Апоўдні яны згодныя з певень v2, толькі версіі 53 набліжаецца, а затым на Siemens ? лепш Kess v2
Апоўдні яны згодныя з певень v2, толькі версіі 53 набліжаецца, а затым на Siemens ? лепш Kess v2
....Прызнаў, і не пагадзіцца з тым, што певень V2 fw. 53 набліжаецца я не думаю, што каштаваць-й? утрая толькі таму, што? ? лепш на siemens, толькі для гэтага?? ма???
напэўна, будзе? іншага... у адваротным выпадку не будзе каштаваць, cos? так у pi?.
Не верыце??
Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е
Я іх усе тры tools і ведаю іх добра, з праблем, адрозненні і іх межы...... Каштуе ўтрая больш, чаму? варта патройны
хлопцы, я пачаў з гала-клон, і цяпер я нават kess v2 клон, што сказаць, певень і ў скрыню пыліцца,толькі для функцыі ricovery у запісе каштуе ўтрая!!!
адзіны недахоп для мяне kess не мае пратаколы для грузавікоў(клон)
для астатніх кожны раз, калі ўжываю мне падабаецца ўсе больш і больш
я ў поўным робі-й? вы і пі? яго і........
Ну цяпер я зразумеў, чаму? варта ў pi?,,, дрэнна для мяне, што я толькі што купіў Пеўня V2, калі б я ведаў, я адразу kess V2..але ўсе-такі я павінен пачаць з c'? яшчэ есць час, каб купіць яго.
Дзякуй за думкі...![]()
Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е
я купіў толькі сення kees v2 клон.. я б сказаў, як вы кажаце варта патройны.. вядома, там будзе? прычыне.. а я што.. прадавец сказаў мне, што я 60 маркер у распараджэнне, пасля чаго павінен замяніць мікра -, кошт-10 €..
усе, што есць? c? gi? сродак ? або ? так працэдура? у вас ужо? меў справу з заменай мікра?
тады я не зразумеў, калі маркер выкарыстоўваецца, каб чытаць і пісаць..калі б гэта было так на адной машыне іх трэба 2.. ( за выключэннем непрадбачаных ) я памыляюся?
зроблены копіі ўсіх файлаў, якія знаходзяцца ў мікра sd карты і пакладзеце іх у бок...так што, дзень, калі скончацца жэтоны...ўстаўляеце яго рэзервовую копію, якую вы зрабілі раней, і вы вернецеся да 60 маркер...
мантуе micro sd 2 гб...класіка што вы выкарыстоўваеце для мабільных, вы можаце прачытаць cn ў adattatoro адаптары usb або sd-карты.