Стар. 6 з 17 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 161

Абмеркаванне: Kess v2, ці не?

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    я купіў толькі сення kees v2 клон.. я б сказаў, як вы кажаце варта патройны.. вядома, там будзе? прычыне.. а я што.. прадавец сказаў мне, што я 60 маркер у распараджэнне, пасля чаго павінен замяніць мікра -, кошт-10 €..
    усе, што есць? c? gi? сродак ? або ? так працэдура? у вас ужо? меў справу з заменай мікра?

тады я не зразумеў, калі маркер выкарыстоўваецца, каб чытаць і пісаць..калі б гэта было так на адной машыне іх трэба 2.. ( за выключэннем непрадбачаных ) я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    я купіў толькі сення kees v2 клон.. я б сказаў, як вы кажаце варта патройны.. вядома, там будзе? прычыне.. а я што.. прадавец сказаў мне, што я 60 маркер у распараджэнне, пасля чаго павінен замяніць мікра -, кошт-10 ?..
    усе, што есць? c? gi? сродак ? або ? так працэдура? у вас ужо? меў справу з заменай мікра?

тады я не зразумеў, калі маркер выкарыстоўваецца, каб чытаць і пісаць..калі б гэта было так на адной машыне іх трэба 2.. ( за выключэннем непрадбачаных ) я памыляюся?
    Добры дзень, ці магу я ведаць, чаму ўсе кажуць, што kess ? лепш пеўня?у мяне есць v54 але я хацеў бы купіць таксама kess v2 я магу ведаць, што вы можаце? зрабіць яшчэ і таму, што ўсе кажуць, што ? лепш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    зроблены копіі ўсіх файлаў, якія знаходзяцца ў мікра sd карты і пакладзеце іх у бок...так што, дзень, калі скончацца жэтоны...ўстаўляеце яго рэзервовую копію, якую вы зрабілі раней, і вы вернецеся да 60 маркер...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    Citazione Першапачаткова Напісаў darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    зроблены копіі ўсіх файлаў, якія знаходзяцца ў мікра sd карты і пакладзеце іх у бок...так што, дзень, калі скончацца жэтоны...ўстаўляеце яго рэзервовую копію, якую вы зрабілі раней, і вы вернецеся да 60 маркер...
    ды я думаў пра гэта.. але я не ведаю, што мікра мантуе.. на самай справе чакаю, што мне прыходзіць, а потым я спрабую яго прачытаць... ( з законам )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    мантуе micro sd 2 гб...класіка што вы выкарыстоўваеце для мабільных, вы можаце прачытаць cn ў adattatoro адаптары usb або sd-карты.

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    мантуе micro sd 2 гб...класіка што вы выкарыстоўваеце для мабільных, вы можаце прачытаць cn ў adattatoro адаптары usb або sd-карты.
    Затым гэтую карту micro sd ? фармат, такім чынам, што нашы аперацыйных сістэмах прачытаюць, пацвердзіце??

чаму? учора я спрабаваў прачытаць змесціва micro sd, маецца ў інтэрфейс Autocom/Delphi зрабіць рэзервовую копію і не атрымалася, чаму? выкарыстоўвае файлавую сістэму не распазнае windows...і нават хацеў адфарматаваць..
    яго адразу вывелі з кардридера.
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    так, калі ўставіць у кампутар распазнае яго і зрабі рэзервовую копію....у той час як мікра-sd дыягназ файлы ўнутры чытае толькі праграму autocom/delphi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    але гэта рашэнне дакладна, нават калі я ўжо? што-то накшталт святога пісання або толькі калі вы робіце bk новы, скажам,......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    нават калі ў вас ужо? што-то накшталт святога пісання...х? ? лепш, калі ты зноў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    але ўсе ж, калі хто-то мне пу? перайсці чытання або вам трэба прама bk майго....

Стар. 6 з 17 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •