Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40 41
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    На датчык выдатку паветра, я павесіў трубку, але заўседы выкарыстоўваю maf off cos? всасываемый паветра ? pi? лінейны і больш высокія абароты і дазваляе мне надаць 120mm3 не паглыбляючыся занадта лямбда.
    Для авансаў не разумею, на што вы не згодныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Фарсункі па-мойму з 250 конскіх сіл крыху да мяжы,вось чаму? я хацеў прымусіць іх варта ўлічваць запас патрэбы. Мой трэнер сказаў, што, на жаль, не забяспечылі табліц з надбаўкі для кожнага ціску і iq? улічваючы, што ? сказалі, што есць,плюс на 12/15% да 1800 бар, і гэта вельмі блізка да надбаўкі, якія маюць тыя Ducati corse, я хацеў паспрабаваць гэтыя карты. Прама цяпер? каб мець трохі больш? ніжэй я паставіў карты ад 150 конскіх сіл да 1500 бар, так? пад ўпырсквае больш? і як толькі яна трапляе ў 1600 бар заканадаўствам тэрміны delta, а затым я ж egt, і я, здаецца, дрэнна мець 870 градусаў 250 з 2 бар.. Цяпер я проста спрабую палепшыць сталасць ціску turbo, чаму? да 4000 абаротаў ен робіць мяне падае і караскаецца, падае да 1.9'e было 2.05, дзіўная рэч ? што з часопіса, адкрыцце vgt не варта, проста выдатна значэнняў у карту і ў 4000/4200 таму, калі зніжэнне дзіўна геаметрыі зачыняецца. Я чытаў каментар Сандра, у якім ты сказаў, што варта выключыць кантролер pid, каб зменшыць добра, але як гэта зрабіць? Калі вы цягнеце радок прама ў 10000? Чаму? мой сябар спрабаваў cos? і беглі лепш. Я спрабаваў як выкарыстоўваць pid 2.4 210 л. с. мае турбіну падобны, толькі трохі больш? невялікі, як pid 16v, як мае арыгінальныя, змяняецца ўсе крыху нічога, і самую, здаецца, тыя 16v 150 лс.
    Цяпер, аднак, зарад 1 бар да 2000rpm, 1,5 бар 2250, 2.1 бар 2500, 2.3 2800, 2.2 да 3000, потым падае паверсе,2.1-4000, 4000 памер: 1.9 а потым вяртаецца ў 2/2.1. Ад часопіса геаметрыя 3800 абаротаў ? 32% і на 4000 аб ? 40% і я не разумею, чаму? таму cos? улічваючы, што карту павінен адкрыць іп?.
    У якасці ін'екцыі, і я прыбыў у 88mm3 у 1924 абаротаў, 98mm3 да 2016 абаротаў,107mm3 ў 2119 абаротаў і 120mm3 ад 2250 да 5000..
    Паліць толькі трохі ніжэй, калі я кіну ўсе, gi? 1500, а ўчора з 5/10mm3 менш, ніжэй няма, рабіла ніткі дыму нават у тых раўндах, цяпер я апусціў, далей лямбда, каб зрабіць ін'екцыі-й? лінейны улічваючы, што раней быў нейкі спад, нават калі вы паліце ў гэтых абаротаў ідзе добра, чаму? 2200 аб / мін не паліць нічога. ? цяжка паверыць, але нават з 120mm3 не робіць ніткі дыму.
    усе egt, што вы атрымаеце добрыя, не c'? дрэнна, сапраўды, 120 мм^3/не з'яўляюцца, аднак, не занадта шмат, каб налады, якія вы сабе, я думаю, што не ў твар дым...
    Comunquer для рэгулявання турбіны, вы павінны адправіць 0, PID, розныя карты, на маей edc15 былі 12 карт, пасля турбіны зрабіць? тое, што вы хочаце вас, вынікаючы duty у vnt, а затым tarerai уласна тыя каштоўнасці, каб мець ціск мэты падобныя на тыя, якія вымераныя (не ? аперацыя некалькі гадзін, я выкарыстоўвала месяц), то вы пачынаеце абуджаць pid, P, li, падніміце да атрымання шыпы не высокія, але ў той жа час добра rapidit? адказ, тое ж самае зрабіце з фактарам I, а D раю табе пакінуць яго ў 0.
    Не працуюць тыя, якія вы прынялі ад іншых машын, чаму? змяняюцца многія рэчы, ад адной да іншы, нават выглядае проста q..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    усе egt, што вы атрымаеце добрыя, не c'? дрэнна, сапраўды, 120 мм^3/не з'яўляюцца, аднак, не занадта шмат, каб налады, якія вы сабе, я думаю, што не ў твар дым...
    Comunquer для рэгулявання турбіны, вы павінны адправіць 0, PID, розныя карты, на маей edc15 былі 12 карт, пасля турбіны зрабіць? тое, што вы хочаце вас, вынікаючы duty у vnt, а затым tarerai уласна тыя каштоўнасці, каб мець ціск мэты падобныя на тыя, якія вымераныя (не ? аперацыя некалькі гадзін, я выкарыстоўвала месяц), то вы пачынаеце абуджаць pid, P, li, падніміце да атрымання шыпы не высокія, але ў той жа час добра rapidit? адказ, тое ж самае зрабіце з фактарам I, а D раю табе пакінуць яго ў 0.
    Не працуюць тыя, якія вы прынялі ад іншых машын, чаму? змяняюцца многія рэчы, ад адной да іншы, нават выглядае проста q..
    Капуста нават 12 карты.. У маей шчыра я ведаў, што есць 4,з іх 2? у фазе рэгенерацыі так, каб не дакранацца. Акрамя таго, я не зусім разумею, як рэдагаваць іх, каб мець больш? reatrivit? і улічваючы, што ? рэч даволі складаная, можа быць ? лепш, калі я пакіну cos?. Таксама, чаму? падзенне ціску, што я ? каля 50 максімум 100mbar на працягу некалькіх колаў, таму не так-то? праблематычна. Толькі avr? трохі часу, каб прысвяціць сябе будзеце бачыць? калі ўдалося вырашыць.
    Для таго, з 120mm3, шчыра кажучы, не думаю, што помпа зможа ісці далей, чаму? іх inietto ад 2300 абаротаў або крыху раней да абмежавальніка, inietto 100mm3 да 2000 аб,110 мм3 да 2150 абаротаў прыкладна і пасля 120mm3. Акрамя таго, што мяне ? сказалі, можа быць дастаткова для больш чым 260 конскіх сіл. Хлопец за пракатнае 260 л. з 110mm3 ад 2000 да 5000,1750 бар rail і 2 бара turbo. ? я чытаў, што з тымі каштоўнасцямі, вы больш не? на 240 cv і што для яго 260 патрэбныя на 120mm3 прыкладна.
    Аднак цяпер мы кажам, што карта c'? і машына ідзе выдатна, не паліць і без нагрэву.
    Аб Maf, я ведаў, што тэмпература пу? таксама можна чытаць з map, і што менавіта з бітамі, каб зняць Maf, пасля таксама можа быць адключаны. ? не здаецца, cos? мабыць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Капуста нават 12 карты.. У маей шчыра я ведаў, што есць 4,з іх 2? у фазе рэгенерацыі так, каб не дакранацца. Акрамя таго, я не зусім разумею, як рэдагаваць іх, каб мець больш? reatrivit? і улічваючы, што ? рэч даволі складаная, можа быць ? лепш, калі я пакіну cos?. Таксама, чаму? падзенне ціску, што я ? каля 50 максімум 100mbar на працягу некалькіх колаў, таму не так-то? праблематычна. Толькі avr? трохі часу, каб прысвяціць сябе будзеце бачыць? калі ўдалося вырашыць.
    Для таго, з 120mm3, шчыра кажучы, не думаю, што помпа зможа ісці далей, чаму? іх inietto ад 2300 абаротаў або крыху раней да абмежавальніка, inietto 100mm3 да 2000 аб,110 мм3 да 2150 абаротаў прыкладна і пасля 120mm3. Акрамя таго, што мяне ? сказалі, можа быць дастаткова для больш чым 260 конскіх сіл. Хлопец за пракатнае 260 л. з 110mm3 ад 2000 да 5000,1750 бар rail і 2 бара turbo. ? я чытаў, што з тымі каштоўнасцямі, вы больш не? на 240 cv і што для яго 260 патрэбныя на 120mm3 прыкладна.
    Аднак цяпер мы кажам, што карта c'? і машына ідзе выдатна, не паліць і без нагрэву.
    Аб Maf, я ведаў, што тэмпература пу? таксама можна чытаць з map, і што менавіта з бітамі, каб зняць Maf, пасля таксама можа быць адключаны. ? не здаецца, cos? мабыць..
    я як раз разлічваў на edc16c39 мне, выглядаюць на 10 карт: 2 прапарцыйна, 4 intedrale, і яшчэ 4 для дыферэнцыяла.
    У любым выпадку ? магчыма, што турбіна робіць табе гэтага трэнду, нават, чаму? не ў вас есць датчык ціску, які здольны pi? 3 бар абсалютных. горных 3,5 калі вы ніжэй, у адваротным выпадку адзін з 4bar абсалютныя. калі pensore ідзе на максімальны pid не могуць добра працаваць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    я як раз разлічваў на edc16c39 мне, выглядаюць на 10 карт: 2 прапарцыйна, 4 intedrale, і яшчэ 4 для дыферэнцыяла.
    У любым выпадку ? магчыма, што турбіна робіць табе гэтага трэнду, нават, чаму? не ў вас есць датчык ціску, які здольны pi? 3 бар абсалютных. горных 3,5 калі вы ніжэй, у адваротным выпадку адзін з 4bar абсалютныя. калі pensore ідзе на максімальны pid не могуць добра працаваць!
    Ок, тады я буду ведаць, што не ўсе я ведаю, усе карты ў PID. Аднак, калі чытаць добра, мой першы пост,і калі паглядзець на карту,то ўбачыш, што я ўжо? датчык 3.5 бар..
    Я не хацеў паставіць 4bar, чаму? мне здаецца перабольшаннем,gi? як толькі абаротаў на 2.2/2.3 фіксаваны ў вас есць прадаць мяне.
    Вы можаце падзяліцца выпадкова адрасы Pid?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Ок, тады я буду ведаць, што не ўсе я ведаю, усе карты ў PID. Аднак, калі чытаць добра, мой першы пост,і калі паглядзець на карту,то ўбачыш, што я ўжо? датчык 3.5 бар..
    Я не хацеў паставіць 4bar, чаму? мне здаецца перабольшаннем,gi? як толькі абаротаў на 2.2/2.3 фіксаваны ў вас есць прадаць мяне.
    Вы можаце падзяліцца выпадкова адрасы Pid?
    ад 1e2330 знаходзіцеся 4 Д, 4 I, іншыя карты, рознае, і, нарэшце, *1e29c0 2 Стар.
    Датчык aveo не чытаў або не памятаю, 3.5 ўсе роўна пу? ісці!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    ад 1e2330 знаходзіцеся 4 Д, 4 I, іншыя карты, рознае, і, нарэшце, *1e29c0 2 Стар.
    Датчык aveo не чытаў або не памятаю, 3.5 ўсе роўна пу? ісці!
    Дзякуй,я для кантролера pid меў на ўвазе зусім іншыя..
    Дзе ты паказаў? я бачыў 6,а затым у 1e29c0 яшчэ 2.. Як ніколі я яшчэ не бачыў 2? Я думаю, што ў нас есць ВР падобнымі на іншых, але іх не бачу. Я бачыў, што некаторыя спыняюцца на 3750 абаротаў,яшчэ на 4500 і яшчэ на 5500. Прама цяпер? цікава,улічваючы, што значэння, якія я ў той спіны, якія аднолькавыя для ўсіх iq,не я павінен спачатку паспрабаваць абнавіць толькі апошні BP, паставіўшы яго ў 120mm3? Ці я мог бы таксама scalarla, адымаючы 30 і 50mm3, і выняўшы стаць 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Таксама, чаму? за нізкі ўзровень iq, я думаю, што не ўмяшацца-й? так і мая праблема ? з высокім iq, што не есць у восі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Дзякуй,я для кантролера pid меў на ўвазе зусім іншыя..
    Дзе ты паказаў? я бачыў 6,а затым у 1e29c0 яшчэ 2.. Як ніколі я яшчэ не бачыў 2? Я думаю, што ў нас есць ВР падобнымі на іншых, але іх не бачу. Я бачыў, што некаторыя спыняюцца на 3750 абаротаў,яшчэ на 4500 і яшчэ на 5500. Прама цяпер? цікава,улічваючы, што значэння, якія я ў той спіны, якія аднолькавыя для ўсіх iq,не я павінен спачатку паспрабаваць абнавіць толькі апошні BP, паставіўшы яго ў 120mm3? Ці я мог бы таксама scalarla, адымаючы 30 і 50mm3, і выняўшы стаць 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Таксама, чаму? за нізкі ўзровень iq, я думаю, што не ўмяшацца-й? так і мая праблема ? з высокім iq, што не есць у восі.
    Вось ? у выпадку, калі ты яго адпавядаць аб'ему нататкі, у адваротным выпадку не атрымаеце modulabilit?.

карты ў мяне ўзнікаюць:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Таму, як казала табе, савет ? працаваць па каэфіцыенту P з змены вельмі нязначныя, улічваючы, што ўмяшанне, нават сціплы, часта ўключае ў сябе павелічэнне піка важна.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я хацеў бы, каб чытаць гэтыя абмеркавання ў якой-то трэнер вядома толькі для curiosit? бачыць, што твар робяць...па-мойму, колер(асобы)сыходзіць, а іншая прыходзіць....ха-ха-ха...хлопцы, вы не вялікія c'? што сказаць...простыя прыхільнікі, якія ведаюць значна больш за многіх нібыта padreterni з задзірлівы...
    працягвайце cos? што вы моцныя ногі
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Вось ? у выпадку, калі ты яго адпавядаць аб'ему нататкі, у адваротным выпадку не атрымаеце modulabilit?.

карты ў мяне ўзнікаюць:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Таму, як казала табе, савет ? працаваць па каэфіцыенту P з змены вельмі нязначныя, улічваючы, што ўмяшанне, нават сціплы, часта ўключае ў сябе павелічэнне піка важна.

Я спрабаваў абнавіць толькі pid з iq, што inietto? ? мала змяніўся нічога.. Цяпер, аднак, на практыцы атрымалася вырашыць часопіс пасля часопіса. Я заўседы падзенне ціску на 4000 аб., 2.1 праходзіць у 1.9 і ў 200 абаротаў ўзыходзіць.. і іх спрацоўваюць pid, чаму? геаметрыя праходзіць з 26% да 35% прыкладна.. Я паспрабаваў адкрыць яе рэзка, аж да 12% на апошні паварот і cos? я ішоў за карту vgt ад log? я рабіў 1.8 пасля 4200.. р? занадта мала..
    Сення я падняў? я апынуўся занадта далека, чаму? ? зноў ўмяшаўся яго pid. Цяпер я паспрабаваў апусціць залатую сярэдзіну, каб убачыць, калі гэта добра.. усе Роўна машына ідзе тааак добра, і я думаю, што на 260 cv прыкладна.. І што добра ? хто НЕ паліць, калі не паміж 1500 і 2200 з усім ўжо? (уводзіць больш 110mm3 gi? да 2200 абаротаў, і зарад 2 бар на 2300 абаротаў)..
    Я выкарыстоўваю час ўпырску разлічваецца па-рознаму і не так, як я рабіў раней. Ты Сандра выкарыстання інтэрпаляцыі? Чаму? я чытаў каментар, у якім ты сказаў, што applicavi ж%, што тапчы у ВР. ? cos? яны нашмат больш? доўгія, што пры інтэрпаляцыі.. Я спрабаваў выкарыстоўваць гэты метад, аднак, і я час даволі высокімі, і, каб мець вз 4/4,5 градусаў да 4500 абаротаў у мяне 3,6 градусаў і больш? што файл 1.9 150 hp і 4,5 градусаў у пі? ducati corse, дзе выкарыстанне часу ўпырску. Я ведаю, што не некалькі градусаў у пі? (лічачы тое, што на сярэдніх у мяне больш?) ? з часоў, што ад cos? доўгія я не магу па-іншаму. Cos? com'? таму 910 градусаў на 250.. Да часу з интерполяцией, якія былі нашмат больш? кароткія і загадзя-й? блізка да вмт, што я ніколі не дасягнула 900 градусаў..? цяпер ен яшчэ дастаўкі прама поўны.. Вось прыклад...http://www.youtube*****/watch?v=AZHMe...FYBn3-2EnEAkwg. Я спадзяюся, што не парушаць правілы, размяшчаючы відэа і дакладна ? увайсці ў autobahn нямецкую мову (у галандыі на працягу года).. Лічачы, што не паліць, на практыцы, нічога ўнутры не бачу нічога) і працуе на частаце 2,2 пік ад 2500 да 3500, затым 2,1 да 4000, у якіх мае падзенне ў 1 9. па 200 абаротаў, а потым вяртаецца ў 2,05 да абмежавальніка, як карта мэты..
    Аднак адзіны спосаб, каб не рабіць рамонт pid ? адкрыць шмат геаметрыі ў верхняй часткі з высокім iq, і pr гэтага неабходна апусціць абмежавальнікі.

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •