разабраць ад язды не цяжка, калі і m1.5.5 і вышэй дросельнай засланкі впускного калектара, цягі раздымы на вяршыні, а затым і мацуецца з 4 невялікія шрубы да корпуса ніжэй.
разабраць ад язды не цяжка, калі і m1.5.5 і вышэй дросельнай засланкі впускного калектара, цягі раздымы на вяршыні, а затым і мацуецца з 4 невялікія шрубы да корпуса ніжэй.
мне шкада, але я не гэты файл, я ведаю, што не трэба літаваць нічога ідуць, толькі ў boot.
Для чаго? каб папрасіць дапамагчы мне scodificare мой Альфа?? але не падрыхтоўчыя толькі прадаўцы.
Для Пеўня V2 я звязаўся з імі, мне заўтра дадуць напрамкі для праверкі, калі ? зламаны або калі я не ў стане прымусіць яго працаваць. Калі ? адмова мне вяртаюць працуе ціха.
Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е
я, натуральна, меў на ўвазе пеўня.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Іх, па праўдзе кажучы... я нават спасылкі на відэа, пасля я спрабую запусціць на лісты, выпраўленне канкрэтнага.
У любым выпадку заўтра з раніцы будуць падлучаныя з дапамогай teamviewer і тэхнічны сервера кліенцкага доступу rpc? напрамую.
Дарагі мой, гэта ? толькі пачатак...hahahah я зразумеў, калі давядзецца? падключыце яго да машыны, з няшчасцем, што я лічу, гэта сканчаецца, што я застаюся пешшу.
З павагай![]()
Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е