Першапачаткова Напісаў
манро
Добры дзень, FedeX...калі я магу сказаць, мой вам apliccarti p? pi?...
кажу табе: p? рэчаў, якія мне не спадабаліся, і што вы зрабілі, звярніце ўвагу, іншыя таксама..
напрыклад, lim пара дэталяў, занадта мала абаротаў, нават калі рост і сціплыя,перайсці ад 3% да 6% больш, прыкладна,не рэкамендую вам іх так...
у карту, што ecm называецца ціскам parzializzato(map1), але што ў рэальнасці ? карта лямбда-ты больш значэнняў, у той час як гэтую v? зроблена ў адмоўныя descittore і назва лямбда..так што калі ад золата ў lamdda мае значэнне 1, каб не абмяжоўваць дызельнае паліва, вы павінны даць 0,8-0,9 значэння, а затым апусціце дэскрыптар...
вы закранулі тое карты soi і бачыў дызель смешна, што вы далі мне не здаецца так...
карты абмежаванні ў адпаведнасці з map і maf вы дакранаецеся мала, як p? усе астатняе...
есць іншыя рэчы, каб сказаць, але цяпер я спынюся тут...
у любым выпадку пачынаецца з moddare DW або arrichimento ў паскарэнні прыкладна з 1500 абаротаў, а потым з 50% нагрузкі, то прыкладна..потым праходзіць ў вас абмежавальнікі крутоўнага моманту,памятаеце, не пачаць moddare з нізкім лікам абаротаў у адваротным выпадку фрицца не любіць...і памятайце, што гэтыя карты маюць дэскрыптары ў нм...
кідае чэрвень чарнавік, які потым паглядзім...
ах..які мод адносна гарачы старт??ці магу я атрымаць адрас калі ласка??