Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: mazda mx5 праблема лямбда

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120

mazda mx5 праблема лямбда

прывітанне ўсім у мяне есць кліент з mazda mx-5 2003 года, 1.6 бензінавы рухавік, які мае праблемы з лямбда-зонда і хацеў бы зрабіць перапрызначэння, я хацеў спытаць, калі лямбда можа? выключыць з карту, калі згаджаецца гэта зрабіць або няма, чаму? я хацеў бы зразумець, што гэтая рэч тут, перш чым казаць аб карце моцна адрозніваецца ад арыгінала.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў gick Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім у мяне есць кліент з mazda mx-5 2003 года, 1.6 бензінавы рухавік, які мае праблемы з лямбда-зонда і хацеў бы зрабіць перапрызначэння, я хацеў спытаць, калі лямбда можа? выключыць з карту, калі згаджаецца гэта зрабіць або няма, чаму? я хацеў бы зразумець, што гэтая рэч тут, перш чым казаць аб карце моцна адрозніваецца ад арыгінала.

пошты, файл-крычы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Прабачце, я яшчэ не файл, мы засталіся толькі на словах, я хацеў бы мець уяўленне аб выдатках, каб убачыць, калі мне трэба замяніць датчык, або няма, чаму? выключаецца з эбу, тое, што я хацеў ведаць прама цяпер ? калі ? выканальна, як, што, калі ? рэкамендуецца выключыць або лепш пакінуць яе уключанай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў gick Visualizza Messaggio
    Прабачце, я яшчэ не файл, мы засталіся толькі на словах, я хацеў бы мець уяўленне аб выдатках, каб убачыць, калі мне трэба замяніць датчык, або няма, чаму? выключаецца з эбу, тое, што я хацеў ведаць прама цяпер ? калі ? выканальна, як, што, калі ? рэкамендуецца выключыць або лепш пакінуць яе уключанай
    мы гаворым датчыка да або пасля кэт? я спачатку ў любым выпадку замяняў і не хацеў бы выключыць...другі няма праблемы,вось, ці не се робіць нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    ок, дзякуй за інфармацыю, як раз прыводзяць мяне машына, і я магу зрабіць дыягностыку, мы бачым, якой датчык будзе праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    што эбу мантуе?
    КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Я спрабаваў звязацца з дзяўчынай у машыне, але я сказала, што зараз не можа lasciarmela нават не палова дня, таму я нічога не ведаю, можа быць у тыдзень, калі я магу я збіраюся зрабіць чытанне cos? я ведаю, сказаць усе, што

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •