калі вы выкарыстоўваеце схему пеўня памятаеце, што вы павінны мець шмат агульнага паміж гала харчавання і ecu ты зрабіў так? на жаль, без інфармацыі ен мала робіць
калі вы выкарыстоўваеце схему пеўня памятаеце, што вы павінны мець шмат агульнага паміж гала харчавання і ecu ты зрабіў так? на жаль, без інфармацыі ен мала робіць
я праверыў і перепроверил, але нічога.......калі ўсе падлучыць мас і падтрымку філе загрузкі на pin-код пад вечкам нічога, nn таму ne ne дадзеных запісу..........не ведаю!! boooooo
выбачайце, ўтрымаў схема пеўня!! вось той, хто, падключыўшы толькі sti правады і атрымалася паставіць у boot і пісаць??? дзякуй!!!
? схему, што і я, толькі я перапраграмаваць не адкрыць яго і не паставіць яго ў boot. Паспрабуйце пісаць так, як калі б я хацеў зрабіць яе ў паслядоўны.
rag? я nn я ўвогуле больш нічога__________________ дзякуй усім за ўдзел!!!! мы спадзяемся, што ен вырашае!!! скажыце свае слова
ты не таго, ніколі, чаму? таксама, калі вам парады, вас за галаву! растлумачце мне тады, што цэнтральны провад boot для edc17? хто табе сказаў, што ен выкарыстоўвае што-нітка??
вы ўклалі масу агульнага паміж гала і ecu, як я табе сказаў? калі вы робіце ў вашай галаве, як вы хочаце вырашыць??
Не, а што я зрабіў у маей галаве, што доказы, з провада boot атрымалася спачатку, што ты сказаў мне, як падключыць.......а, ЯК Я ЗРАЗУМЕЎ, трэба падключыць маса пеўня да блоку ecu, і са скрынкі pin-кода пад вечкам не так??? я дзякую вас, dell дапамогу, але калі вы incazzate калі часам nn разумею.....я пачатковец!!!
тут ніхто не злуецца, але мне здаецца, што я шукаў-й? раз як трэба рабіць, і пасля двух дзен, яшчэ шэсць да адпраўной кропкі, мы павінны мець заўседы агульная маса
добра, як ты напісаў тут вышэй, калі вы кладзеце яго ў boot зразумееце, таму што вы не павінны адлюстроўвацца ў "ID" < і даты праграмаванне, прыкладна так:
Bosch HW: 0261204943
Bosch SW: 1037352268
Fiat HW: 1037352268
ECU не кадуецца
Max, КМ: 0.00 км
Дата прагрэў.: 00-00-0000
Макс Абарачэннях:0
Праграмаванне: 0
Памылкі Crc: 0