Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 27 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Як толькі ен пачынае мне пытанні здымаю, тым часам, можа быць, які-небудзь спецыяліст нам тлумачыць...
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    многія кажуць, што яны не зачынілі, egr, таму што падчас рэгенерацыі блок кіравання робіць працу, даючы больш паветра ў фап, іншыя кажуць, што з egr зачынены аднаўляе лепш..... я закрыла шмат з аўто fappate і ў мяне ніколі не было праблемаў, я думаю, што вы маглі адчуваць сябе камфортна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    На самай справе я, шлях + 6000 км з egr зачынены і няма ? поспех нічога, рэгенерацыі tr? 600 і 700 км, і ўсе роўна fap x me si pu? таксама распадаюцца, галоўнае, што тых, хто ў ей карысці ? рухавік і ўсмоктвання, паветра заўседы чысты
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не забівае нічога, з 2 прыбытку мець egr нават падчас рэгенерацыі ? міф тое, што машына аднаўляе лепш, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    пытанне ад пачаткоўцаў, чаму? калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, паведамляе, што ? адкрыта на 4%?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў gick Visualizza Messaggio
    пытанне ад пачаткоўцаў, чаму? калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, паведамляе, што ? адкрыта на 4%?
    я не магу дакладна адказаць, калі спытаць, хто мае, складзены ў праграме эбу, ва ўсякім выпадку, некаторыя дыягнастычныя аказваецца, на 3 і на некаторых у 4, але' і' закрытай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Паведамленні
    34
    я bravo 1.9 120 л. с. з dsg 2007 года. Што паляпшэння вы атрымалі, калі клапан egr зачынены?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў kekko Visualizza Messaggio
    я bravo 1.9 120 л. с. з dsg 2007 года. Што паляпшэння вы атрымалі, калі клапан egr зачынены?
    калі вы маеце на ўвазе паляпшэнне прадукцыйнасці, у вас няма, паляпшэння есць у доўгатэрміновай перспектыве, таму што трубы ўсмоктвання вас застаюцца чыстымі, і машына працягвае працаваць добра, я бачыў зборнікаў jtd fiat цалкам зачыненыя ад асадка, які ўтвараецца з дапамогай выхлапных газаў.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Паведамленні
    34
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    калі вы маеце на ўвазе паляпшэнне прадукцыйнасці, у вас няма, паляпшэння есць у доўгатэрміновай перспектыве, таму што трубы ўсмоктвання вас застаюцца чыстымі, і машына працягвае працаваць добра, я бачыў зборнікаў jtd fiat цалкам зачыненыя ад асадка, які ўтвараецца з дапамогай выхлапных газаў.
    Azz, дадаткі, вы не можаце атрымаць той жа вынік?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    залежыць ад ступені засмечвання, у некаторых выпадках былі разабраныя і заменены калектары, таму што не мог ачысціць іх.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •