zed-bull абсталявання для кланавання ключоў.
zed-bull абсталявання для кланавання ключоў.
be вы далі няслушную інфармацыю, вы можаце атрымаць новы транспондер, але не ад ключа, а затым вы можаце купіць ключ выкарыстоўваецца і codificarti дыстанцыйнага кіравання, але не з дапамогай кнігі, падручнікі і часопісы, якія вы згадалі.
Аднак я лічу, што мы ідзем OT адносна прадмета Topic або Tread што заўгодна ...так што калі не дадзена, што ключ небудзь дамагчыся ці не ў гэты момант riformulo пытанне: хто-небудзь ? гатовыя, каб дапамагчы мне, каб выдаліць иммобилайзер з майго Альфа 156 1999 года???
Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я тут, каб вучыцца, і, шчыра кажучы, я хацеў бы паспрабаваць у адзіночку, або з дапамогай каго-небудзь дасведчанага..чаму? я не хацеў бы заставацца ў руху з аўтамабіля, на дадзены момант я ведаю, што вы scodifica да школы.
Я чакаю, Autocom cdp pro для дыягностыкі і Пеўнік V2, я ўжо VagCom для дыягностыкі групы audi ww і seat.
Jaffa'? абмеркаванне?? не магу знайсці яго.
чаму? не ? праўда?? hahahahaha....
з павагай![]()
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ды..але я адправіў, а я..і нават ты, па-мойму менавіта inzallanuto ( празмерна адцягвацца ) не essermene заўважыў.
Цікава, файлы аднолькавыя для 156?? эбу ? ж, таксама як і файлы???
у любым выпадку я не магу спампаваць, нічога не схемы ne файла іншы, для якога вам трэба? пачакайце. Я хацеў, па меншай меры, пачаць здымаць мадэляў для коз як зрабіць падлучэння да школы...чаму? па нагоды праграмавання eeprom трохі вопыту ў мінулым з розных ICprog..Карты maestro etc etc..я меў.
Мне трэба працягваць пісаць ...і я адказаў, інстынктыўна...цяпер я не магу рэдагаваць паведамленне..
таму ўвесь час тут..
я казаў, у мяне есць вопыт праграмавання, але спасылкі адключэннямі , правады, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я нават не ведаю, з чаго пачаць; як я не ведаю, з чаго пачаць, каб зняць эбу і зняць яе з аўтамабіля.
Я павінен праверыць, ці таксама некалькі відэа.