Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 56 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Прывітанне,
    у мяне ж машына MPPS v12 працуе выдатна, чытаецца на 45мин і напісана ў 1 мін.
    Калі вы не хочаце распараджацца на працягу гэтай хвіліны, можа быць, спачатку зрабіце рэзервовую копію BDM, аднак у горшым выпадку-у выпадку блакавання запісу, вы павінны прачытаць у BDM flash і аднавіць файл (eventualit? аддаленая, але неабходна ўлічваць) і перапісаць яго ў BDM.
    Што HW і SW у вас есць?
    Калі вам трэба яшчэ спытаеце, як добра!
    123alexs

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне,

сапраўды, дзякуй усім за падтрымку. Я лічу, для? - то супярэчлівыя думкі на магчымасць? перапрызначыць ў паслядоўны.
    Цягнучы якой-то выснова, мне здаецца, што ў любым выпадку дарога лепш ? зрабіць гэта ў BDM.

123alexs ты проста мой рухавік? 2.0 jtdm 170 ? Калі, вядома, ваш вопыт ? важна. L' HW, я павінен яго знайсці напісана фізічна на корпусе эбу правільна? Каб ведаць, як у SW я думаю, павінен прачытаць ECU і раней, але проста хацеў быць упэўнены, што яго можна зрабіць у паслядоўны cos? я магу купіць і інтэрфейс праграмы, выпраўленыя. І для гэтага я і звярнуўся да вас!
    Вядома, толькі там, каб справа атрымалася?, і sar? дзякуй за вашыя парады, месца і ўсе!

Дзякуй!!!!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Каб канкрэтна ведаць, HW і SW трэба зрабіць, EcuID з sx MPPS але, вядома, вы павінны мець кабель, ці вы можаце падключыць яго ў дыягназ з кабелем ELM327 і Праграмы Multiscan/***********. Калі яшчэ nn вы дыягнастычных вам савет аб куплі перш, чым усе астатняе!
    Не давярайце ключавыя словы фізічна прысутнічаць на Ecu, чаму? аўтамабіль, магчыма, зведала upgrade sw.
    .... зачыніць клапан EGR!!!

123alexs

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    залежыць ад года выпуску аўтамабіля.... некаторыя падлучаныя па can, а іншыя-у k, і іншыя да гэтага часу не ведаю, правадныя.... я прапаную вам прыняць певень 48 так што вы можаце прачытаць яе ў паслядоўны драйвер, 159 што ? роўна потым у выпадку ускладненняў чытаць па bdm

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    Каб канкрэтна ведаць, HW і SW трэба зрабіць, EcuID з sx MPPS але, вядома, вы павінны мець кабель, ці вы можаце падключыць яго ў дыягназ з кабелем ELM327 і Праграмы Multiscan/***********. Калі яшчэ nn вы дыягнастычных вам савет аб куплі перш, чым усе астатняе!
    Не давярайце ключавыя словы фізічна прысутнічаць на Ecu, чаму? аўтамабіль, магчыма, зведала upgrade sw.
    .... зачыніць клапан EGR!!!

123alexs
    123alexs вы і 2,0 jtdm 170? Вы на самой справе першае, што я хацеў зрабіць, гэта проста купіць дыягнастычныя прадукты. Яго вырабіць? у некалькіх, то вы ведаеце, HW і SW. Тады, магчыма, rego88 паспрабуе? з пеўнік.

Мая канчатковая мэта ? проста выдаленне сажевый фільтра і закрыцця EGR! ;-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Ды... той самай, што зроблена мной.
    Я скончыў работы цяпер знаходзяцца ў стадыі тэставання.

Прывітанне

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    некаторыя можна чытаць з mpps, таму што ў k-line і іншыя c-line няма, на жаль, або атрымаць mpps, што стаіць ледзь у адваротным выпадку, пры спробе атрымаць інструмент больш сур'езны і перайсці на бяспечны,пры неабходнасці, звяжыцеся з намі праз ***** info*professionalciptuning і мы будзем рады дапамагчы вам і ісці за вамі на розных этапах.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    залежыць ад года выпуску аўтамабіля.... некаторыя падлучаныя па can, а іншыя-у k, і іншыя да гэтага часу не ведаю, правадныя.... я прапаную вам прыняць певень 48 так што вы можаце прачытаць яе ў паслядоўны драйвер, 159 што ? роўна потым у выпадку ускладненняў чытаць па bdm
    ну і дарма!залежыць ад года!!існуюць версіі, не правадной!(antituning)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    упэўнены?... вы ніколі не бачылі 159/Brera/Spider 2.0 Jtdm 170cv з antituning? ці estendevi гаворка нават Джульета?
    прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    мне нават ? жылі bravo 1.6 mjet 120cv 2011 год, што не захоўваецца ў sw ne колькасць hw ne nm sw cio? адкрыць ecm.... і кажа вам, info not found.... рэчы адзін ад аднаго іншы свет!!!

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •