Стар. 10 з 16 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima
Вынікі 91-100 з 161

Абмеркаванне: спіс sw для elm327

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    я nn я яшчэ не загружаная то registred тут, але калі ? быў апублікаваны ? безумоўна, пратэставаная, а затым ціхі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    80
    пратэставаная і выкарыстоўваецца шмат карыстальнікаў нашага форуму; у мяне есць кіраўніцтва вельмі карысна multiecuscan, калі я ? дазвол падзяліцца ім, і калі б хто-то служыць, дайце мне ведаць....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Паведамленні
    34
    Citazione Першапачаткова Напісаў racanacci Visualizza Messaggio
    пратэставаная і выкарыстоўваецца шмат карыстальнікаў нашага форуму; у мяне есць кіраўніцтва вельмі карысна multiecuscan, калі я ? дазвол падзяліцца ім, і калі б хто-то служыць, дайце мне ведаць....
    я думаю, што ты зробіш, што заўгодна для пачаткоўцаў, як я.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    гэта ? усе абнавіў
    http://www.multiecuscan.net/HowToUse.aspx

адзіны недахоп ? што ? у англійскай мове, але ? жавальныя і есць, а таксама выявы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    У рэшце рэшт я ўбачыў, што выбар ? pi? абмежаваная, як я і чакаў, паколькі на момант, у якім я паспрабаваў ўсталяваць sw на планшэтны пк (у адрозненне ад visualizzavo на мабільны тэлефон), варыянты былі крутоўны момант lite або Torque pro.
    Я раблю тэст lite, і я бачу, як яна ідзе.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ды-Сангро (CH)
    Паведамленні
    99
    Прывітанне, хлопцы, я купіў elm327, каб пачаць рабіць некаторыя dianiostica. Я хацеў спытаць, калі з дапамогай гэтай прылады можна было dianosticare іншы брэнд, у дадатак да fiat, lancia і alfa? Затым я хацеў бы спытаць вас, калі, нават, калі я новы на форуме, я зразумела, што файл scammaster 1.9.0.0 патч?
    Загадзя дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў danielecolantonio Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, я купіў elm327, каб пачаць рабіць некаторыя dianiostica. Я хацеў спытаць, калі з дапамогай гэтай прылады можна было dianosticare іншы брэнд, у дадатак да fiat, lancia і alfa? Затым я хацеў бы спытаць вас, калі, нават, калі я новы на форуме, я зразумела, што файл scammaster 1.9.0.0 патч?
    Загадзя дзякуй
    Вы з дапамогай гэтага кабеля вы можаце зрабіць іншыя таварныя знакі, з дапамогай напрыклад pcmscan

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Загадзя дзякуй

я заклікаю цябе чытаць правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    з multiescuscan або pcmscan я чытала, што можна праверыць km аўтамабіля. Гэта можна зрабіць таксама з multiescuscan версіі free?
    прабачце, не разумею
    ты ўжо купіў elm327 і ўбачыў, што вы хочаце аб multiescuscan free, чаму? nn спампаваць і паспрабаваць? у рэшце рэшт у вас ужо? усе неабходнае
    у нас есць версія registred што б мы можам выдаліць тое, каб паспрабаваць і даць сабе адказ, зрабіць, вядома, ты раней...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ды-Сангро (CH)
    Паведамленні
    99
    прашу прабачыць мяне за настырнасць... ...

з multiescuscan або pcmscan я чытала, што можна праверыць km аўтамабіля. Гэта можна зрабіць таксама з multiescuscan версіі free?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-10-2013 да 15:39

Стар. 10 з 16 PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •