Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 25

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63

Дапамога блакавання запісу Opel Astra 1.7 101cv EDC16C9

Прывітанне, хлопцы, я скажу вам, што я ? поспехаў і спадзяюся на дапамогу ад тых, pi? дасведчаны, чым я, сябар папрасіў мяне зірнуць на яго машыне, каб ведаць, калі вы маглі б супаставіць, я чытаў аўтамабіля з mpps, файлы ад 1 мб, я зрабіў першыя 5 карт, з-за карэкціроўкі, заўседы tenendomi як нізкі працэнты, і ўсе, да шосты запісу mpps завісае, я выходжу з рамак уключаны, вядома, стрымана, я стараюся новы ідэнтыфікатар і мяне, то запісу recovery, riseleziono зыходны файл чытаецца ў пачатку, і я спрабую напісаць, што-небудзь, я ад ecu не знойдзены, не пачынаецца нават не пісаць, я выходжу пеўнік v2, стараюся і нічога, перакананы ў тым, каб адкрыць цяперашні час экю, выключаю і назад на карціну, паспрабую пісаць паслядоўны з galletto, піша, прыходзіць на 100%, але не закрывае запісу і я па памылцы, адключыце эбу, падключыць bdm del galletto, я чытаю ўсе, і мне ад класікі тры файла, працэсар, памяць eprom і flash, усе яны адпавядаюць, як памеры, яго я чытаю, такім чынам, і перапісаць з тымі ж файламі, думаючы, што гэта проста памылка ў цэнтральны блок кіравання, ricollego, ўстаўляе rel?, паліўны помпа, але на карціну няспраўнасці рухавіка і ўключэння ніякіх прыкмет жыцця, то па-любому эбу пад galletto заўседы bdm, і я пішу flash чытаецца з каня, і, аднак жа вынік, я стараюся рэзервовае капіяванне з дапамогай кодаў, блок кіравання, замест 101 мне 80 коней, тыя ж коды, той жа рухавік, той жа блок кіравання, перапісаць flash толькі, і машына не працуе, то перапісваць поўнага рэзервовага капіявання, знайшоў у інтэрнэце, і, вядома, машыны не бачыў, што ў eprom у тэорыі c'? імабілайзер, адкрываю eprom з раз, я scodifica часткова на eprom (ад маіх мяккіх ведаў), але не працуе аднолькава...я зрабіў іншыя тэсты з рознымі камбінацыямі, але, заўседы маючы той жа вынік, як быццам аўтамабіль страціў код, на самай справе, паслядоўны з mpps не прымушае мяне мець зносіны з эбу, я паставіў backup арыгінала, спадзеючыся пашкоджаны, кажучы пра flash, і цяпер у мяне гэтая машына спыняецца, нават не пад домам, і ecu, як арнамент, калі ласка, калі хто-то не можа? мне, мякка кажучы, адчайны....дзякуй усім, хто можа мне што-тое сказаць...прыкладаю файлы, у маім распараджэнні
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у MPPS на гэты аўтамабіль толькі чытае табліцы і не поўны файл, таму вы не можаце яго перапісаць з bdm, які чытае і піша поўны, вельмі верагодна, mpps выдаліў зон, што яго трэба перапісаць так трэба, што знаходзіцеся чытання ў bdm з вашых нумароў, sw і напісаць толькі 29bl не e2prom (спадзеючыся, што не сябе я sputtanata) я некаторыя паказанні мне з розных нумароў, з асабістага досведу кажу, што на гэтыя і лепш заўседы ісці bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    перш чым пакласці рукі і ўбачыў, што ен у вас possibilt? чаму? вы не зрабілі рэзервовую копію ў bdm???
    цяпер вы дакранаецеся яго знайсці даволі bdm не пашкоджаны і паўтарыце спробу сек мяне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    гэта я прачытала ў таблічнай і, на жаль, галава*****...тое, што я не разумею ? ен, як правіла, таблічнай, чытаў, як памеры ? заўседы менш, чым flash-поўнай, а як і памеры тут мы выстраіліся, flash, не карумпаванай, з тымі ж файламі, я знайшоў, для? да жаль ? у 80 коней... я прыкладаю, аднак, калі пу? дапамагчы
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-09-2013 да 23:52

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэта павінна быць поўнае, напішыце ў bdm толькі гэта з яго e2prom, auguri. пост 25

http://www.professionalchiptuning.ne...8271#post58271

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    гэта павінна быць поўнае, напішыце ў bdm толькі гэта з яго e2prom, auguri. пост 25

http://www.professionalchiptuning.ne...8271#post58271
    ? тыя ж флэш-файла апублікавана тут, то 80cv, каб вырашыць патрэбны back up поўны

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    ? тыя ж флэш-файла апублікавана тут, то 80cv, каб вырашыць патрэбны back up поўны
    праблема ў тым, што я не бачу ўкладанні, гэта апублікаванае ад мяне і ад 101 і ложак у bdm, улічваючы, што я не веру, што калі-навучыцца? mpc і e2prom я сказаў яму, паспрабаваць перапісаць 29bl, а калі ен нават не спрабуе цярпення.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    калі хто-то можа дапамагчы, месіны, катанні, прыйшоў без праблем, я звязаўся адмін і даваў зірнуць на сітуацыю, але калі хто-то ? могуць вырашыць, вядома, не бясплатна азначае, яму гавані дзе б тут, у раене...загадзя дзякую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    адкуль ты менавіта?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні