Я хачу асвяжыць гэтую тэму кажучы заўседы аб duration...у гэтым выпадку я б calcolarmi ўсе duration, 150 к.с., edc15p x мець 75 мг дызель
Я хачу асвяжыць гэтую тэму кажучы заўседы аб duration...у гэтым выпадку я б calcolarmi ўсе duration, 150 к.с., edc15p x мець 75 мг дызель
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
тады я зрабіў выгляд, прапорцыі, калі я, напрыклад, я 60 мг да 5000 абаротаў з duration 28? каб атрымаць 75 мг да 5000 абаротаў, на колькі градусаў я павінен мець?
60:28=75:xx
(75x28)/60= 35? таму мне было б досыць павялічыць працягласць да 5000 абаротаў 7? без паведаміць эбу, што мы, уклаўшы 75 і гэтак далей з 4500 абаротаў 3000 аб eccc...я што-то раблю не так?
тады першы пытанне, што я, напрыклад, калі перапынак у 60 мг з 28? duration для iniettarne больш, я толькі ў градусах duration раблю доўжыцца больш l ўпырску паліва, але эбу заўседы думае аб тым, што ен шляхам увядзення 60 мг?
адна рэч, калі soi пачынаюць 28? і мае вз зменены ў канчатковым выніку ў 36? finiro ўкараніць у + 8? ад пмс ke можа прывесці да празмернай fumosita...то змяніўшы нават soi, каб мець ўпырску ідэальны cieo менавіта ў +або - 0? з пмс можна зрабіць? змены lim кні..ці мы не можам рухацца, шмат градусаў з soi? прабачце за дурныя пытанні, але я пачынаю вучыцца цяпер, пакуль я вывучаў карты асноўных...
Прывітанне angelolsp, ін'екцыі ў канчатковым выніку больш чым у вмт, і, магчыма, даць ей дабрацца нават да +10?, максімальны выхад рухавіка ў вас у перыяд з 13? і 17? пмс, як правіла, прымае пад увагу 17?...
Авансы не заўседы прапарцыйныя.....
X час абнавіць першыя 5 карт часу ў мг, што ў вас есць мэта. Ecu ? "не ўстаноўлены" x даць вам дыягназ на макс-70mg, калі ўсе slocchi ecu, як для maf 1249,5 як x prex мэта 2601, prex turbo 2983, максімальны крутоўны момант 420 cos? далей....
нават проста адрасы будуць добра....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
файл, каб зразумець, што вы, магчыма, я вы патрабуеце занадта шмат??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
То і гэта і leon 8в 1? серыя
Хрысціянін, я не зразумеў, cpsa вы маеце на ўвазе на 13? або 17? гэта значыць, лепш, рухавік-ce l я ў 17? пасля вмт?? вядома, я разумела дрэнна, дыягназ я не магу гэта праверыць х гэта я не ведаю, як я, уводзячы дакладна, я ўжо in bad dad усе карты асноўныя...затым вы мне кажаце, aggionare l ecu да 75 мг у гэтым выпадку...іншыя cosse лім дыму ў ccoppia заўседы толькі x дыягназу або машына не дасць (напрыклад, больш за 420 нм... замест x адносна svbl, пакінуўшы яго ў 2620 бачыў ke я не хачу перавышаць 1,6 бар фіксаваныя...але пік можа прайсці яго? Цяпер аднаўлю i break з duration і я пакажу вам,
Я павінен абнавіць абаротаў? таму што я, пацягнуўшы да 5500 і break спыняюцца на 5000... іншая справа, калі я не магу іх разлічваць нд прапорцыі, як я раблю, то d дакладна?
замест гэтага яны гавораць пра soi, як я мог бы чакаць, каб трымаць мяне бліжэй, можна ў вмт?
апошнія 2 карты тыя ke маюць break абаротаў 0-2500 мг і 30 і іншы 2500-4500 абаротаў і 40 мг тычацца таксама?
можа пайсці так перапынак усталяваны ў 75 мг? ці я павінен яго павялічыць, пачынаючы з 0 мг
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-09-2013 да 19:59
да гэтага часу не магу праверыць, ці файлы, ліміт паведамленняў.
я думаю, што гэта ставіцца да 13? пасля вмт.
працягласць 5 карт, яшчэ адзін, які знаходзіцца крыху раней. глядзець breakponit і riconosci. апошні раз не чапай яе не патрэбна. працуе ў за разумную цану абаротаў. Вы можаце так жа, дакранаючыся толькі 3.
аднак я магу сказаць вам, што калі злоўжыванне з дызельнага паліва на нізкіх, нават калі svbl застаецца 2620 пік праходзіць легка ідуць нават на 2-бар у піке.
для soi, не перашчыруйце, або лепш не чапайце іх, калі не ўдаецца кантраляваць з vag. Дастаткова 1 - 1,5 градусы на высокіх абарачэннях, каб спаліць лепш, але да сістэмы durate. калі злоўжыванне машыны сцен залы павольна і адцісніце блока цыліндраў і г.д.
тады вы я ведаю, першую карту duration, але ў break мне 55 мг не 60, як і іншыя... затым c, і той, які працуе да 2500 абаротаў у хвіліну, вы кажаце, не датыкаючыся да яго... я думаю, ен не меў на ўвазе 13 ці нават 17? пасля вмт ... км. ад разлікаў ke я раблю dovreia rrivare да duratio 36? таму я думаю, чапаць soi толькі там, дзе я павялічваецца больш дызель даць 2? да 2800 да 3800 x да ступені макс 5000, што вы думаеце?....апошні ccosa калі я touch soi ад 60? tem да 90? да 60? lcioe з machina халоднай не будзе ніякіх дасягненняў няма? але замест гэтага мы saranoo адзін і той жа працягласць 36?? спосаб захаваць машыну ў холаду самыя ke іншае