я nn я яшчэ не загружаная то registred тут, але калі ? быў апублікаваны ? безумоўна, пратэставаная, а затым ціхі
я nn я яшчэ не загружаная то registred тут, але калі ? быў апублікаваны ? безумоўна, пратэставаная, а затым ціхі
пратэставаная і выкарыстоўваецца шмат карыстальнікаў нашага форуму; у мяне есць кіраўніцтва вельмі карысна multiecuscan, калі я ? дазвол падзяліцца ім, і калі б хто-то служыць, дайце мне ведаць....
гэта ? усе абнавіў
http://www.multiecuscan.net/HowToUse.aspx
адзіны недахоп ? што ? у англійскай мове, але ? жавальныя і есць, а таксама выявы
У рэшце рэшт я ўбачыў, што выбар ? pi? абмежаваная, як я і чакаў, паколькі на момант, у якім я паспрабаваў ўсталяваць sw на планшэтны пк (у адрозненне ад visualizzavo на мабільны тэлефон), варыянты былі крутоўны момант lite або Torque pro.
Я раблю тэст lite, і я бачу, як яна ідзе.
Дзякуй
Прывітанне, хлопцы, я купіў elm327, каб пачаць рабіць некаторыя dianiostica. Я хацеў спытаць, калі з дапамогай гэтай прылады можна было dianosticare іншы брэнд, у дадатак да fiat, lancia і alfa? Затым я хацеў бы спытаць вас, калі, нават, калі я новы на форуме, я зразумела, што файл scammaster 1.9.0.0 патч?
Загадзя дзякуй
прабачце, не разумею
ты ўжо купіў elm327 і ўбачыў, што вы хочаце аб multiescuscan free, чаму? nn спампаваць і паспрабаваць? у рэшце рэшт у вас ужо? усе неабходнае
у нас есць версія registred што б мы можам выдаліць тое, каб паспрабаваць і даць сабе адказ, зрабіць, вядома, ты раней...
прашу прабачыць мяне за настырнасць......
з multiescuscan або pcmscan я чытала, што можна праверыць km аўтамабіля. Гэта можна зрабіць таксама з multiescuscan версіі free?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-10-2013 да 15:39