Першапачаткова Напісаў
mariodarkblue
хлопцы..хай..у мэтах чыста навуковых, карту паведамлена ? выдатны агляд...але ў мэтах прадукцыйнасці і спажывання паліва, тэсты зробленыя, як ад мяне, што ад tidus..а таксама пацвярджаецца msport...падмануў робіць яго больш...
Я спрабаваў зрабіць тысячу развагі, нават разам]...але я ўзяў карту "праінфармаваны аб тым," выдаліце мод на bp часоў, і падняў той жа час у пунктах.
Машына ідзе яшчэ і паліць менш.
Тлумачэнне можа быць у карце overboost: ecu вы ідзяце, каб выбраць час 90mm3 але ў карту overboost не тое, што бо а затым выкарыстоўвае апошні даступны..і вось, што вы паліце...але...гэта ставіцца ў частковых, дзе шляхам падману дызельнага паліва ? яшчэ і % turbo ? роўнасці (turbo, які працуе хутчэй, больш reattivit?) але не ў "увесь май"...тут % turbo ? усе роўна, і нават дызель...ну, падманулі паліць менш, і ідзе больш.
Верагодна, c'? тое, што выслізгвае дзе-то...але адзіны мод, які мы зрабілі для тэставання ? была толькі ў тым, што ў час.
Відавочна, што час не паднімаюцца да cazzum, але заўседы прыходзім да x мм3 дызельнага паліва.
Паўтараю, акрамя таго, што 100mm3 для турбіны серыі ЗАНАДТА шмат...