Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Абмеркаванне: я магу загрузіць???

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ок....я f? прыемна, што ўсе ў парадку...
    вяртаючыся гаварыць аб карце...
    некалькі саветаў, каб надаць вакол вас за 60 мг??
    я хацеў бы ведаць ўсе пасткі, якія я не закрануў....
    акрамя таго, сення я магу загрузіць карту, і я павінен сказаць, што ўгон аўтамабіля..
    sfumacchia трохі, і спачатку я думаў, што на вуліцы дыміць моцна..
    замест машыны ідзе? вельмі добра, значна лепш, чым карту, што было раней,....
    з першымі трыма перадачамі і вельмі хутка..я б сказаў, амаль нервовае...
    і ў той час як раней пасля 3000 абаротаў даваў штуршок..цяпер штурхае увесь час, пакуль вы 4000rpm..
    на тым жа ўчастку дарогі, дзе раней выходзіў прыкладна ў 140 км/ч у цяперашні час выходзіць на 150 прыкладна....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    калі вы можаце aseere дапамогу, я карта, якую зрабіў чалавек, што ў той час, калі я быў яшчэ супер неафіта я рабіў карты табе месца, вядома ? вельмі просты, але павелічэнне было і не курыў, я ніколі не страціў у дэталях, кантраляваць яго, бо да гэтага часу я не выпадкова для рук vwagen за некалькі ibiza 1.4 tdi
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    калі вы можаце aseere дапамогу, я карта, якую зрабіў чалавек, што ў той час, калі я быў яшчэ супер неафіта я рабіў карты табе месца, вядома ? вельмі просты, але павелічэнне было і не курыў, я ніколі не страціў у дэталях, кантраляваць яго, бо да гэтага часу я не выпадкова для рук vwagen за некалькі ibiza 1.4 tdi
    адсутнічае палова карту, гэта значыць былі змененыя толькі карты і аднадумцаў не тыя, якія асноўныя,я прывяду такі прыклад ўзбагачэння паскарэння і 16 карты былі змененыя толькі першыя 8 жа, што і ўсе астатняе, што ен быў зменены,egr off зрабіў да паловы, астатняе, карту амаль без сэнсу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    думаеце, што мне зрабіў трэнер вельмі вядомы і філіялам іншы Форум, я асабіста не вельмі падрыхтаваны на инжекторах помпа, я ніколі не дабраўся, каб працаваць, і ў любым выпадку, калі я даведаўся, тое, што я imparatp ? - дзякуючы на гэты форум і на карыстальнікаў

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •