Выдатна, я хацеў зразумець гэта. Зараз я чакаю прыбыцця інтэрфейс elm327, для якога, як і абяцаў, як толькі я магу замест hw і sw майго эбу. Калі hw і sw роўныя сваім больш прычын я не павінен, што праблемы, я таксама ў паслядоўны.
ugoboss даруе няўпэўненасці, але, жадаючы працаваць у паслядоўны цяпер я б не хацеў, каб нанесці шкоду або прымаць сродкі не сумяшчальныя!
Яшчэ раз дзякуй абодвум!
! Mpps nn робіць не заўседы edc16c39? У 1.9 фс без праблем
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Прывітанне,
у мяне ж машына MPPS v12 працуе выдатна, чытаецца на 45мин і напісана ў 1 мін.
Калі вы не хочаце распараджацца на працягу гэтай хвіліны, можа быць, спачатку зрабіце рэзервовую копію BDM, аднак у горшым выпадку-у выпадку блакавання запісу, вы павінны прачытаць у BDM flash і аднавіць файл (eventualit? аддаленая, але неабходна ўлічваць) і перапісаць яго ў BDM.
Што HW і SW у вас есць?
Калі вам трэба яшчэ спытаеце, як добра!
123alexs
Прывітанне,
сапраўды, дзякуй усім за падтрымку. Я лічу, для? - то супярэчлівыя думкі на магчымасць? перапрызначыць ў паслядоўны.
Цягнучы якой-то выснова, мне здаецца, што ў любым выпадку дарога лепш ? зрабіць гэта ў BDM.
123alexs ты проста мой рухавік? 2.0 jtdm 170 ? Калі, вядома, ваш вопыт ? важна. L' HW, я павінен яго знайсці напісана фізічна на корпусе эбу правільна? Каб ведаць, як у SW я думаю, павінен прачытаць ECU і раней, але проста хацеў быць упэўнены, што яго можна зрабіць у паслядоўны cos? я магу купіць і інтэрфейс праграмы, выпраўленыя. І для гэтага я і звярнуўся да вас!
Вядома, толькі там, каб справа атрымалася?, і sar? дзякуй за вашыя парады, месца і ўсе!
Дзякуй!!!!!!
Каб канкрэтна ведаць, HW і SW трэба зрабіць, EcuID з sx MPPS але, вядома, вы павінны мець кабель, ці вы можаце падключыць яго ў дыягназ з кабелем ELM327 і Праграмы Multiscan/***********. Калі яшчэ nn вы дыягнастычных вам савет аб куплі перш, чым усе астатняе!
Не давярайце ключавыя словы фізічна прысутнічаць на Ecu, чаму? аўтамабіль, магчыма, зведала upgrade sw.
.... зачыніць клапан EGR!!!
123alexs
123alexs вы і 2,0 jtdm 170? Вы на самой справе першае, што я хацеў зрабіць, гэта проста купіць дыягнастычныя прадукты. Яго вырабіць? у некалькіх, то вы ведаеце, HW і SW. Тады, магчыма, rego88 паспрабуе? з пеўнік.
Мая канчатковая мэта ? проста выдаленне сажевый фільтра і закрыцця EGR! ;-)
залежыць ад года выпуску аўтамабіля.... некаторыя падлучаныя па can, а іншыя-у k, і іншыя да гэтага часу не ведаю, правадныя.... я прапаную вам прыняць певень 48 так што вы можаце прачытаць яе ў паслядоўны драйвер, 159 што ? роўна потым у выпадку ускладненняў чытаць па bdm![]()