Вы ведаеце праектаў, апрабаваных на гэты аўтамабіль?
Вы ведаеце праектаў, апрабаваных на гэты аўтамабіль?
калі бясплатна тэрмінал ? абавязак перапрызначыць...вы спальвае свечкі...60euro..
Ужо яго не simantiene, я меў задавальненне mapparne, ўсе што там есць словы, і што sound
таксама я зрабіў у суботу...разгрузкі і картаграфіі...трэска і гук вар'ят..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
добры кампраміс, і вадасьцекавая труба з кэт 200 клетак,цэнтр ****** і канчатковы, ухвалены вытворцам. з дыяметрамі, калі захоўваць турбіна сцек не пайшоў далей за 60 мм...
Савет scatalizzarla, таму што я выпадкова некалькі, якія маюць расколіны цела турбіны з адпаведнай стратай прадукцыйнасці, і інш, і я заяўляю, што былі tt арыгінальныя, то для abbassarci працоўных тэмператур turbo ? лепшае рашэнне або макс kat пакладзеце яго пад аўтамабіль і nastra down pipe і кэт з завязанымі цеплавой зарабляеце таксама тэмпературы ў маторным адсеку, што ў 500 ? менавіта сціснутае, а таксама gi? пахіл і зыходны тэрмінал guardagna казіно ў sound
Але тое, што вы кажаце,???? Для тэрмінала ****** перапрызначыць? Але :-)
Вяртаючыся да прамовы, я пацвярджаю, у тэндэнцыі гэтых аўтамабіляў распластоўванню гайкі выхлапных газаў, але c'? мала агульнага, нават з выхлапной ****** і EGT-й? нізкія дашчэнту, вы ж, мае ўласны турбіны малюсенькая!
Я вам рэкамендую Magneti Marelli або supersprint. На рынку есць таксама трапы-й? танныя, а як якасць? канструктыўнае рабіць гэта варта.
Непамятлівасць, вядома, калі вы сапраўды хочаце, каб выдаткаваць, і вы хочаце лепш перайсці akrapovic, у мяне было некалькі akrapovic для язды паміж рукамі і ўзнеслыя, творы мастацтва.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-11-2013 да 02:35
Разраду ****** ідзе вакуум на нізкіх reggimi калі rimappi і лепш
калі не сябрам, супаставіўшы паменшыць адставанне