Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27

Абмеркаванне: EDC16u1 Mappina

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84

EDC16u1 Mappina

Прывітанне,
    я заяўляю, што я аматар, але я спрабаваў зрабіць карту, вельмі мяккія, на гэтым эбу ? устаноўленая на маей A3 140cv BKD няма FAP.
    Сам блок усталеўваецца на golf 5 серыі.
    Што вы думаеце пра гэта? Думкі,абразы, парады і іншыя....
    PS: спадзяюся, я не заслужыць "Карту анекдот"
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    EGR і цеплы старт ок, я ўяўляю вам зробленыя з якога-небудзь праграмнага забеспячэння.
    Карту ? практычна не існуе, акрамя таго, існуюць памылкі ў рэдагаванні карты.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    добры дзень, я прапаную вам вучыцца ледзь-ледзь на форуме, перш чым пакласці руку на карту, вы ўбачыце, што некаторыя рэчы вам будзе больш ясна!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ghizmo Visualizza Messaggio
    EGR і цеплы старт ок, я ўяўляю вам зробленыя з якога-небудзь праграмнага забеспячэння.
    Карту ? практычна не існуе, акрамя таго, існуюць памылкі ў рэдагаванні карты.
    У Egr я зрабіў з Раз, у той час як цеплы старт мне дапамагчы...
    Аднак, магчыма, калі я рабіў карту на самай справе я ? бег пад кантролем мэта, г. зн. тое, сваю карту, каб зменшыць расход паліва, спрабуючы даць пі? крутоўны момант на нізкіх абарачэннях.
    Памылкі ў картах тыпу якія? замест гэтага я заўважыў, што дзе есць pi? карты, ECM, у момант пацверджання, просіць мяне вярнуць крокам на карты аднадумцаў і пераканайцеся ў тым, што есць? вядома, што ЖАХІ, напрыклад, калі прырост ? max 10%, ен на карту, падобныя меткі паведамляе, тыпу +70%...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    добры дзень, я прапаную вам вучыцца ледзь-ледзь на форуме, перш чым пакласці руку на карту, вы ўбачыце, што некаторыя рэчы вам будзе больш ясна!
    сапраўды для тых, хто мае добрую аснову і форум пу? быць карысным, але для тых, хто спрабуе зразумець, ці не ? проста. C'? нейкі карыстальнік, які займаецца і траціць на тлумачэнні рэчаў, але заўседы, выдатны выгляд з акна, у маім выпадку, накіроўвалыя замацаваны і тэматычных карт, арыентаваную на многіх мала і мала абмяркуйце у сутнасці зменаў. Такім чынам, каб не здацца чэрствым і грубым, але я лічу, ваш каментар проста недарэчны і з вэлюмам абыякавасці, іранічным.
    Федэрыка

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fedex Visualizza Messaggio
    У Egr я зрабіў з Раз, у той час як цеплы старт мне дапамагчы...
    Аднак, магчыма, калі я рабіў карту на самай справе я ? бег пад кантролем мэта, г. зн. тое, сваю карту, каб зменшыць расход паліва, спрабуючы даць пі? крутоўны момант на нізкіх абарачэннях.
    Памылкі ў картах тыпу якія? замест гэтага я заўважыў, што дзе есць pi? карты, ECM, у момант пацверджання, просіць мяне вярнуць крокам на карты аднадумцаў і пераканайцеся ў тым, што есць? вядома, што ЖАХІ, напрыклад, калі прырост ? max 10%, ен на карту, падобныя меткі паведамляе, тыпу +70%...
    карты сумежных павінны змяняцца таксама і калі паглядзець на гэтыя памылкі крокам буяны трэба выправіць кожную карту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    карты сумежных павінны змяняцца таксама і калі паглядзець на гэтыя памылкі крокам буяны трэба выправіць кожную карту
    дакладнае!!!!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Добры дзень, FedeX...калі я магу сказаць, мой вам apliccarti p? pi?...
    кажу табе: p? рэчаў, якія мне не спадабаліся, і што вы зрабілі, звярніце ўвагу, іншыя таксама..
    напрыклад, lim пара дэталяў, занадта мала абаротаў, нават калі рост і сціплыя,перайсці ад 3% да 6% больш, прыкладна,не рэкамендую вам іх так...
    у карту, што ecm называецца ціскам parzializzato(map1), але што ў рэальнасці ? карта лямбда-ты больш значэнняў, у той час як гэтую v? зроблена ў адмоўныя descittore і назва лямбда..так што калі ад золата ў lamdda мае значэнне 1, каб не абмяжоўваць дызельнае паліва, вы павінны даць 0,8-0,9 значэння, а затым апусціце дэскрыптар...
    вы закранулі тое карты soi і бачыў дызель смешна, што вы далі мне не здаецца так...
    карты абмежаванні ў адпаведнасці з map і maf вы дакранаецеся мала, як p? усе астатняе...
    есць іншыя рэчы, каб сказаць, але цяпер я спынюся тут...
    у любым выпадку пачынаецца з moddare DW або arrichimento ў паскарэнні прыкладна з 1500 абаротаў, а потым з 50% нагрузкі, то прыкладна..потым праходзіць ў вас абмежавальнікі крутоўнага моманту,памятаеце, не пачаць moddare з нізкім лікам абаротаў у адваротным выпадку фрицца не любіць...і памятайце, што гэтыя карты маюць дэскрыптары ў нм...
    кідае чэрвень чарнавік, які потым паглядзім...
    ах..які мод адносна гарачы старт??ці магу я атрымаць адрас калі ласка??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    мне падабаецца... Ідэальна, вы пачынаеце разумець...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Добры дзень, FedeX...калі я магу сказаць, мой вам apliccarti p? pi?...
    кажу табе: p? рэчаў, якія мне не спадабаліся, і што вы зрабілі, звярніце ўвагу, іншыя таксама..
    напрыклад, lim пара дэталяў, занадта мала абаротаў, нават калі рост і сціплыя,перайсці ад 3% да 6% больш, прыкладна,не рэкамендую вам іх так...
    у карту, што ecm называецца ціскам parzializzato(map1), але што ў рэальнасці ? карта лямбда-ты больш значэнняў, у той час як гэтую v? зроблена ў адмоўныя descittore і назва лямбда..так што калі ад золата ў lamdda мае значэнне 1, каб не абмяжоўваць дызельнае паліва, вы павінны даць 0,8-0,9 значэння, а затым апусціце дэскрыптар...
    вы закранулі тое карты soi і бачыў дызель смешна, што вы далі мне не здаецца так...
    карты абмежаванні ў адпаведнасці з map і maf вы дакранаецеся мала, як p? усе астатняе...
    есць іншыя рэчы, каб сказаць, але цяпер я спынюся тут...
    у любым выпадку пачынаецца з moddare DW або arrichimento ў паскарэнні прыкладна з 1500 абаротаў, а потым з 50% нагрузкі, то прыкладна..потым праходзіць ў вас абмежавальнікі крутоўнага моманту,памятаеце, не пачаць moddare з нізкім лікам абаротаў у адваротным выпадку фрицца не любіць...і памятайце, што гэтыя карты маюць дэскрыптары ў нм...
    кідае чэрвень чарнавік, які потым паглядзім...
    ах..які мод адносна гарачы старт??ці магу я атрымаць адрас калі ласка??
    Цяпер план у мяне есць мала, каб праверыць, ці ўсе, што вы сказалі мне,
    адрасы:
    ад 0EEE26 ў 0EEE2A і
    ад 0EEE38 ў 0EEE3C
    павелічэнне 900 пунктаў
    Grazies

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні