Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 41

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Я толькі што праверыў апошнюю карту,запытаны крутоўны момант падчас пуску,то тым часам я забыўся змяніць вр, што я p? некалькі,то, як ні дзіўна, ecm, як 10x16 аб файле 8в, а на файл крычы ад croma жа, як 16x16. Цяпер я спрабую вярнуць акцыі ў гэты момант
    Я былі звязаны, і я таксама, і я заўважыў, што значэнні двух паверхаў (8v і 16v)розныя, то, па мне, у вас есць дзве магчымасці: першы ? паспрабаваць перадаць яе на арыгінал, і ўбачыць, як яна ідзе (як ужо? прапанаваў нават вы), у адваротным выпадку вы павінны ўзяць карту 16х16 і interpolarla на 10x16.

...1E2EC на самай справе, падобна на тое, карту 4x10. Я ўстала, усе без добра выглядаць bp. У damos не але ? трэці абмежавальнікі vgt, улічваючы, што толькі павышэнне ў 2 іншых спачатку не зачынялася-й? 75%, у той час як падвышэнне нават гэта,хоць я не вельмі добра зразумеў, што такое вр,першы можа быць атмасферны ціск, а другі проста не разумею. Мне трэба падняць толькі канцы да 6144 па-вашаму, пакідаючы частка 'спускаецца' арыгінальнае? Столькі, у рэшце рэшт, што важна для мяне ? каб зачыніць геаметрыі больш за 75%, амаль да 2000 абаротаў.
    Гэты план застаецца трохі неадназначнае, здавалася б, 4x10, але няма...
    Аналагічна BP пакідаюць мяне трохі збянтэжыла! ? я, здаецца, крыху нізка, каб быць бараметрычнага ціску...
    Па-мойму, каб мець упэўненасць, вы павінны праверыць іх з дапамогай Damos пэўны...
    "Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    Сандра, што сказаць...***** plimenti ты вялікі!заўседы прытрымліваюся вашых работ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў mikyrace82 Visualizza Messaggio
    Сандра, што сказаць...***** plimenti ты вялікі!заўседы прытрымліваюся вашых работ..
    гэта паведамленне!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ад 1e2330 знаходзіцеся 4 Д, 4 I, іншыя карты, рознае, і, нарэшце, *1e29c0 2 Стар.
    Датчык aveo не чытаў або не памятаю, 3.5 ўсе роўна пу? ісці!
    Дзякуй,я для кантролера pid меў на ўвазе зусім іншыя..
    Дзе ты паказаў? я бачыў 6,а затым у 1e29c0 яшчэ 2.. Як ніколі я яшчэ не бачыў 2? Я думаю, што ў нас есць ВР падобнымі на іншых, але іх не бачу. Я бачыў, што некаторыя спыняюцца на 3750 абаротаў,яшчэ на 4500 і яшчэ на 5500. Прама цяпер? цікава,улічваючы, што значэння, якія я ў той спіны, якія аднолькавыя для ўсіх iq,не я павінен спачатку паспрабаваць абнавіць толькі апошні BP, паставіўшы яго ў 120mm3? Ці я мог бы таксама scalarla, адымаючы 30 і 50mm3, і выняўшы стаць 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Таксама, чаму? за нізкі ўзровень iq, я думаю, што не ўмяшацца-й? так і мая праблема ? з высокім iq, што не есць у восі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Дзякуй,я для кантролера pid меў на ўвазе зусім іншыя..
    Дзе ты паказаў? я бачыў 6,а затым у 1e29c0 яшчэ 2.. Як ніколі я яшчэ не бачыў 2? Я думаю, што ў нас есць ВР падобнымі на іншых, але іх не бачу. Я бачыў, што некаторыя спыняюцца на 3750 абаротаў,яшчэ на 4500 і яшчэ на 5500. Прама цяпер? цікава,улічваючы, што значэння, якія я ў той спіны, якія аднолькавыя для ўсіх iq,не я павінен спачатку паспрабаваць абнавіць толькі апошні BP, паставіўшы яго ў 120mm3? Ці я мог бы таксама scalarla, адымаючы 30 і 50mm3, і выняўшы стаць 10-20-40-60-70-80-90-100-120. Таксама, чаму? за нізкі ўзровень iq, я думаю, што не ўмяшацца-й? так і мая праблема ? з высокім iq, што не есць у восі.
    Вось ? у выпадку, калі ты яго адпавядаць аб'ему нататкі, у адваротным выпадку не атрымаеце modulabilit?.

карты ў мяне ўзнікаюць:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Таму, як казала табе, савет ? працаваць па каэфіцыенту P з змены вельмі нязначныя, улічваючы, што ўмяшанне, нават сціплы, часта ўключае ў сябе павелічэнне піка важна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Вось ? у выпадку, калі ты яго адпавядаць аб'ему нататкі, у адваротным выпадку не атрымаеце modulabilit?.

карты ў мяне ўзнікаюць:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Таму, як казала табе, савет ? працаваць па каэфіцыенту P з змены вельмі нязначныя, улічваючы, што ўмяшанне, нават сціплы, часта ўключае ў сябе павелічэнне піка важна.

Я спрабаваў абнавіць толькі pid з iq, што inietto? ? мала змяніўся нічога.. Цяпер, аднак, на практыцы атрымалася вырашыць часопіс пасля часопіса. Я заўседы падзенне ціску на 4000 аб., 2.1 праходзіць у 1.9 і ў 200 абаротаў ўзыходзіць.. і іх спрацоўваюць pid, чаму? геаметрыя праходзіць з 26% да 35% прыкладна.. Я паспрабаваў адкрыць яе рэзка, аж да 12% на апошні паварот і cos? я ішоў за карту vgt ад log? я рабіў 1.8 пасля 4200.. р? занадта мала..
    Сення я падняў? я апынуўся занадта далека, чаму? ? зноў ўмяшаўся яго pid. Цяпер я паспрабаваў апусціць залатую сярэдзіну, каб убачыць, калі гэта добра.. усе Роўна машына ідзе тааак добра, і я думаю, што на 260 cv прыкладна.. І што добра ? хто НЕ паліць, калі не паміж 1500 і 2200 з усім ўжо? (уводзіць больш 110mm3 gi? да 2200 абаротаў, і зарад 2 бар на 2300 абаротаў)..
    Я выкарыстоўваю час ўпырску разлічваецца па-рознаму і не так, як я рабіў раней. Ты Сандра выкарыстання інтэрпаляцыі? Чаму? я чытаў каментар, у якім ты сказаў, што applicavi ж%, што тапчы у ВР. ? cos? яны нашмат больш? доўгія, што пры інтэрпаляцыі.. Я спрабаваў выкарыстоўваць гэты метад, аднак, і я час даволі высокімі, і, каб мець вз 4/4,5 градусаў да 4500 абаротаў у мяне 3,6 градусаў і больш? што файл 1.9 150 hp і 4,5 градусаў у пі? ducati corse, дзе выкарыстанне часу ўпырску. Я ведаю, што не некалькі градусаў у пі? (лічачы тое, што на сярэдніх у мяне больш?) ? з часоў, што ад cos? доўгія я не магу па-іншаму. Cos? com'? таму 910 градусаў на 250.. Да часу з интерполяцией, якія былі нашмат больш? кароткія і загадзя-й? блізка да вмт, што я ніколі не дасягнула 900 градусаў..? цяпер ен яшчэ дастаўкі прама поўны.. Вось прыклад...http://www.youtube*****/watch?v=AZHMe...FYBn3-2EnEAkwg. Я спадзяюся, што не парушаць правілы, размяшчаючы відэа і дакладна ? увайсці ў autobahn нямецкую мову (у галандыі на працягу года).. Лічачы, што не паліць, на практыцы, нічога ўнутры не бачу нічога) і працуе на частаце 2,2 пік ад 2500 да 3500, затым 2,1 да 4000, у якіх мае падзенне ў 1 9. па 200 абаротаў, а потым вяртаецца ў 2,05 да абмежавальніка, як карта мэты..
    Аднак адзіны спосаб, каб не рабіць рамонт pid ? адкрыць шмат геаметрыі ў верхняй часткі з высокім iq, і pr гэтага неабходна апусціць абмежавальнікі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216

карты ў мяне ўзнікаюць:

*1E2330
    *1E2424
    *1E2518
    *1E260C
    *1E2700
    *1E2800
    *1E29C0
    *1E2AC0

Прывітанне Сандра, я хацеў бы вярнуцца на тэму кантролера PID. Тады я зразумеў, што парадак, як і якія патрэбныя, а якія няма. Галоўная праблема ? што між мой файл і 16v есць велізарныя адрозненні. У маім файле яны амаль радкоў і прамыя, у той час як на 16v яны крывыя.. Што я павінен зрабіць затым? Чаму? я думаю, што калі калі-небудзь copiassi тыя 16v я павінен скапіяваць некалькі біт перад, адпаведны pid. ? я не ўпэўнены, як, што. У цяперашні час удалося трымаць ціск дастаткова стабільным нават дапамагаючы з абмежавальнікам ціску з турбонаддувом, які заўседы, што калі далоў высокія заўседы даючы 50mbar ў pi? што ў карце ціск будзе больш? стабільны. На 5000 абарачэннях, я павінен быў прыехаць да адкрыцця, геаметрыі, менш за 20%, чаму? калі няма, і падымаецца мяжа ціску, улічваючы, што я сыходжу занадта далека ад вмт, прымаючы пад ўпырску высокае, і я пакінуў перадаплату пашыраны да 4500. Я хацеў бы, каб? паспрабуйце змяніць PID, каб убачыць, калі я магу палепшыць. Вы можаце даць мне руку? Фактар D, што вы сказалі пакінуць гэтак жа на 0, здаецца, ужо? 0 у арыгінале. Калі яны не будуць звернутыя ў мой файл, чым адразу пасля, што ? 'during transient operation'. У altir? практычна ўсе прамыя лініі, на мяне крычы. Як вы думаеце, было б лепш гэта зрабіць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я хацеў бы, каб чытаць гэтыя абмеркавання ў якой-то трэнер вядома толькі для curiosit? бачыць, што твар робяць...па-мойму, колер(асобы)сыходзіць, а іншая прыходзіць....ха-ха-ха...хлопцы, вы не вялікія c'? што сказаць...простыя прыхільнікі, якія ведаюць значна больш за многіх нібыта padreterni з задзірлівы...
    працягвайце cos? што вы моцныя ногі
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •