Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    што-то не ў парадку,магчыма, калі інфармацыя больш падрабязную інфармацыю вы можаце лепш зразумець і, акрамя таго, файлы змяшчаюцца ў справу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    не ? што ў вас няправільны пратакол?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    пасля гэтага ecu ? адзін 6f3.
    На 6jf я чытаю і пішу ў файл 448kb.
    сення я спрабаваў напісаць іншы 500 (на гэты раз з гала v53) і пасля чытання віртуальнага я спрабаваў пісаць у файл і не дае мне інфармацыю аб 64kb, але з'яўляецца (без магчымасці? выбару), як папярэдне запісваюцца на флэш (і не толькі табліц) . Можа быць нават што-то звязана з якой-то ecu, чаму? з стары певень мне піша 64kb таксама на grande punto 75cv больш, чым на 500 75cv. З певень v53 мяне не з'яўляецца апавяшчэнне аб тым, што напісаны 64kb бенс? увесь flash.
    паспрабуе? з v53 на машыне, дзе то больш? стары піша мне толькі 64 кб (для параўнання -

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У мяне была такая ж праблема, я таксама певень v48 на punto evo 90cv. Віртуальны кошт ад 2 мб і піша толькі табліцы файлаў ад 64, без магчымасці? выбраць файл цалкам. Такім чынам, праблема ? у пратаколе певень, які не падтрымлівае гэты тып запісу ў эбу, у аб'ект.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    punto evo 90cv не існуе на макс-вялікая кропка!!!файл 64 табе вяртае яго пункту m jet70 ідэя і муза, але толькі чытаючы табліцы!!!у van аўтобус павінен даць вам fiile 2м.. не ke дрэнны выбар аўтамабіля??? перайсці ў bdm і вырашыць усе!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Відавочна, што trattavasi вялікія кропкі... Каб скараціць;-)

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Як сказаў на тое, што тып эбу не пісаць больш 64k певень v48, па гэтай прычыне я ўзяў v54O:-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Як сказаў на тое, што тып эбу не пісаць больш 64k певень v48, па гэтай прычыне я ўзяў v54O:-)
    ах вось, тады мне здавалася, што існуюць адрозненні, чаму? я, як стары певень, што v53. Рэчы сапраўды дзіўныя, аднак, v53, мне здаецца, што зойме вельмі мала пісаць поўны файл, у ****llo крыху менш хвіліны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Не ? у problmea у цэлым, v48, але вашага.
    З v48 клон я напісаў, як вялікая кропка 75-90 л.с. fiat 500 75cv з virtual read і file 2 МБ
    Кожны клон мае некаторыя памылкі

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Не ? у problmea у цэлым, v48, але вашага.
    З v48 клон я напісаў, як вялікая кропка 75-90 л.с. fiat 500 75cv з virtual read і file 2 МБ
    Кожны клон мае некаторыя памылкі

Таксама я зрабіў GP і іншыя сродкі marelli без сучка і задзірынкі, каб? на gp 90 evo у мяне была гэтая праблема. Выступ пратаколу я не думаю, што дакладна як певень, які ен чытаў ў віртуальнай патрэбны файл, які я потым перапісаў, і ен працаваў, а затым гаворка ? правільна, таму што ? мяккая, што не дазваляе ўвесці галачкі на ўсіх напрамках, але толькі на табліцах.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •