ок, але вы выкарыстоўваеце sw або у вас есць банк дадзеных для гэтых файлаў, які можна выкарыстоўваць для...
ок, але вы выкарыстоўваеце sw або у вас есць банк дадзеных для гэтых файлаў, які можна выкарыстоўваць для...
Прывітанне
Вы робіце ўручную, у дамп арыгінальны аўтамабіль.
так, але ў якім раене вы павінны змяніць дамп ў вас есьць прыклад для нас, каб зразумець....
Прывітанне
Некаторыя праграмы, робіць тое ж самае, але толькі для чытання і тама exatto.
Калі вы чытайце ў bdm, становішчы, вы павінны рабіць гэта ўручную.
Прывітанне gezame чуе, што вы можаце змяніць файл, які я размясціў у пачатку, так? Я dissaltato мікрасхему 95160 месца ў задняй частцы платы ecu, і праз программатор willem, выбраўшы рэжым? запісы я напісаў e2p часткі мяне ? было зроблена, і цяпер я павінен яшчэ паспрабаваць.Самае дзіўнае, што я ? сказалі,
Зрабіць усяго edc16c3 няма-патрэбен эмулятар, таму я зрабіў parziale............Цяпер, улічваючы, што вы кажаце, што вы на самай справе пу? зрабіць агульны вы, магчыма, farmela у рэжыме? разам??? Вы б вельмі ўдзячны дзякуй........
Прабачце, мне яшчэ трэба адправіць файл, а e2p часткі 95160 я з папраўкамі, праграмнае забеспячэнне, машыны забеспячэння ? я зменены, і затым scritta..............
але я бачыў у carsoft 5.2 не c'? гэты ecu, што вы выкарыстоўвалі, каб зрабіць файл.....
я з carsoft я праглядаю гэтую старонку.....
carsoft.jpg