Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    ... Аднавіла працу, толькі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Дзякуй усім, асабліва r6raven2010! Цяпер я магу прыступіць (у выходныя паставіў рукі...)!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    добры дзень, я перад complicarmi жыцце з цела controllerei калі правады, якія есць у багажніку (каб зразумець тых, хто ўнутры шыны, якія ідуць з салона ў багажнік) усе яны integri.molte разоў адкрыць і закрыць крышку багажніка можна lacercano і rompono. я і яшчэ не змог знайсці нават 2 драты кароткія, што, дакранаючыся каленамі адзін з адным. дайце нам ведаць!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    37
    Gi? праверылі электрыкі, дзякуй. Драты ў багажніку на месцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    А я спачатку б дыягназ сур'езны дыягназ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    мы кажам, што epiu цяжка, што скачкі провад эбу..esperienxa перад тым, як аналізаваць электронікі, у гэтым выпадку,controllerei ўсіх правадоў, якія ідуць да baule. дайце мне ведаць,мне цікава ведаць, як усе абярнулася....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    я, каб зрабіць дыягностыкі, я выкарыстаў texa і я думаю, што гэта serissima, з дыягназам актыўны, не гарыць лямпачка і нават пасля змены прыборнай панэлі працягваў забіваць лямпачка згарэла, за тое, што тычыцца правадоў, няспраўныя або масы, калі ў вас трохі manualit? час, каб праверыць цэласнасць праводкі паміж вечкам багажніка і ліхтар і тое, каб праверыць пін-код за body ? pi? ці менш падобны, людзі вельмі часта недаацэньваюць электронікі ў машыне, я ўбачыў, хто нападае на блокі кіравання і прыводзіць у рух рухавік, нават не даючы пакласці гайкі для масы, і нават тыя, хто montanto лямпачкі рабіць кароткія праводкі фары і апекі цела.
    Акрамя розных спосабаў дзейнічаць, каб вырашыць гэтую праблему, мы чакаем інфармацыі, якая тычыцца доказаў таго, што ты зрабіў ці што ты будзеш рабіць, cos? мы зможам лепш дапамагчы вам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў gick Visualizza Messaggio
    я, каб зрабіць дыягностыкі, я выкарыстаў texa і я думаю, што гэта serissima, з дыягназам актыўны, не гарыць лямпачка і нават пасля змены прыборнай панэлі працягваў забіваць лямпачка згарэла, за тое, што тычыцца правадоў, няспраўныя або масы, калі ў вас трохі manualit? час, каб праверыць цэласнасць праводкі паміж вечкам багажніка і ліхтар і тое, каб праверыць пін-код за body ? pi? ці менш падобны, людзі вельмі часта недаацэньваюць электронікі ў машыне, я ўбачыў, хто нападае на блокі кіравання і прыводзіць у рух рухавік, нават не даючы пакласці гайкі для масы, і нават тыя, хто montanto лямпачкі рабіць кароткія праводкі фары і апекі цела.
    Акрамя розных спосабаў дзейнічаць, каб вырашыць гэтую праблему, мы чакаем інфармацыі, якая тычыцца доказаў таго, што ты зрабіў ці што ты будзеш рабіць, cos? мы зможам лепш дапамагчы вам.
    Факт ? ен сказаў, што ен зрабіў дыягназ і магла трапіць толькі ў эбу рухавіка, практычна бескарысна для вырашэння гэтай праблемы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    калі ласка, праверце перамыкач на абмен, пакладзеце два правады на мост і паглядзець, што працуе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    у манрэалі
    Паведамленні
    58
    f6 провад зялены/чорны ад блока кіравання камфорт на кантакт 2 раздыма выключальніка задняй панэлі
    b1 провад чорны/сіні блок камфорт на кантакт 1 раздыма фары

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •