[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, дзякуй... вешчуноў, але калі нагрузка карту з tita мне не знайсці драйверы ? можа быць, праблема майго sw або ? нармальны я хацеў праверыць, ці, калі стаяў на месцы egr....
Хлопцы, прагледзеўшы файл я знайшоў тры карты, якія могуць быць кіравання або гістарэзіс Egr вось адрасы 06CC3C
06AAAC 044C4C хто-небудзь можа пацвердзіць..
Цярпенне і цнота моцных..
усе 3 адрасы былі няправыя, то драйвера ? нармальна, што тытан не на гэтай машыне
але нават калі ен знаходзіўся ў карты egr сон з драйвера
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
magi я спрабаваў з ols прызнае гэта відавочна не я damos але я зрабіў пракруціць карту секунду, каб зачыніць, трэба прывесці да нуля раене 044DD0 ў 044E4A, здаецца, 4 запар....
- брава, добра зроблена...cos? ? зачыніць адну egr...гэта сродак? мае 2 клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, таму трэба шукаць іншыя, больш 4-крывыя, падобныя на тыя,
але вось вы ужо
ок, адрасы, справядлівыя, то вы павінны слізгаць добра карту.......backgroop трапляе ў іншую, потым паведаміце вынік....
з, што драйвераў адкрыйце файл з тытанам? я не магу яго адкрыць....дзякуй!
чытайце пост нумар 14