Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-27-27 -
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Паведамленні
    34
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    залежыць ад ступені засмечвання, у некаторых выпадках былі разабраныя і заменены калектары, таму што не мог ачысціць іх.
    Для ачысткі калектараў маей машыне ? проста, ці я павінен звярнуцца з механікам? Працэдура ? вельмі складаны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў kekko Visualizza Messaggio
    Для ачысткі калектараў маей машыне ? проста, ці я павінен звярнуцца з механікам? Працэдура ? вельмі складаны.
    Залежыць ад таго, калі ў вас канкрэтную апаратуру ў гараж... нейкі адверткі, гаечны ключ, і т. д ..
    Вы можаце праверыць сітуацыю, адлучыць трубаправод чорнай гумы впускного калектара.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    ступень складанасці? якой-небудзь аперацыі ўнутры гэта заўседы залежыць ад многіх фактараў, у любой аперацыі пу? быць простай або складанай у залежнасці ад ступені manualit? чалавека, у тым сэнсе, як вы ведаеце, рух і знакам ўнутры рухавіка, у залежнасці ад стану зносу кампанентаў, калі, напрыклад, шруба ? іржавы, вам на галаву ці вы "разрэз"? калі складзеце ў палон? з гэтым я не хачу паставіць вас баюся, але калі яны бачаць людзей, якія спрабуюць ад сонца робяць шкоду і прыводзяць машыну ў майстэрню, і мы павінны выправіць. для ўсмоктвання і камерай згарання існуюць спецыяльныя прэпараты для ачысткі, не зняць нічога, так як нават для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, скіды, звычайна мы іх з маім ціскам ўнутры, абястлушчваюць сродкі pfofessionali з майстэрні, і тады мы soffiamo ўнутры паветра, пакуль яны не становяцца люстры. для тэл farfallati або впускных калектараў ачысткі з спрэі спецыяльныя.
    Не здаецца, але змяняецца таксама працаваць з каляскай для інструментаў або партфель. Я даў свае меркаванне ў агульным парадку, чаму? я не разумею, калі вы хочаце ачысціць калектары ўсмоктвання або нагнятання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Паведамленні
    34
    Gick я цалкам згодны з тым, што вы сказалі. Страх больш ? выклікаць яго пашкоджанне. C'? qlc дабаўка, якая мне саветаў, каб ачысціць пратокі.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў kekko Visualizza Messaggio
    Gick я цалкам згодны з тым, што вы сказалі. Страх больш ? выклікаць яго пашкоджанне. C'? qlc дабаўка, якая мне саветаў, каб ачысціць пратокі.
    Дзякуй
    мы гаворым ўсмоктвання?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Паведамленні
    34
    так, і клапан egr

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    тады для сістэмы рэцыркуляцыі ог выкарыстоўваю прадукт green star, якая называецца egr дызель cleaner, гэта добра як для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны ў рукі, што машына гарыць, інструкцыі знойдзеш у каністру, (потым у майстэрні мне таксама рабіць прагулкі ў ванну мыць), або c'? сколкава? выкарыстоўваць яго нават у машыне, на матацыкле, я рэкамендую рухавік павінен быць у тэмпературным рэжыме. я рэкамендую вам паспрабаваць машыну ў руху.
    У любым выпадку, не прымайце гэта як звычка, чаму? гэтыя прадукты, паколькі яны павінны зняць з асадка, высыхаюць вельмі пратокі, таму правілы кожны раз у той час, не кожны месяц або кожныя 10000 км

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •