Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 29 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    але калі ? sid, а пасля мод пісаць з певень у парадку, не c'? кадаваньне фарсунак...
    на гэтыя сродкі, не c'? без кадоўкі фарсунак
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ок, дзякуй... вешчуноў, але калі нагрузка карту з tita мне не знайсці драйверы ? можа быць, праблема майго sw або ? нармальны я хацеў праверыць, ці, калі стаяў на месцы egr....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Хлопцы, прагледзеўшы файл я знайшоў тры карты, якія могуць быць кіравання або гістарэзіс Egr вось адрасы 06CC3C
    06AAAC 044C4C хто-небудзь можа пацвердзіць..
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    усе 3 адрасы былі няправыя, то драйвера ? нармальна, што тытан не на гэтай машыне
    але нават калі ен знаходзіўся ў карты egr сон з драйвера
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    magi я спрабаваў з ols прызнае гэта відавочна не я damos але я зрабіў пракруціць карту секунду, каб зачыніць, трэба прывесці да нуля раене 044DD0 ў 044E4A, здаецца, 4 запар....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    magi я спрабаваў з ols прызнае гэта відавочна не я damos але я зрабіў пракруціць карту секунду, каб зачыніць, трэба прывесці да нуля раене 044DD0 ў 044E4A, здаецца, 4 запар....

я павінна была з гэтым.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    - брава, добра зроблена...cos? ? зачыніць адну egr...гэта сродак? мае 2 клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, таму трэба шукаць іншыя, больш 4-крывыя, падобныя на тыя,
    але вось вы ужо

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ок, адрасы, справядлівыя, то вы павінны слізгаць добра карту.......backgroop трапляе ў іншую, потым паведаміце вынік....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    з, што драйвераў адкрыйце файл з тытанам? я не магу яго адкрыць....дзякуй!

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    чытайце пост нумар 14

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •