але калі гэта ўсяго толькі тэст, чаму не зрабіць усяго непасрэдна ў паслядоўны?
але калі гэта ўсяго толькі тэст, чаму не зрабіць усяго непасрэдна ў паслядоўны?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
і што ў праграме? я бачыў, што ні раз і ні carsoftware падтрымліваюць scodifica з edc15c alfa romeo.. nyo4?
у meucci назад ужо правяраў
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ок, дзякуй, хлопцы
Код знаходзіцца ў частцы на 95P08 і часткова на flash.... залежыць ад вашых магчымасцяў? калі вы можаце зрабіць частковую ты на e2p, у адваротным выпадку зрабіце ўсе на flash ў паслядоўны....
Хлопцы, але, каб зрабіць scodifica усяго праз паслядоўны порт, проста падключыце MPPS або Певень v2 да раз'ем OBD, як калі б яна была простай пісьмовай форме? Ці мы павінны прытрымлівацца схеме, дакладна? Я заяўляю, што ecu, што я павінен scodificare не мае свой ключ, так што я павінен scodificarla паслядоўны ў абыход да иммо і затым запісаць файл scodificato.
Дзякуй усім
x агульнай бд вы на flasch, а затым вылічыць cks ( кантрольныя лямпы гараць звычайныя рухавіка і код )
Carbo для агулам неабходна прайсці працэдуры выдалення 95p08, у адваротным выпадку вы не зможаце прачытаць у школе або dissaldi ў 29f400
Часам не проста памяняць 95p08, але таксама і файлы flash.
Іншая працэдура: NB, неабходна мець прыладу, якое счытвае і запісвае дадзеныя ў блок кіравання.
дзеянні ў школе:
зыходны блок, калега, l' hw раз'ем і чытайце flash.
Вазьмі блок кіравання задыяку руінах, адкрыйце яе і dissalda eprom, 95p08 (8pin smd). калега, l' hw і чытайце flash, захаваць яго і затым перапланаваць з flash счытваецца у зыходны блок. (Гэты крок, вам трэба, каб абыйсці чарзе для чытання і запісы эбу, ачуняў, але працуе не на ўсіх блоках кіравання).
цяпер салда ў 95p08 у зыходны блок. клон ок