Як толькі ен пачынае мне пытанні здымаю, тым часам, можа быць, які-небудзь спецыяліст нам тлумачыць...
Як толькі ен пачынае мне пытанні здымаю, тым часам, можа быць, які-небудзь спецыяліст нам тлумачыць...
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
многія кажуць, што яны не зачынілі, egr, таму што падчас рэгенерацыі блок кіравання робіць працу, даючы больш паветра ў фап, іншыя кажуць, што з egr зачынены аднаўляе лепш..... я закрыла шмат з аўто fappate і ў мяне ніколі не было праблемаў, я думаю, што вы маглі адчуваць сябе камфортна.
На самай справе я, шлях + 6000 км з egr зачынены і няма ? поспех нічога, рэгенерацыі tr? 600 і 700 км, і ўсе роўна fap x me si pu? таксама распадаюцца, галоўнае, што тых, хто ў ей карысці ? рухавік і ўсмоктвання, паветра заўседы чысты![]()
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
не забівае нічога, з 2 прыбытку мець egr нават падчас рэгенерацыі ? міф тое, што машына аднаўляе лепш, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе
пытанне ад пачаткоўцаў, чаму? калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, паведамляе, што ? адкрыта на 4%?
я bravo 1.9 120 л. с. з dsg 2007 года. Што паляпшэння вы атрымалі, калі клапан egr зачынены?
калі вы маеце на ўвазе паляпшэнне прадукцыйнасці, у вас няма, паляпшэння есць у доўгатэрміновай перспектыве, таму што трубы ўсмоктвання вас застаюцца чыстымі, і машына працягвае працаваць добра, я бачыў зборнікаў jtd fiat цалкам зачыненыя ад асадка, які ўтвараецца з дапамогай выхлапных газаў.
залежыць ад ступені засмечвання, у некаторых выпадках былі разабраныя і заменены калектары, таму што не мог ачысціць іх.