Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 38 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    калі вы выкарыстоўваеце схему пеўня памятаеце, што вы павінны мець шмат агульнага паміж гала харчавання і ecu ты зрабіў так? на жаль, без інфармацыі ен мала робіць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    я праверыў і перепроверил, але нічога.......калі ўсе падлучыць мас і падтрымку філе загрузкі на pin-код пад вечкам нічога, nn таму ne ne дадзеных запісу..........не ведаю!! boooooo

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    выбачайце, ўтрымаў схема пеўня!! вось той, хто, падключыўшы толькі sti правады і атрымалася паставіць у boot і пісаць??? дзякуй!!!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    ? схему, што і я, толькі я перапраграмаваць не адкрыць яго і не паставіць яго ў boot. Паспрабуйце пісаць так, як калі б я хацеў зрабіць яе ў паслядоўны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    калі вы выкарыстоўваеце схему пеўня памятаеце, што вы павінны мець шмат агульнага паміж гала харчавання і ecu ты зрабіў так? на жаль, без інфармацыі ен мала робіць
    я падлучаны адзін з правадоў чорны-маса, якая выходзіць з пеўня на корпусе ecu і яе загрузкі я выкарыстаў filino белы.......я не мае рацыю???

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    ? схему, што і я, толькі я перапраграмаваць не адкрыць яго і не паставіць яго ў boot. Паспрабуйце пісаць так, як калі б я хацеў зрабіць яе ў паслядоўны.
    Мне здаецца дзіўным тое, што мне сказалі, m 1.5.5 вы робіце толькі паставіўшы іх у рэжым загрузкі, і ў школе.
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    rag? я nn я ўвогуле больш нічога __________________ дзякуй усім за ўдзел!!!! мы спадзяемся, што ен вырашае!!! скажыце свае слова

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    ты не таго, ніколі, чаму? таксама, калі вам парады, вас за галаву! растлумачце мне тады, што цэнтральны провад boot для edc17? хто табе сказаў, што ен выкарыстоўвае што-нітка??
    вы ўклалі масу агульнага паміж гала і ecu, як я табе сказаў? калі вы робіце ў вашай галаве, як вы хочаце вырашыць??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    75
    Не, а што я зрабіў у маей галаве, што доказы, з провада boot атрымалася спачатку, што ты сказаў мне, як падключыць.......а, ЯК Я ЗРАЗУМЕЎ, трэба падключыць маса пеўня да блоку ecu, і са скрынкі pin-кода пад вечкам не так??? я дзякую вас, dell дапамогу, але калі вы incazzate калі часам nn разумею.....я пачатковец!!!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    тут ніхто не злуецца, але мне здаецца, што я шукаў-й? раз як трэба рабіць, і пасля двух дзен, яшчэ шэсць да адпраўной кропкі, мы павінны мець заўседы агульная маса
    добра, як ты напісаў тут вышэй, калі вы кладзеце яго ў boot зразумееце, таму што вы не павінны адлюстроўвацца ў "ID" < і даты праграмаванне, прыкладна так:
    Bosch HW: 0261204943
    Bosch SW: 1037352268
    Fiat HW: 1037352268
    ECU не кадуецца
    Max, КМ: 0.00 км
    Дата прагрэў.: 00-00-0000
    Макс Абарачэннях:0
    Праграмаванне: 0
    Памылкі Crc: 0

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы