Старонка 10 з 12 PrimaПерад ... 89101112 АпошняеUltima
Вынікі 91 100 111
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Прывітанне...xk? у вас in bad dad карту, што ecm называецца працэнт клапана?? затым карт лямбда...? было напісана яшчэ і яшчэ раз, якія ідуць DECREMENTATE, каб дызель...авансы, якія мне не падабаюцца...часткі 5mm3...час ўпырску боку заўседы ад занадта нізкага...ціску ў рампы змены заўседы занадта нізка...акрамя гэтага, я бачу, што многія рэчы з драйвера, што я думаю, звязаныя з defap...і сапраўды было б праверыць з damos...біт у біт...за тыя мадыфікацыі, якія я табе прапанаваў...
    прывітанне, марые працэнт клапан робіць moddata cos? ад дайце ей трохі больш? kiusa cos? каб марнаваць менш газу, лямбда-карты вы цалкам маеце рацыю, замест decrementarle я стаякі і 1 доказ, што я зрабіў да я ж паменшыце і тады я паспрабаваў павялічыць х, каб убачыць, калі ен што-то змяніў, але нічога.
    загадзя і ін'екцыі я даў трохі ўверх па ўсей лесвіцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў dart.1989 Visualizza Messaggio
    прывітанне сандра дзякуй x прамой, а не ў ecu толькі файл з defap і пакінуўшы ўсе арыгінал, без крокам у словах, усе працуе
    Паспрабуйце зрабіць змены, якія я прапанаваў, інакш пошта файл defap, з якім вам не d? праблему такім чынам, каб ізаляваць падазроныя карты!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    прывітанне, хлопцы, то ўчора я зрабіў добрую прагулку, паклаўшы карту арыгінал толькі без fap у пачатку ўсе ідэальна, ўсе працуе круіз дасканалым пасля прыкладна 50км ўсе на шашы ecu выходзіць зноў у recovery
    я прыкладаю файл без fap
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-09-2013 да 21:38

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    пасля апошняга recovery вы зрабілі дыягностыку, дае памылку, калі не часткі іх " я бачу, працягваецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    пасля апошняга recovery вы зрабілі дыягностыку, дае памылку, калі не часткі іх " я бачу, працягваецца.
    я думаю, што з defap не ад алан памылка, улічваючы, што ? была выдаленая большая частка у раене dtc. Я павінна была, перш за ўсе, аднавіць sona вышэйпададзенае і сфармуляваць памылка, якая адбываецца, калі d? анамалія (разам з многімі іншымі з-за defap, на той момант будзе ўжо? pi? проста зразумець, калі праблема ў карце або ў магчымае няправільнае выраўноўванне блокаў кіравання.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы маеце рацыю, сандра, я заўседы забываю, што з defap адменена ў частцы зоны dtc, на дадзены момант гэта лепш, чым прытрымлівацца вашым радам.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    прывітанне, хлопцы, дзякуй усім, заўседы x вашага ўмяшання, будзе раніца, я пераключыўся з маей і механік, як толькі адчувала, адразу сказала мне "ты чыстым, і сістэмы рэцыркуляцыі ог?" emm няма!! ен лічыць, што, безумоўна, ke 99% і брудны EGR, чаму? і не да 159, што здарыцца з тым жа дэфектам і ў дыягназ не з нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Ўлучыць dtc і праверце дыягназ у крайнім выпадку, калі не жадаеце яго закрыць EGR на карце крычы+defap і дыягназ адбудзецца адкрыцце жа, як толькі вы пераканаецеся, што зачыненыя EGR паглядзець, калі вы яшчэ праблема.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    але калі ідзе ў recovery робіць гэта падчас паскарэння або пры decelerate?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    у recovery загараецца няспраўнасць рухавіка, або не разганяецца больш?
    для cruise калі вы выкарыстоўваеце толькі часам ад гэтай праблемы зша ecusafe

Старонка 10 з 12 PrimaПерад ... 89101112 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •