Стар. 4 з 17 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 161

Абмеркаванне: Kess v2, ці не?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Прывітанне, хлопцы,
    я чытала абмеркаванне, і я бачу, што kess v2 ? вельмі надзейна я кажу, што і арыгінал, вядома...я, пераканаўшы яго купіць, але ў вас есць лушчак ідэя, што ўсе кошты, якія мы гаворым як купля, так і абнаўлення ў год??
    Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Я на самай справе будучы прафесіяналам, я хацеў бы ўзяць арыгінальныя прадукты і якасць?

я рассталася з клонаў для carit? працуюць на вялікіх? калі ў вас узніклі праблемы, вы не ведаеце, куды біцца галавой, і гэта справядліва не добра, і затым мы павінны забяспечыць, каб падняць гэты рынак у Італіі, не ведаю, калі дамовіцеся...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Учора я звязаўся з alientech і прыйшлі да мяне прапановы, чаму? я спытаў у яго, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, што вы мне параіце, каб пачаць з арыгінальных інструментаў? Чаму? я стаміўся працаваць з клонаў, вы заўседы сумняваецеся, ці трэба вам эмацыйна, дапамагчы ці не provocandoti, магчыма, шкода, ці вы, здараецца, эбу крыху больш? новая і трэба сказаць кліенту, не цябе я магу зрабіць і паслаць у іншы бок...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў портэр Visualizza Messaggio
    калі вы хочаце, топ топ перайсці ад dimsport, genius ? максімальна? кошт ? па-сапраўднаму высокім, а таксама пратаколы іх пачынаюць цалкам іх
    хлопцы, не кажаце па чутках.
    genius памеры kess бачыў, што абедзве кампаніі, падобна, сваякамі і развіваюцца ў нагу,але той, хто мае памер спорт мае сацыяльна не афіцыйны-то я не, што вы, амаль заўседы любой машыны зрабіць, таму вы не можаце быць канкурэнтаздольнай з тым, хто, напрыклад, мае kess v2 master, які каштуе 4400 еўра, то 1000€ў год + пдв падпіскі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cristianbomberos Visualizza Messaggio
    Учора я звязаўся з alientech і прыйшлі да мяне прапановы, чаму? я спытаў у яго, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, што вы мне параіце, каб пачаць з арыгінальных інструментаў? Чаму? я стаміўся працаваць з клонаў, вы заўседы сумняваецеся, ці трэба вам эмацыйна, дапамагчы ці не provocandoti, магчыма, шкода, ці вы, здараецца, эбу крыху больш? новая і трэба сказаць кліенту, не цябе я магу зрабіць і паслаць у іншы бок...
    калі вам патрэбна дапамога, звяжыцеся з намі па ***** што мы можам параіць вам лепш, і, акрамя таго, мы таксама kess v2 master афіцыйны, які выкарыстоўваецца прадаць, і вы можаце зэканоміць нямала грошы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    што сення, як працуе праца зэканоміць грошы не балюча......

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў портэр Visualizza Messaggio
    калі вы хочаце, топ топ перайсці ад dimsport, genius ? максімальна? кошт ? па-сапраўднаму высокім, а таксама пратаколы іх пачынаюць цалкам іх
    у вас максімум, нават, чаму? у гэтай працы максімум не існуе, вы можаце? сказаць, што ў залежнасці ад выкарыстання, што, калі ен павінен рабіць кожны для avr? яго ідэальным інструментам...для гаворкі пратаколаў сувязі і не думай, чаму? НІХТО не распрацоўвае самастойна, яны купляюць усе (ці ў крайнім выпадку скрасці)? што трэба, каб наладзіць яго для вашага прыбора!

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Той факт, што абодва яны амаль адны і тыя ж рэчы, kess V2 і Певень V2 ( клоны ), і першае, коста-й? у тры разы больш другога, і што ? апраўдана?? ад таго, што ? якасна вышэй?? нават калі ўсе клоны??
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, ? праўда, што яны ўсе клоны, але калі адкрыць абодва tools вы разумееце адрозненні....... Залежыць ад таго, што вам трэба зрабіць, ведаючы, што Kessv2 не робіць BDM

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, ? праўда, што яны ўсе клоны, але калі адкрыць абодва tools вы разумееце адрозненні....... Залежыць ад таго, што вам трэба зрабіць, ведаючы, што Kessv2 не робіць BDM
    У kess V2 ж, што і Певень V2 за выключэннем BDM, але тады чаму? коста-й? у тры разы даражэй???
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

Стар. 4 з 17 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •