняў у яго максімум ? 100 мм^3/i, але, каб мець сродкі вельмі прадукцыйны, не c'? трэба туды дабрацца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    12
    Дзякуй за парады, я таксама чытаў паведамленні на іншыя рухавікі jtd і трохі дакументацыі.
    У дадатку ў новай версіі, хто-то мне пу? сказаць, калі на гэты рухавік з турбонаддувом фіксаванай геаметрыі не cotrollata ад ECU мае сэнс змяніць карты turbo.

Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    цяпер я бачыў карту, але, падобна, не чытаў добра, у іншай тэме... дзе я казаў, што не трэба было мяняць рэйку і час ўпырску. у гэтым асяродку вы можаце даць дызель проста павышэнне абмежавальнік крутоўнага моманту і педаль да 100 мм^3/i, відавочна, што-то яно ў risentirebbero іншыя органы, так што дзейнічайце паступова.
    Дзякуй SandroMarciano,
    у дадатку версія "спадзяюся", як вы прапанавалі ў іншай дыскусіі, я закрануў толькі драйвер хачу і абмежавальнік крутоўнага моманту з крокам сціплы працэнт.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-09-2013 да 22:24

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я не разумею патрэбы? змяніць час ўпырску, калі вы можаце даць дызель ў вельмі пі? просты і, верагодна, risparmiandoti нават трохі дыму, затым праз абмежавальнікі крутоўнага моманту і педалі. астатнія пу? ісці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    раніцай, як і абяцаў, я паглядзеў на карту, апошняя размешчана загрузіць яго без праблем ? крыху легкі, але ? лепш, калі перайсці градусаў!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    12
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    раніцай, як і абяцаў, я паглядзеў на карту, апошняя размешчана загрузіць яго без праблем ? крыху легкі, але ? лепш, калі перайсці градусаў!
    Дзякуй 1000, заўтра спрабую, і дам вам ведаць.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •