прабачце.... у дадатак да эбу новы.... тое, што мае прадукцыйнасць kit??? интеркулер і проста??? што заяўляе ў доме маці?? ад 177cv колькі???
прабачце.... у дадатак да эбу новы.... тое, што мае прадукцыйнасць kit??? интеркулер і проста??? што заяўляе ў доме маці?? ад 177cv колькі???
Я не круціць абмеркавання). 5, што праблема існуе? Дазволу?
прабачце, на pag5? я не зразумеў праблемы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Добры дзень, прабачце, калі адказваю толькі зараз, для адлюстравання трэба прасіць Сымона, ен, яна размешчана, на камплект залежыць, калі ваш bmw і 177hp або 184hp і калі механічная або аўтаматычная.
У выпадку, калі 177cv у камплект уваходзіць: вентылятар, плюс жа, 335 з raltivi наканечнікі pr addatare відэлец, ic плюс, рукаў collegameto турба интеркулер падвышанай трываласці, новы блок кіравання рухавіком, і калі б было аўтаматычнае nuvo гидротрансформатор.
Калі б 184hp вазьмі рукаў турба интеркулер, чаму " застаецца той жа.
Усе ідзе, закадаваныя з дапамогай дыягностыкі BMW арыгінальныя.
З павагай, Давід.
камплект bmw performance, колькі рэзюмэ вы павінны прыехаць як для 177 па 184??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ах, выбачайце, я хацеў бы спытаць, чаму bmw падае ў гэты камплект, другі блок кіравання??не проста абнавіць файл ecu крычы??
чаму? cos? зрабіць вас плаціць больш? грошы![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
? адрознае абсталяванне або-ва ўсякім выпадку, ecu новы, але, тым не менш, нават маючы абсталявання роўна б заўседы настроены і ў зашыфраваным выглядзе.
Bmw гарантуе, 15квт г.зн. 20cv прыкладна, незалежна ад аўтамабілізацыі . У інтэрнэт-каталогу Realoem знойдзеце шмат інфармацыі на гэты камплект , проста пакажыце год і мадэль аўтамабіля.
cio? на практыцы прымушаюць вас плаціць ecu новы, каб зарабіць бездапаможныя 20 puledrini???грошы, якія ен выдаткаваў бы, каб аплаціць камплект вы можаце ўзяць тур у пілігрымку ад лепшых mappatori еўропы..***** prensivo кожны рахунак можна ? мажлівыя выдаткі вам